Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 185

Thread: Update v 3.00

1. #81 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    da, si eu am primit acelasi mesaj (plus cel cu oferta speciala de renew Qore la 19.99USD), insa eu vreau mesaju cu codu de MAG betaaaaaaaaaaaaaa.
    Nu cred ca se mai dau coduri pe mail. Singura sansa ar fi Qore, subscriptie anuala, pana pe data de 17 Septembrie. Ceea ce voi face si eu.

2. #82 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai asta am facut si eu doar ca in cazul meu s-a aplicat renewal (19.99USD) pentru ca subscriptia mea anuala expirase. cind incepe episodul tipa iti spune ca iti va veni pe mail codul de MAG Beta asa ca de venit o sa vina sigur, insa probabil ca ceva mai incolo. beta incepe pe 17 sep.

Quote Originally Posted by eXist View Post
    Eu sunt in Beta de vreo 2 saptamani, cam asa. Nu e cine stie ce.
    si ai jucat in 256? baga si tu niste detalii.

3. #83 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Am jucat ... Este cam haos, Dubios pot spune ... Foarte intunecat, abia vezi jucatorii, cu brightness-ul la maxim. Sunt cateva bug-uri destul de enrvante, dar cred ca deja se stie de ele...

Exact in acest moment fac update ...
    Este destul de dificil chestia asta cu update-ul. Jocul in prima faza are vreo 500mb download, pe urma cand intri in el isi face un update de vreo 2500mb (am stat o gramada sa-l faca, chiar si pe cablu, si am net f bun) ... iar acum isi mai face un update de 300mb, sper sa fie ceva consistent. ... Nu am apucat sa joc prea mult, din lipsa de interes poate, pentru ca joc alte chestii in single-player.

4. #84 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    sa speram ca pina apare se vor modifica multe. cam asa a fost si cu SOCOM. ar fi pacat sa o dea in bara dupa cit tam-tam s-a facut cu jocul asta.

5. #85 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    intrebare de newbie...ce imi aduce acel qore?

6. #86 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    intrebare de newbie...ce imi aduce acel qore?
    Qore (PlayStation Network) - Wikipedia, the free encyclopedia

7. #87 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    mersi eXist...nu stiu de ce tot timpul traiam cu impresia ca e un fel de Pulse mai dezvoltat...cu mai multe infomatii...mai lung etc...
    se pare ca m-am inselat...ma tenteaza sa-l achizionez si eu macar o luna sa il testez
    si revenind la firmware 3..ttot ce cred ca au lucrat ei fff mult a fost la optimizarea resurselor...au eliminat anumite functii [considerate inutile poate] tocmai sa mai aiba un plus de performanta

8. #88 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

9. #89 SP
    Member bartonn's Avatar

10. #90 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    E acelasi lucru scris de Renegade mai sus.

Degeaba, acolo nu zice de cum arata XMB, doar crashuri si lucruri de genu.

11. #91 SP
    Member bartonn's Avatar

12. #92 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    este posibil ca rapiditatea lui 3.0 sa apara datorita faptului ca dupa instalare face si un fel de defragmentare?
    O astfel de functie ar fi binevenita... Insa eu pe HDD-ul meu (250GB sau 320... nici nu mai stiu - vai ce trece timpul) n-am observat sa faca vreo defragmentare sau ceva de genul...

13. #93 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    PS3 de ceva timp nu e numai o consola, ci si un media center destul de serios. Mi-am copiat foarte multe mp3-uri, am chiar si fotografii din vacanta, video-uri filmate de mine s.a.m.d. In plus, mai am si cativa prieteni cu care mai fac din cand in cand video-conferinta, deci pt. mine PS3 nu reprezinta numai jocurile. Ei bine, pt. mine conteaza destul de mult si aspectul meniului. Am impresia ca Sony au cam grabit lansarea v3.0, doar ca sa coincida cu lansarea PS3 Slim. Cum Slim-ul in cutie vine cu 2.80, banuiesc ca au vrut neaparat si noul brand integrat in meniul consolei. Nu stiu ce naiba s-a petrecut in departamentul markentig al Sony, de au vrut neaparat un produs "relansat". Stiu cateva persoane care sunt derutate de aparitia noilor carcase de exemplu. In fine, revenind la firmware, nu aduce nimic interesant, cu exceptia temelor dinamice. Lista de prieteni pare neterminata, sper ca pe viitor sa introduca mai multe informatii in acel chenar daca tot l-au facut asa mare. Personal, cred ca ar fi fost mai utila introducerea unei optiuni de a crea grupuri in lista de prieteni. Am cateva persoane cu care joc numai un anumit de joc de exemplu. Altceva ce nu-mi place, este marimea pictogramelor si a textului. In 2009 (spre final) mai orice device stie de selectarea marimii textului. Stiu, pana la urma cosola este functionabila si cu noul firmware, dar prefixul 3 nu si-l merita.

ps: nu stiu daca e de la firmware sau nu, dar mie in ultima vreme mi-o cam ia razna cooler-ul. chiar daca sunt in XMB si nu fac nimic. sa fie vreo coincidenta sau PS3 actual este pe duca?

14. #94 SP
    Member MSlv's Avatar
    my bad, era vorba despre faimosul "rebuilding database", care probabil nu are leg cu defragmentarea.

15. #95 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

16. #96 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    E foarte folositor, eu nici nu am stiut ca a venit cu 3.0
    Momentan folosesc PS3 Eye ca si mic si Echo Canceller reduce foarte mult din microfonia,ecoul si sunetul de background care se aud fara a folosi acest feature.

17. #97 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Am gasit o chestie care mi se pare o porcarie!Nu mai pot face voice chat cu prietenii ceea ce mie mi se pare o porcarie!Mie imi cere camera ca sa pot face si audio, poate eu nu vreau sa ma vada ceilalti sau nu am chef, nu dau banii pe un ps3 eye pentru cateva convorbiri de scurta durata si nu vreau sa scriu pana ma plictisesc, mai bine vorbesc si asta e problema...ca nu pot!Sony gandeste cand scoate un update?

18. #98 SP
    Member psycho-07's Avatar
    e o porcarie 3.0

19. #99 SP
    Member MSlv's Avatar
    de cand cu 3.0 parca am mai mult timp sa ma joc

pe cat puneti pariu ca pana se lanseaza psp go vom avea fw 3.01?

20. #100 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Am gasit o chestie care mi se pare o porcarie!Nu mai pot face voice chat cu prietenii ceea ce mie mi se pare o porcarie!Mie imi cere camera ca sa pot face si audio, poate eu nu vreau sa ma vada ceilalti sau nu am chef, nu dau banii pe un ps3 eye pentru cateva convorbiri de scurta durata si nu vreau sa scriu pana ma plictisesc, mai bine vorbesc si asta e problema...ca nu pot!Sony gandeste cand scoate un update?
    Huh ?
    Eu chiar ieri am facut voice chat si a mers fara probleme !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast