Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: PlayStation Club Constanta

1. #21 SP
    Banned NikoBellic's Avatar

playstation 3 4life

click here PSClub

2. #22 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Au avut si un forum .Din pacate a fost spart de baietzi si s-au postat acolo toate balariile .in rest clubul este OK chiar vb cu unul din baietzii care se ocupa de sala si i-am dat niste situri de unde poate comanda jocuri pt sala mai ieftine .banuiesc ca s-a laudat patronului ca el lea gasit .Cat despre inplicarea SONY in toata chestia asta 0% Clubul este al unui baiat care a vrut sa deschida ceva special in Constanta (ceva ce nu exista deja ) inafara de cazinouri, cluburi ,baruri, sau alte maghernite .Sper sa prinda, sincer mie imi place sa mai fac cate un FIFA pe bani.

3. #23 SP
    Junior Member ticamihai2003's Avatar
    0% imiplicare Sony dar cu dreptul de a folosi playstation 3 intr-un astfel de club ce se aude? As vrea sa deschid si eu dar am auzit ca doar de vreo saptamana au luat in considerare cei de la Sony asta si inca nu e implementata. iata un raspuns primit de la un membru igames.org care se pare ca sunt in tratative directe cu cei de la Sony: "We just sent the agreement to Sony that includes a license to use the PS3 in LAN Centers and a warranty on the hardware. This agreement tentatively covers Europe, although there is no guarantee that Sony will approve it as is. With the holidays coming up it is hard to say when it will be executed, though it will take several weeks at least. Thanks for your patience and Happy Holidays!"
    Mai exact as vrea sa stiu, daca stie cineva, ce riscuri sunt daca deschid un astfel de club acuma sau daca deschid ce trebuie sa fac sa nu existe nici un risc .
    Am vorbit cu cineva de la clubul din Constanta dar mi-a dat un raspuns mai mult decat ezitant...

4. #24 SP
    credema ca nu are nici o treaba Sony cu toata afacerea lui .omul a cumparat consolele si atat . Pe unele jocuri scrie ca nu ai voie sa le inchiriezi decat daca le platesti un fel de licenta .la noi ori ce este posibil.Asa ca daca vrei sa-tzi deschizi si tu o sa trebuiasca ori sa cumperi si licentele la jocuri sa astepti raspunsul ala de la SONY........ SAU sa ai pe cineva la GF(ala te rezolva )Cea ce nu stiu multi este ca noi am avut in constanta si club de PS2.

5. #25 SP
    Junior Member excelsios's Avatar
    cum faci rost de card de membru la club playstation>?

6. #26 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Te duci la ei si faci o cerere. Nu costa nimic. Si dupa te duci dupa o saptamana - doua si ti-l iei.

Dar poti sa intri si fara card, stai linistit.

7. #27 SP
    Mai nou au bagat console si la ciresica FORIA spate in spate cu PHEONIX .Rup baietzii FIFA acolo.

8. #28 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Inca un club de PS3-uri in Constanta, pe strada tulcei (tomis nord) vis-a-vis de complex tulcica, e intre blocurile S4 si S1B.
    7 lei/ora, 10 ps3-uri, si daca am vazut bine, o chestie de genul: daca stai 2 ore primesti si un suc gratuit.

9. #29 SP
    Junior Member yoyy's Avatar
    sunt din constanta as dori sa imi spuneti un club de ps3 unde are dragon ball raging blast si se joaca online sunt cam fanatic dupa dragon ball

10. #30 SP
    Junior Member player_mike90's Avatar
    vinde cineva jocuri de ps4 sau xbox one pe forumul asta dar sa fie din constanta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2