De cateva zile am un plan maret pentru anul viitor, doresc sa deschid un Console Cafe in Cta, dedicat PS3ului, tot a aparut si slimul . O sa incep usor cu 5 console a cate 8 jocuri identice + 1 LCD Samsung FullHD de 32" pentru fiecare . Momentan incep cu putine deoarece prefer calitatea peste cantitate, 5 console intr-un spatiu primitor/linistitor/chiar putin luxos, decat 15-20 ingramadite ca la un i. Cafe monoton. Am dibuit cateva ore bune costurile complete pentru deschidere(salarii, paza, internet,costuri aprox. pentru ~aprobari+spagi pentru accelerarea procesului etc, tot ce trebuie mai exact), profitul minim pe luna aratandu-se foarte frumos si acceptabil pentru mine(minim calculat bazandu-ma pe 3 console mergand doar 5-10h pe zi, 6ron ora) .
Acum nu stiu cu partea legala cum stau, curios daca mai e cineva cu asa ceva deschis, nu prea vad sa se faca asa ceva la noi, decat cei din Cluj de Xboxuri. Eu unul cred ca merita investitia, simt ca o sa prinda la public daca ma pun si pe unde trebuie.
Voi ati vrea sa vedeti asa ceva deschis?
Bookmarks