Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 112 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 221 to 240 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #221 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am cautat azi si nu mi-a venit sa cred ca nu avem inca un thread dedicat Killzone 2.
    Alaturi de Metal Gear Solid 4 si Gears of War 2 mi se pare una dintre cele mai importante aparitii din istoria consolelor!
    Asa ca haideti sa discutam despre viitoarea capodopera care se anunta a fi: Killzone 2!
    Cine are detalii despre beta? Cand apare? In ce conditii va putea fi luat?
    Cand ziceam asta la deschiderea topicului multi mi s-au urcat in cap si m-au luat la bani marunti. Acum parca vi s-a mai schimbat parerea.

2. #222 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

3. #223 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    3.5/5 cam putin,dar avand in vedere ca a dat si lui Street Fighter 4 3/5 nu cred ca ar trebui sa fie un review de bagat in seama

4. #224 SP
    Member slabunator's Avatar
    tin sa spun ca e cretin tipu cu reviewu .zice ca street fighter 4 scade calitativ ca gamplay fata de precedentele pt ca s-a adaugat inca o dimesiune. inseamna ca el nici nu a jucat jocul, si nici macar nu s-a interesat cum e treaba cu street fighter IV. Street Fighter 4 e PREZENTAT 3D (filmulete inainte de meci) DAR GAMEPLAYUL e strict 2D ( nu se poate face side step).Si ca SF4 are grafica foarte buna e alta gogoasa.(comparativ cu SC4 e mic compil) daca reviewul sf4 e total aiurea atunci insemna ca si cel killzone 2 e lafel

5. #225 SP
    Member thegame's Avatar
    de acord cu aallex

6. #226 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    de fapt, review-ul celor de la PS Magazine e mult mai lung decat ce apare in screenshot-urile respective. l-am citi luna asta pe viu

7. #227 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    tin sa spun ca e cretin tipu cu reviewu .zice ca street fighter 4 scade calitativ ca gamplay fata de precedentele pt ca s-a adaugat inca o dimesiune. inseamna ca el nici nu a jucat jocul, si nici macar nu s-a interesat cum e treaba cu street fighter IV. Street Fighter 4 e PREZENTAT 3D (filmulete inainte de meci) DAR GAMEPLAYUL e strict 2D ( nu se poate face side step).Si ca SF4 are grafica foarte buna e alta gogoasa.(comparativ cu SC4 e mic compil) daca reviewul sf4 e total aiurea atunci insemna ca si cel killzone 2 e lafel
    Plus ca in aceeasi revista, jocul "50 Cent: Blood on the Sand" are 4/5 stele. Nu stiu daca este un joc bun sau nu, dar totusi este un joc cu 50 Cent, nu are cum sa fie mai bun decat Killzone 2.
    Attached Images Attached Images killzone2maximrev.jpg

8. #228 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Plus ca in aceeasi revista, jocul "50 Cent: Blood on the Sand" are 4/5 stele. Nu stiu daca este un joc bun sau nu, dar totusi este un joc cu 50 Cent, nu are cum sa fie mai bun decat Killzone 2.
    ...si decat Street Fighter IV!

9. #229 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    cred ca felul in care vorbesc despre jocul 50 cent " a wanksta proof gem " spune totul despre revieweri .

oricum, maxim parca era revista de barbati. ce le-a trebuit sa bage si game reviewuri cand habar n-au ce vorbesc si tot reviewu se rezuma la 2-3 propozitii marcate clar de subiectivism?
    cum spunea un tip in mesajul lasat pe blogul respectiv, nici nu le-as trimite o copie pt review.
    morala: nu luati reviste MAXIM pentru aria de jocuri

end off topic.

10. #230 SP

11. #231 SP
    Member andreips3's Avatar
    Opening Cinema - Damn!

12. #232 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

13. #233 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    hehe nota 10 in sfarsit

14. #234 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    omg i just came, foarte frumos traileru foarte frumos jocu dar am inpresia ca incearca sa'l overhypuie da nu genu de overhype r2 si alte jocuri, genu ala halo3 pe toate forumurile mereu is threadurii killzone 2 deci merge treaba

15. #235 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    am si eu o intrebare se va putea juca in co-op?

16. #236 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    am si eu o intrebare se va putea juca in co-op?
    nu

17. #237 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    O parte din arme :

Killzone 2 e gold! ConsoleGaming.eu -
    Asta inseamna ca jocul este terminat, finisat si au inceput sa se faca copiile pentru vanzare
    Sa vedem acum cati dintre voi sunteti hotarati 100% ca il veti cumpara. Pe mine ma convins pana acum...

18. #238 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    daca printr-o minune reuseste sa dezamageasca, oricum o sa-l poti vinde fara probleme la un pret apropiat de cel nou. asadar, am mai riscat o data cu Farcry 2, de ce nu si cu asta? tot asteptam sa apara un shooter care sa-mi inlocuiasca battlefieldul. so....unul si pt. mine

19. #239 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    O parte din arme :

Killzone 2 e gold! ConsoleGaming.eu -
    Asta inseamna ca jocul este terminat, finisat si au inceput sa se faca copiile pentru vanzare
    Sa vedem acum cati dintre voi sunteti hotarati 100% ca il veti cumpara. Pe mine ma convins pana acum...
    si eu il iau ,eu zic ca nu are cum sa deazamageasca
    si oricum cam toate jocurile noi mi le iau si daca le termin sau nu imi plac intr-un final imi recuperez o buna parte din pretu lui daca il vand mai departe

20. #240 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Eu il iau.Nu cred ca-l voi avea la lansare,asa ca pot sa testez si demoul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 112 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks