Ma poate ajuta cineva sa mai fac din Spec Ops la MW2? Momentan sunt la 52 stele si mai am nevoie de inca 17 ca sa iau trofeul Star 69. Dau o bere virtuala celui care ma ajuta![]()
Mai am vreo 6 la care nu mai tin minte numele. Hai ca iti dau add si vedem noi cum facem![]()
Eu nu cred ca mai e nevoie,din moment ce se vede clar ca devastezi fiecare thread netinand cont de rostul lor.Intelegem ca vrei sa pari si tu amuzant la fel ca si colegii de pe forum care fac asta cu succes si cu mult timp inaintea ta. Acest thread e dedicat celor interesati de trofee si nu cred ca are rost sa faci offtopic ca pe majoritatea thread'urilor unde ai postat in trecut.Originally Posted by Diesel
Ai luat-o pe aratura. Citeste putin la ce situatie am pus eu acolo comentariu si poate o sa intelegi.
Una e sa strangi colegi de pe forum pentru facut trofee care presupun numar minim de oameni implicati, alta e sa rogi lumea sa se stranga la o partida si sa stea acolo ca momaile si tu sa castigi cursa pentru ca nu stii cum sa o faci in modul clasic. Ca sa nu incepem iar discutia despre sfaturile de team kills pentru trofeu de pe threadul asta.
As aprecia sa te abtii de la generalizari facute aiurea. Nu ai s-o faci, dar as aprecia totusi lucrul asta.
am extrem de multe in MW2 la Special ops si as vrea sa le fac cu cineva
asta asa ca sa revenim la on-topic.
nu, pe bune, chiar vreau sa fac la Special ops SI la Resistance 2 la cooperative... uitasem de asta.
Legend si Diesel va rog sa incetati cu offtopicul, daca aveti nevoie de bossting postati daca nu, nu.
Cine ma poate ajuta la trofeul 'Et tu brute' ? Pot sa ajut si eu la alte trofee (sau tot la asta) tot din BC2. PSN ID: adi_dmc.
@k1du gata l-am schimbat, sper ca e clara diferenta acuma si ca nu o sa le mai incurci![]()
Daca vrea cineva sa faca trofeul party person(Lbp) ziceti. Ne intelegem 4 oameni si facem un nivel.
Sal , am si eu nevoie de 3 persoane sa ma ajute la gta 4 , imi trebuie niste wins pe anumite moduri si nu gasesc lume online.E vorba de team death match , team car jack si turf war.Cu straini nu reusesc sa ma conectez ... sunt serverele praf ..
Are cineva timp liber sa imi faca si mie boost la Dirt 2 trofeu' "With great honor"? pls pls pls
Dante's Inferno , Saint Lucia trials , care vrea sa facem cele 15 trials co op, pm pe psn.
---------- Post added 18-08-2010 at 01:54 AM ----------
Midnight club LA , care vrea sa facem trofeele online , da ti un psn pe psn.
By killlemalll3 in forum Sony PlayStation 3
By SirAndrew in forum Sony PlayStation 3
By Frostmeystr in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By Diacondaniel in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks