Este live un nou update 2.52
despre ce aduce cititi aici PlayStation.com
... din pacate nimic important![]()
Este live un nou update 2.52
despre ce aduce cititi aici PlayStation.com
... din pacate nimic important![]()
This update is for customers who own PS3� systems sold in North America. DO NOT update your PS3� system through this Web site if you purchased your system outside North America. There is no guarantee of proper operation with other models sold outside North America.
ok, eu am facut candva un update similar, fara sa citesc specificatia de mai sus, dar oricum n-am intampinat probleme. who knows, or sti ei ce spun...![]()
Nu e aceelasi lucru ca aici: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-v2-52-update/?
se pare ca e disponibil si pentru UK
Official PlayStation website: System Software- Update features (ver 2.52)
da se pare ca scrie faza ca doar pt US la site la us si pe UK scris ca e doar pt uk si asa mai departe. oricum am facut update-ul automat si merge f bine.
ok, m-am riscat si eu si se pare ca merge bine. oricum n-am remarcat ce aduce nou acest update...
Firmware Update 2.52
(sincer sa va zic nu pateste nimeni nimic daca face acest update .. nu ai dc este un simplu update de la sony numai ca nu aduce cine stie ce in plus)
- The playback quality of some PS3 format software has been improved.
- A text entry issue that occurs when using the on-screen keyboard, USB keyboard or Bluetooth keyboard with some PS3 format software has been addressed.
Bookmarks