Da, era deja de la 2.80 si chiar mai mult !
Eu imi vreau logo-u de la inceputul jocului inapoi si sunt fericit !![]()
nu ca m-ar deranja foarte tare fonturile mai mari din meniuri, dar daca le-as putea micsora cum erau inainte ar fi perfect, so... aveti idee daca se poate si cum se procedeaza? thanks.
Da era de f multa vreme feature asta, de cand mi-am luat ps3 tin minte. Mai era si varianta cealalta sa iti tragi pe stick salvarile si sa ti le bagi la ce user vrei.
3.0 sucks big time
nu de alta, dar este si o traditie de cand s-a lansat ps1... La slim vad ca nici cu vechiul firmware nu aparea logo-ul.
este posibil ca rapiditatea lui 3.0 sa apara datorita faptului ca dupa instalare face si un fel de defragmentare?
se pare ca nu exista nici o posibilitate, poate in urmatorul update vor introduce o optiune pentru marimea fontului. imi place cand imi dau raspunsuri singur pe forum.
Thanks Enthroll!
no problem, mate!
sunteti funny rau ca vreti din nou logo-ul si sunetul ps3 cand intra in joc. playstation lovers. era cool trebuie sa recunosc
![]()
Eu ma mandream cand aparea PLAYSTATION 3
Ma facea sa ma simt warm and fuzzy in the inside ! :3
La cat de mult se plang si pe forumul PlayStation, dar si pe restu inclusiv aici eu cred ca o sa modifice pana la urma Sony in urmatorul update.
Si eu sunt foarte suparat pt acest lucru...naiba sa-i ia pt tot ce au stricat de fapt...ei mai mult au stricat decat au facut...lucruri care nu deranja pe absolut nimeni (ba din contra) nu mai sunt, doar asa de dragul de a mai modifica si ei ceva...mare porcarie din punctul meu de vedere.In afara de faptul ca nu se mai suprapune bateria cu ceasul tot e un mare rahat...trebuia sa lase totul asa cum a fost![]()
da, si eu am primit acelasi mesaj (plus cel cu oferta speciala de renew Qore la 19.99USD), insa eu vreau mesaju cu codu de MAG betaaaaaaaaaaaaaa.
Bookmarks