Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 28 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 542

Thread: Trophy Boosting

1. #101 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    presimt ca o sa iasa interesant lol
    Mai termina dle. cu spamul asta obosit!Pe toate thread'urile te bagi in seama aiurea...
    P.S.Vezi ca ai ajuns la 666(cred ca se satura forumul de tine)

2. #102 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Ma poate ajuta cineva sa mai fac din Spec Ops la MW2? Momentan sunt la 52 stele si mai am nevoie de inca 17 ca sa iau trofeul Star 69. Dau o bere virtuala celui care ma ajuta

3. #103 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Care le mai ai de facut?

4. #104 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Mai am vreo 6 la care nu mai tin minte numele. Hai ca iti dau add si vedem noi cum facem

5. #105 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Mai termina dle. cu spamul asta obosit!Pe toate thread'urile te bagi in seama aiurea...
    P.S.Vezi ca ai ajuns la 666(cred ca se satura forumul de tine)
    Chill pill, take one. Cand o sa mai cresti, o sa intelegi.

6. #106 SP

Trophy Boosting

Quote Originally Posted by Diesel

Chill pill, take one. Cand o sa mai cresti, o sa intelegi.
    Eu nu cred ca mai e nevoie,din moment ce se vede clar ca devastezi fiecare thread netinand cont de rostul lor.Intelegem ca vrei sa pari si tu amuzant la fel ca si colegii de pe forum care fac asta cu succes si cu mult timp inaintea ta. Acest thread e dedicat celor interesati de trofee si nu cred ca are rost sa faci offtopic ca pe majoritatea thread'urilor unde ai postat in trecut.

7. #107 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Ai luat-o pe aratura. Citeste putin la ce situatie am pus eu acolo comentariu si poate o sa intelegi.

Una e sa strangi colegi de pe forum pentru facut trofee care presupun numar minim de oameni implicati, alta e sa rogi lumea sa se stranga la o partida si sa stea acolo ca momaile si tu sa castigi cursa pentru ca nu stii cum sa o faci in modul clasic. Ca sa nu incepem iar discutia despre sfaturile de team kills pentru trofeu de pe threadul asta.

As aprecia sa te abtii de la generalizari facute aiurea. Nu ai s-o faci, dar as aprecia totusi lucrul asta.

8. #108 SP
    Member LeGenD's Avatar
    e anemic kinderullollol...asa ca diesel...just chill

9. #109 SP
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Una e sa strangi colegi de pe forum pentru facut trofee care presupun numar minim de oameni implicati, alta e sa rogi lumea sa se stranga la o partida si sa stea acolo ca momaile si tu sa castigi cursa pentru ca nu stii cum sa o faci in modul clasic
    Aste presupune "Trophy Boostingul" si nu se alataura decat cei care vor sa faca asta si probabil mai au si ei nevoie de trofeul ala!In niciun caz nu te-a rugat pe tine walky sa il ajuti...asa ca stai calm!

Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    e anemic kinderullollol...asa ca diesel...just chill
    Legendo' te-a intrebat cineva ceva?

10. #110 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    am extrem de multe in MW2 la Special ops si as vrea sa le fac cu cineva
    asta asa ca sa revenim la on-topic.
    nu, pe bune, chiar vreau sa fac la Special ops SI la Resistance 2 la cooperative... uitasem de asta.

11. #111 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Legend si Diesel va rog sa incetati cu offtopicul, daca aveti nevoie de bossting postati daca nu, nu.

12. #112 SP
    Junior Member demerco's Avatar
    Cine ma poate ajuta la trofeul 'Et tu brute' ? Pot sa ajut si eu la alte trofee (sau tot la asta) tot din BC2. PSN ID: adi_dmc.

13. #113 SP
    Diesel k1du's Avatar
    @demerco schimbati avatarul ca am crezut ca era un post de-al meu lol

14. #114 SP
    Junior Member demerco's Avatar
    @k1du gata l-am schimbat, sper ca e clara diferenta acuma si ca nu o sa le mai incurci

15. #115 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    eu vreau sa fac et tu brute si the dentist. psn: rulzmaker

16. #116 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Daca vrea cineva sa faca trofeul party person(Lbp) ziceti. Ne intelegem 4 oameni si facem un nivel.

17. #117 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Sal , am si eu nevoie de 3 persoane sa ma ajute la gta 4 , imi trebuie niste wins pe anumite moduri si nu gasesc lume online.E vorba de team death match , team car jack si turf war.Cu straini nu reusesc sa ma conectez ... sunt serverele praf ..

18. #118 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Are cineva timp liber sa imi faca si mie boost la Dirt 2 trofeu' "With great honor"? pls pls pls

19. #119 SP
    2fy
    Junior Member 2fy's Avatar
    pt killzone 2 cine vrea boost sa imi dea add psn id: tufys, mai am de facut cateva

20. #120 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Dante's Inferno , Saint Lucia trials , care vrea sa facem cele 15 trials co op, pm pe psn.

---------- Post added 18-08-2010 at 01:54 AM ----------

Midnight club LA , care vrea sa facem trofeele online , da ti un psn pe psn.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 28 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast