Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: PS3 Console Cafe - Constanta

 1. #1 SP
  Banned Abraham's Avatar

  PS3 Console Cafe - Constanta

  De cateva zile am un plan maret pentru anul viitor, doresc sa deschid un Console Cafe in Cta, dedicat PS3ului, tot a aparut si slimul . O sa incep usor cu 5 console a cate 8 jocuri identice + 1 LCD Samsung FullHD de 32" pentru fiecare . Momentan incep cu putine deoarece prefer calitatea peste cantitate, 5 console intr-un spatiu primitor/linistitor/chiar putin luxos, decat 15-20 ingramadite ca la un i. Cafe monoton. Am dibuit cateva ore bune costurile complete pentru deschidere(salarii, paza, internet,costuri aprox. pentru ~aprobari+spagi pentru accelerarea procesului etc, tot ce trebuie mai exact), profitul minim pe luna aratandu-se foarte frumos si acceptabil pentru mine(minim calculat bazandu-ma pe 3 console mergand doar 5-10h pe zi, 6ron ora) .

  Acum nu stiu cu partea legala cum stau, curios daca mai e cineva cu asa ceva deschis, nu prea vad sa se faca asa ceva la noi, decat cei din Cluj de Xboxuri. Eu unul cred ca merita investitia, simt ca o sa prinda la public daca ma pun si pe unde trebuie.

  Voi ati vrea sa vedeti asa ceva deschis?

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Vezi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...lub-constanta/. Si cred ca au mai fost "incercari". Mai toti se lovesc de faptul ca toate jocurile retail au reguli grele pentru inchirere, folosire in locuri publice, etc...

 3. #3 SP
  Junior Member mihai1340's Avatar
  Succes cu afacerea !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Zvon: Video cu Project Cafe dezvaluit By Chris in forum Console News
  Replies: 0 Last Post: 18-05-2011, 15:59

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts