Deci vizavi de tomis mall s-a pus un banner imens care scrie playstation club in uiltimu timp am fost plecat si nu stiu cam ce e acolo, cine e din ct,sau cine a auzit sa scrie pe threadu asta ce este....
Deci vizavi de tomis mall s-a pus un banner imens care scrie playstation club in uiltimu timp am fost plecat si nu stiu cam ce e acolo, cine e din ct,sau cine a auzit sa scrie pe threadu asta ce este....
am inteles ca pe 11 septembrie da drumu la club , nush exact ce o sa fie inauntru , dar cred ca ceva de genu , sa platesti si sa te joci la consola
Am fost azi,ce pot sa zic e bestial sunt vreo 10 console ,4 dintre ele au volan dinacela de 11 mil au televizoare lg full hd cate cate controllere vrei pe ps3,stafful este f. de treaba au toate jocurile:killzone 2 mgs 4 etc. numai titluri bune la unul dintre ps3uri are 2 arcade stick ptr. street fighter 4.Preturile sunt mici 2 controllere 10 lei, 1 controller 6 lei(parca).Ce pot sa zic poate ne vom intalni pe acolo candva consolisti din ct....
Mario are dreptate am fost azi si trebuie sa va zik ceva,va trebuie un card member pe care il comanzi akolo si peste o saptamana asa o sa il ai, nu platesti nimik ptr el,Nu poti intra fara el.
Ba da o sa faka da a aparut prima,oara in bucuresti si asta e jmekerie ca nu intra toti puradeii.
Am vazut si eu cateva poze pe site si trebuie sa spun ca arata bestial. Au consolele, au televizoarele, si cel mai important: au si jocurile. Avem si noi ceva in Constanta legat de gaming, uau.
Am fost acum cateva zile si ce pot sa spun ? E super.
Au destule televizoare. Au destul manete. Au destule servicii. Au destule ! Poti chiar sa-ti iei o mica bautura pentru sesiunile acelea de LittleBigPlanet.
Sunt si destul de corecti: am nimerit la un PS3 care nu avea updateul facut la LBP, si a trebuit sa asteptam vreo 20 de minute, dar ne-a scazut din pret. De asemenea, nu s-au suparat cand le-am cerut sa ma transfere de la un PS3 la altul ca sa joc cu niste prieteni pe aceeasi consola.
Care vine la o partida de orice ?
Interval orar: 8.00 - 18.00
- 1 CONTROLLER: 6 lei/buc/ora
- 2 CONTROLLER: 5 lei/buc/ora
- >2 CONTROLLER: 4 lei/buc/ora
Interval orar: 18.00 - 8.00
- CONTROLLER SPECIAL: 7 lei/ora
- 1 CONTROLLER: 9 lei/buc/ora
- 2 CONTROLLER: 7 lei/buc/ora
- >2 CONTROLLER: 6 lei/buc/ora
LONG-NIGHT 23.00 - 06.00
- CONTROLLER SPECIAL: 10 lei/ora
- 1 CONTROLLER: 40 lei/buc
- 2 CONTROLLER: 30 lei/buc
- >2 CONTROLLER: 20 lei/buc
Controller special din cate stiu eu inseamna joystick Street Fighter 4 sau volan ( cred ).
- CONTROLLER SPECIAL: 50 lei/buc
N-am nici o treaba,sunt din Arad,dar o asa locatie se preteaza la un concurs de SF4
Eeeh,visez si eu cu ochii deschisi asa de dimineata
Bookmarks