imi place cum in ultimul moment de viata (in multiplayer), te uiti in directia din care a venit glontu. mult mai frumos decit in CoD. aseara am ajuns tirziu si nu am mai intrat (am jucat azi de dimineata putin), insa intru diseara. ma enerveaza ca nu imi vede saveurile si o sa fiu nevoit sa tot schimb discurile, dar ma asteptam la asta.
Cum adica nu iti vede saveurile? Te referi la campania singleplayer pe acelasi ID de PSN?
Si eu astept azi varianta US. Inseamna ca nu voi vedea saveurile facute pe varianta EU? Afecteaza statisticile din multiplayer? Ai verificat?
In fine, enough with the fanboy bull****!
Spuneti-mi mie daca voi putea folosi saveurile versiunii EU pe versiunea US!! Este cineva in situatia in care are acelasi joc in ambele versiuni si poate confirma?
Next Gen Interactive Hand Device? lol
Taw, asa ceva ai incercat. in curind o sa fie la ei la promotie la 80RON. si btw, tot in curind vor aduce bundle PS3 80GB si K2![]()
Hostile,care-i treaba cu linkul ala? Ce ai vrut sa spui?
Am si eu,si vreau sa-l vand, 60 roni
![]()
am vrut sa spun ca in curind vor avea o promotie la 80RON. atit. btw, daca il ai poti sa ne spui cum sunt analoagele comparativ cu sixaxis/ds3? sunt mai tari, mai moi, la fel?
sunt mai proaste calitativ din pacate,diferenta de la cer la pamant. Apesi buton,si ramane infundat,etc.Nu exista termen de comparatie,si e si folosit foarte putin,la dublu.Dar,pretul spune tot
Boost
we've identified and fixed the bug to do with the boost medal not being awarded. It will go into a patch we are working on at present, but there is a workaround in the mean time to get it. Simply ensure that you are the Game Creator rather than client and you'll be awarded it.
Seb Downie - Producer - Guerrilla Games
Nu degeaba esti Psycho.
Eu intru pe la 21....Sper sa nu mai fie probleme pana diseara.
Bookmarks