@rulzmaker street fighter pe weekend? oricum ma ai in lista pe PSN (dogcarst) daca te intereseaza vb pe PSN mai detaliat bine?
@rulzmaker street fighter pe weekend? oricum ma ai in lista pe PSN (dogcarst) daca te intereseaza vb pe PSN mai detaliat bine?
Pari foarte profi la sabotat echipa. Vad ca ai skill, adica nu numai distrus Mcomm-ul propriu, dar pe cat posibil si team kills. S-au meritat injuraturile pe care ti le-ai luat? Ma gandesc ca daca nu ai fost in stare sa faci demo kills pe mcomm-urile inamice, ai bubuit ceva mcomm-uri de-ale echipei pana sa ajungi la 20 de kills.
O boohoo!,ce sa-ti zic..ai pierdut un meci,si ce? s-a sfarsit lumea?,it's just a game
.Nu-ti place cauti alt meci,care-i problema.Eu fazele alea le faceam pe cat posibil cu straini in echipa,o data sau de 2 ori am facut cand jucam cu romanii si aia cand am mai avut 1 kill de facut sau cu acordul lor si ajutorul lor
![]()
Eu cand am pierdut meciuri din cauza asta nu mi-a cerut nimeni acordul sa-mi frece tot meciul. Nu e vorba doar de un meci. E destul sa citeasca cativa sfaturi de genul asta si poti avea parte de cate o seara intreaga de meciuri sabotate.
Radem, glumim, dar nu sabotam echipa
Koba, stii bine ca lucrurile astea nu ti se intampla o data si gata. Sunt tot mai multi care fac asta, si o fac repetat, runda dupa runda. De fapt, aproape in fiecare seara cand intru dau peste cineva care ne strica meciul. E enervant cand iti merge prost jocul, dar e si mai enervant cand iti merge bine, te chinui trup si suflet cu cei din squadul tau sa mentii avantajul, si... POC. Si cand ai un squad de patru romani si un altul din alt squad decide soarta tuturor cu un detonator, din nou si din nou si din nou, e cu adevarat frustrant. Nu e mai important lucrul in echipa decat un halal de achievement?
Cazurile astea nu sunt deloc izolate. Au devenit o norma, si goana asta dupa achievementuri cu lipsa de respect fata de cel de langa tine mi se pare aiurea.
Opinia mea.
mai omule...
ti-am stricat tie personal vreun meci ? ti-am distrus ratia kills/deaths ? scuza-ma daca am facut asta.
scopul era sa fac 20 demolition kills. am luat si 7 dintr-o bubuitura. in "drumul" spre trofeu am omorat maxim 3 din echipa proprie. imi cer scuze si lor, ca probabil erau asa de agitati si frustrati ca tine.
...cu injuraturile... chiar nu-mi pasa... la fel de bine pot fi injurat daca nu dau viata sau gloante coechipierilor mei, la fel pot fi ( si sunt) injurat de multi idioti de pe strada pe motiv ca am par de lungime medie si e cret... si nu am freza de aceea "shukara" sau ca port tricou cu slayer...
...dar acestea sunt chestii uzuale... asa-s eu, mai non-conformist. noi sa fim sanatosi !![]()
Definitie: principiu | DEX online
Vorbeam de principiul de a busi meciul altora pentru trofeul tau, doar de lene sau din lipsa de skill de a face demolition kills doar pe bazele inamice (cum e NORMAL). Faci tu, te lauzi ca ti-a mers, o sa se apuce si altii sa faca la fel si se ajunge la situatia din prezent in care tot mai des se pierd mcommurile, ca defender, din cauza celor care le saboteaza pentru demolition kills/team kills.
Mai e o clasa de asemenea jucatori, aia care trag in elicopter doar pentru ca nu au apucat sa-l ia ei, ci alt coleg din echipa. Sau cei care dau RPG pe UAV station pentru ca ajunsese un alt coleg inainte lor acolo. Cati ani aveti mai, 14-15?
Chiar nu inteleg de ce te agiti atata . lol Treaba fiecaruia prin ce metode il face . Daca nu iti convine zic sa faci o plangere la BFBC2 admin's in care sa nu se mai prabuseasca cladirile cu MCOM'S de la C4 sau eu mai stiu . Si besides , vorba lu' Koba " it's just a game" .![]()
calm....calm...curand o sa fac si eu demolition 20....abia astept sa sabotez....desigur pana fac 20 si atat....si cred ca o sa dau join pe Dieseliulian cu el in squad asa ca baietii de baieti...si pana nu fac 20 kills nu incetez sa dau join pe el....![]()
Chiar aveti de gand sa transformati fiecare topic intr-un non-sens total? Man, get a life!
Hi guys, as avea si eu nevoie de 7 posesori ai jocului DiRT 2 @ PS3 ca sa ma lasati sa castig o cursa ptr trofeul Rush hour(nu reusesc nicicum sa obtin mai mult de 2nd place online). Asa ca va rog mult, cine il are, stabilim o ora de comun acord in decursul saptamanii asteia si jucam. Nu aveti nimic de facut decat sa dati accept la invite. Thanks in advance
Bookmarks