Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 542

Thread: Trophy Boosting

1. #81 SP
    Member EvilG's Avatar
    @rulzmaker street fighter pe weekend? oricum ma ai in lista pe PSN (dogcarst) daca te intereseaza vb pe PSN mai detaliat bine?

2. #82 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    E simplu, indiferent ca esti attacker/defender , distrugi primele 4 m-com-uri. nu la nimereala insa. astepti sa intre unii in cladirile respective si ka-boom !
    Pari foarte profi la sabotat echipa. Vad ca ai skill, adica nu numai distrus Mcomm-ul propriu, dar pe cat posibil si team kills. S-au meritat injuraturile pe care ti le-ai luat? Ma gandesc ca daca nu ai fost in stare sa faci demo kills pe mcomm-urile inamice, ai bubuit ceva mcomm-uri de-ale echipei pana sa ajungi la 20 de kills.

3. #83 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Sa aplaudam baietii care ajuta la pierdut meciurileee,, uhuuuu, bravoooo!!!!! Nu, nu va sfiiti, e 100% meritul vostru cand unii stau ca fraierii la aparat Mcomm-ul si Mcomm-ul bubuie din cauza eroilor ca voi. Aplauze!
    O boohoo!,ce sa-ti zic..ai pierdut un meci,si ce? s-a sfarsit lumea?,it's just a game.Nu-ti place cauti alt meci,care-i problema.Eu fazele alea le faceam pe cat posibil cu straini in echipa,o data sau de 2 ori am facut cand jucam cu romanii si aia cand am mai avut 1 kill de facut sau cu acordul lor si ajutorul lor

4. #84 SP
    Eu cand am pierdut meciuri din cauza asta nu mi-a cerut nimeni acordul sa-mi frece tot meciul. Nu e vorba doar de un meci. E destul sa citeasca cativa sfaturi de genul asta si poti avea parte de cate o seara intreaga de meciuri sabotate.

5. #85 SP
    Junior Member alexbeltechi's Avatar
    Radem, glumim, dar nu sabotam echipa

Koba, stii bine ca lucrurile astea nu ti se intampla o data si gata. Sunt tot mai multi care fac asta, si o fac repetat, runda dupa runda. De fapt, aproape in fiecare seara cand intru dau peste cineva care ne strica meciul. E enervant cand iti merge prost jocul, dar e si mai enervant cand iti merge bine, te chinui trup si suflet cu cei din squadul tau sa mentii avantajul, si... POC. Si cand ai un squad de patru romani si un altul din alt squad decide soarta tuturor cu un detonator, din nou si din nou si din nou, e cu adevarat frustrant. Nu e mai important lucrul in echipa decat un halal de achievement?

Cazurile astea nu sunt deloc izolate. Au devenit o norma, si goana asta dupa achievementuri cu lipsa de respect fata de cel de langa tine mi se pare aiurea.

Opinia mea.

6. #86 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Pari foarte profi la sabotat echipa. Vad ca ai skill, adica nu numai distrus Mcomm-ul propriu, dar pe cat posibil si team kills. S-au meritat injuraturile pe care ti le-ai luat? Ma gandesc ca daca nu ai fost in stare sa faci demo kills pe mcomm-urile inamice, ai bubuit ceva mcomm-uri de-ale echipei pana sa ajungi la 20 de kills.
    mai omule...
    ti-am stricat tie personal vreun meci ? ti-am distrus ratia kills/deaths ? scuza-ma daca am facut asta.
    scopul era sa fac 20 demolition kills. am luat si 7 dintr-o bubuitura. in "drumul" spre trofeu am omorat maxim 3 din echipa proprie. imi cer scuze si lor, ca probabil erau asa de agitati si frustrati ca tine.
    ...cu injuraturile... chiar nu-mi pasa... la fel de bine pot fi injurat daca nu dau viata sau gloante coechipierilor mei, la fel pot fi ( si sunt) injurat de multi idioti de pe strada pe motiv ca am par de lungime medie si e cret... si nu am freza de aceea "shukara" sau ca port tricou cu slayer...
    ...dar acestea sunt chestii uzuale... asa-s eu, mai non-conformist. noi sa fim sanatosi !

7. #87 SP
    Definitie: principiu | DEX online

Vorbeam de principiul de a busi meciul altora pentru trofeul tau, doar de lene sau din lipsa de skill de a face demolition kills doar pe bazele inamice (cum e NORMAL). Faci tu, te lauzi ca ti-a mers, o sa se apuce si altii sa faca la fel si se ajunge la situatia din prezent in care tot mai des se pierd mcommurile, ca defender, din cauza celor care le saboteaza pentru demolition kills/team kills.

Mai e o clasa de asemenea jucatori, aia care trag in elicopter doar pentru ca nu au apucat sa-l ia ei, ci alt coleg din echipa. Sau cei care dau RPG pe UAV station pentru ca ajunsese un alt coleg inainte lor acolo. Cati ani aveti mai, 14-15?

8. #88 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Definitie: principiu | DEX online

Vorbeam de principiul de a busi meciul altora pentru trofeul tau, doar de lene sau din lipsa de skill de a face demolition kills doar pe bazele inamice (cum e NORMAL). Faci tu, te lauzi ca ti-a mers, o sa se apuce si altii sa faca la fel si se ajunge la situatia din prezent in care tot mai des se pierd mcommurile, ca defender, din cauza celor care le saboteaza pentru demolition kills/team kills.

Mai e o clasa de asemenea jucatori, aia care trag in elicopter doar pentru ca nu au apucat sa-l ia ei, ci alt coleg din echipa. Sau cei care dau RPG pe UAV station pentru ca ajunsese un alt coleg inainte lor acolo. Cati ani aveti mai, 14-15?
    Chiar nu inteleg de ce te agiti atata . lol Treaba fiecaruia prin ce metode il face . Daca nu iti convine zic sa faci o plangere la BFBC2 admin's in care sa nu se mai prabuseasca cladirile cu MCOM'S de la C4 sau eu mai stiu . Si besides , vorba lu' Koba " it's just a game" .

9. #89 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by EvilG View Post
    @rulzmaker street fighter pe weekend? oricum ma ai in lista pe PSN (dogcarst) daca te intereseaza vb pe PSN mai detaliat bine?
    da da da.. cand ai timp vineri, sambata, duminica jucam.

10. #90 SP
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Treaba fiecaruia prin ce metode il face
    Logica de doi lei si-un ban. Treaba fiecaruia cand joaca offline, dar cand e online si ce face el poate incurca si pe altii...

11. #91 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Logica de doi lei si-un ban. Treaba fiecaruia cand joaca offline, dar cand e online si ce face el poate incurca si pe altii...
    Da e adevarat , dar degeaba ne spui noua ca nu suntem singurii "smecheri" care facem lucrul acesta . Sunt multi altii (straini) care profita de acest lucru si personal eu le-am facut in TDM .

12. #92 SP
    Member LeGenD's Avatar
    calm....calm...curand o sa fac si eu demolition 20....abia astept sa sabotez....desigur pana fac 20 si atat....si cred ca o sa dau join pe Dieseliulian cu el in squad asa ca baietii de baieti...si pana nu fac 20 kills nu incetez sa dau join pe el....

13. #93 SP
    Cand o sa faceti 17-18 ani o sa incepeti sa va mai luminati.

14. #94 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Chiar aveti de gand sa transformati fiecare topic intr-un non-sens total? Man, get a life!

15. #95 SP
    Member robilicious's Avatar
    Lead and gold cine are sami dea add robika1992 psn.

16. #96 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Hi guys, as avea si eu nevoie de 7 posesori ai jocului DiRT 2 @ PS3 ca sa ma lasati sa castig o cursa ptr trofeul Rush hour(nu reusesc nicicum sa obtin mai mult de 2nd place online). Asa ca va rog mult, cine il are, stabilim o ora de comun acord in decursul saptamanii asteia si jucam. Nu aveti nimic de facut decat sa dati accept la invite. Thanks in advance

17. #97 SP
    Member robilicious's Avatar
    Section 8 cineva?

18. #98 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Hi guys, as avea si eu nevoie de 7 posesori ai jocului DiRT 2 @ PS3 ca sa ma lasati sa castig o cursa ptr trofeul Rush hour(nu reusesc nicicum sa obtin mai mult de 2nd place online). Asa ca va rog mult, cine il are, stabilim o ora de comun acord in decursul saptamanii asteia si jucam. Nu aveti nimic de facut decat sa dati accept la invite. Thanks in advance
    Walkman,eu te ajut daca vrei,dar mai iti trebuie 6 oameni,poate ne mai adunam intr-o seara asa cum am mai fost si vorbim atunci sa te lasam sa castigi

19. #99 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    si vorbim atunci sa te lasam sa castigi
    presimt ca o sa iasa interesant lol

20. #100 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    trophy-urile din gta 4 sunt imposibile (in afara de cateva)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast