Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 185

Thread: Update v 3.00

1. #61 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    OK...Am gasit aseara un feature care imi place enorm si anume: copy paste saved data de pe un user pe altul. De ce imi este mie foarte util: deoarece in momentul cand mi-am luat PS3 am facut un cont pe UK pe care am incetat sa mai joc dupa cateva luni. Asa am reusit sa imi transfer toate save-urile de pe acel cont pe cel pe care joc acum zilnic! Super super Sony! Hai ca mi-a mai trecut supararea!lol
    Chestia asta nu exista de ceva vreme ?

2. #62 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Da, era deja de la 2.80 si chiar mai mult !
    Eu imi vreau logo-u de la inceputul jocului inapoi si sunt fericit !

3. #63 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    OK...Am gasit aseara un feature care imi place enorm si anume: copy paste saved data de pe un user pe altul. De ce imi este mie foarte util: deoarece in momentul cand mi-am luat PS3 am facut un cont pe UK pe care am incetat sa mai joc dupa cateva luni. Asa am reusit sa imi transfer toate save-urile de pe acel cont pe cel pe care joc acum zilnic! Super super Sony! Hai ca mi-a mai trecut supararea!lol
    Imi pare rau sa te dezamagesc dar aceasta functie exista si inainte de update,cu mult inainte de toate update urile recente actually

4. #64 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    nu ca m-ar deranja foarte tare fonturile mai mari din meniuri, dar daca le-as putea micsora cum erau inainte ar fi perfect, so... aveti idee daca se poate si cum se procedeaza? thanks.

5. #65 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by killlemalll3 View Post
    Imi pare rau sa te dezamagesc dar aceasta functie exista si inainte de update,cu mult inainte de toate update urile recente actually
    Eu habar nu aveam, am crezut ca e un feature nou odata cu 3.0. In fine, in cazul acest 3.0 sucks again! lol

6. #66 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da era de f multa vreme feature asta, de cand mi-am luat ps3 tin minte. Mai era si varianta cealalta sa iti tragi pe stick salvarile si sa ti le bagi la ce user vrei.

3.0 sucks big time

7. #67 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Vreau clinchetul si logo-ul in momentul in care intru in joc!!! Damn you, Sony!!!

8. #68 SP
    Member Arslany's Avatar
    Mie imi place update-ul...

9. #69 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Vreau clinchetul si logo-ul in momentul in care intru in joc!!! Damn you, Sony!!!
    Me too, m-am obisnuit cu el.

10. #70 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu de alta, dar este si o traditie de cand s-a lansat ps1... La slim vad ca nici cu vechiul firmware nu aparea logo-ul.

este posibil ca rapiditatea lui 3.0 sa apara datorita faptului ca dupa instalare face si un fel de defragmentare?

11. #71 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    nu ca m-ar deranja foarte tare fonturile mai mari din meniuri, dar daca le-as putea micsora cum erau inainte ar fi perfect, so... aveti idee daca se poate si cum se procedeaza? thanks.
    se pare ca nu exista nici o posibilitate, poate in urmatorul update vor introduce o optiune pentru marimea fontului. imi place cand imi dau raspunsuri singur pe forum.
    Thanks Enthroll!
    no problem, mate!

sunteti funny rau ca vreti din nou logo-ul si sunetul ps3 cand intra in joc. playstation lovers . era cool trebuie sa recunosc

12. #72 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Eu ma mandream cand aparea PLAYSTATION 3
    Ma facea sa ma simt warm and fuzzy in the inside ! :3

13. #73 SP
    Member duallcore's Avatar
    Update-ul e ok insa nu imi place cum arata friend list

14. #74 SP
    Manager paul's Avatar
    La cat de mult se plang si pe forumul PlayStation, dar si pe restu inclusiv aici eu cred ca o sa modifice pana la urma Sony in urmatorul update.

15. #75 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    sunteti funny rau ca vreti din nou logo-ul si sunetul ps3 cand intra in joc. playstation lovers . era cool trebuie sa recunosc

waw !... la sentiment, aproape ca mi-a dat o lacrima...

Nu-mi pasa de nici un logo... I JUST WANNA PLAY

16. #76 SP
    Member bartonn's Avatar

17. #77 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Si eu sunt foarte suparat pt acest lucru...naiba sa-i ia pt tot ce au stricat de fapt...ei mai mult au stricat decat au facut...lucruri care nu deranja pe absolut nimeni (ba din contra) nu mai sunt, doar asa de dragul de a mai modifica si ei ceva...mare porcarie din punctul meu de vedere.In afara de faptul ca nu se mai suprapune bateria cu ceasul tot e un mare rahat...trebuia sa lase totul asa cum a fost

18. #78 SP
    Well, Mie PSN-ul imi multumeste : ... Abia am primit mail de la ei.

19. #79 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, si eu am primit acelasi mesaj (plus cel cu oferta speciala de renew Qore la 19.99USD), insa eu vreau mesaju cu codu de MAG betaaaaaaaaaaaaaa.

20. #80 SP
    Eu sunt in Beta de vreo 2 saptamani, cam asa. Nu e cine stie ce.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast