Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 112 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #381 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    lucky mofo's.pana ajung eu acasaaaaa...

2. #382 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu va agitati ca l-am terminat in zece minute! E tare jocul, abia astept full-ul, dar demo-ul e un *** pe bat!

3. #383 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    are multiplayer sau nu?asta era marea intreabare....

4. #384 SP
    NU

5. #385 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    nu are multiplayer,acuma merg sa downloadez si eu

6. #386 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    ok, oricat de mult il vreau nu o sa.mi scot ps3-u din casa doar pt demo. e de ajuns ca o sa conduc 40 km pana la Gamestop si 40 inapoi pe 25. i'm a freak

7. #387 SP

8. #388 SP
    Member andreips3's Avatar
    Foarte scurt demo dar in schimb arata foarte bine.

9. #389 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da e scurt,l-am jucat de 2-a ori, e fain jocul. Imi place mult grafica, nu am vazut nici un colt sau mai bine zis ceva ce nu pare a fi bine delimitat. Zici ca are antialiasing de 30x, hihi.

10. #390 SP
    Member Vami's Avatar
    Amazing! Pacat ca a fost asa de scurt Parca doar asa sa ne faca in ciuda! Damn!

11. #391 SP
    Member playgame's Avatar
    Ce greu merge dld-u. Toti dau navala ca furnicile la miere.

12. #392 SP
    just me waches2's Avatar
    arata binisor ....ma asteptam la ceva si mai si ....prea scurt si cam dificil cu punerea tintei dah na ...nu sunt eu f bun in shootere

13. #393 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    L-am jucat de vreo 6 ori pana acum.Prima inpresie, nu se poate juca cu control schemu din default .am pus ultimu findca semana mult cu cod/resistance.Este mult prea scurt si dabea din a 2-a tura poti sa vezi gfx si te poti obisnui cu armele.Este perfect shooteru am ramas masca la niste animati am tinut un helgas in viata si l-am chinuit sa vad cum se misca, am ramas masca.
    Uni pe gametrailers zic ca sunt niste low-res textures m-am uitat peste tot n-am vazut nici urma de ele, singuru lucru ce cred ca n-or facut uni este sa regleze gama-u la inceputu jocului ,dus making it look a bit darky and crappy, lightingu este iar fenomenal acum nu mai pot astepta pana vine jocu full

14. #394 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    L-am jucat de vreo 6 ori pana acum.Prima inpresie, nu se poate juca cu control schemu din default .am pus ultimu findca semana mult cu cod/resistance.Este mult prea scurt si dabea din a 2-a tura poti sa vezi gfx si te poti obisnui cu armele.Este perfect shooteru am ramas masca la niste animati am tinut un helgas in viata si l-am chinuit sa vad cum se misca, am ramas masca.
    Uni pe gametrailers zic ca sunt niste low-res textures m-am uitat peste tot n-am vazut nici urma de ele, singuru lucru ce cred ca n-or facut uni este sa regleze gama-u la inceputu jocului ,dus making it look a bit darky and crappy, lightingu este iar fenomenal acum nu mai pot astepta pana vine jocu full
    vai mersi pt comentariile tale ... numa luni seara ajung sa il testez si eu da mai mai linistit dupa ce am vazut ce ai scris . sigur va fi trznet.

15. #395 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by waches2 View Post
    arata binisor ....ma asteptam la ceva si mai si ....prea scurt si cam dificil cu punerea tintei dah na ...nu sunt eu f bun in shootere
    yeah right. pai daca tu joci shooterele cu cutitul
    mie mi-a placut demo-ul, cu toate ca as fi vrut sa fie mai lung, dar cred ca demo-ul si-a atins target-ul, acela de a vede cu ochi proprii "minunea". in mare parte, stiam la ce sa ma astept, doar ca vroiam sa vad pe viu efectele vizuale

16. #396 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am vazut "n" trailere , am urmarit zeci de topicuri despre acest joc, am citit orice stire legata de el de 1 an si ceva incoace, am studiat poze si am numarat zilele si orele pana in momentul in care voi putea trage primul glont dar NIMIC din toate acestea nu aveau sa ma pregateasca indeajuns pentru capodopera care se numeste Killzone 2!
    Epitetele si laudele sunt de prisos...O capodopera este o capodopera.
    De ce consider eu ca sparge tiparele? Deoarece din punct de vedere grafic nimic din ce a aparut pana in momentul de fata nici macar nu se apropie la jumatate din ceea ce ofera acest joc! Pur si simplu este fara cusur.
    Scepticii vor spune ca nu conteaza grafica si ca gameplay-ul, feeling-ul este mult mai important. Partial adevarat, dar Killzone 2 exceleaza si la aceste categorii.
    Concluzia dupa un demo extrem de scurt este aceeasi idee pe care o sustineam la inceputul acestui topic: jocul va face istorie, este deja un "clasic in viata" si se poate alatura cu mandrie unor nume precum Call of Duty si Gears of War.
    Bravo Sony!!! Bravo Guerilla!!! Indubitabil nota 10/10 din partea mea!

17. #397 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu trag de el, deja de o ora ... a ajuns la 5% ... abia se trage, ...

18. #398 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am jucat demoul si nu pot sa spun decat ca e superb. Pacat ca demoul e foarte scurt

19. #399 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Asta este scopul unui Demo. Teasing.

20. #400 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    multiplayerul mai detaliat
    Killzone 2: Let's Talk Multiplayer -

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 112 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks