lucky mofo's.pana ajung eu acasaaaaa...
Nu va agitati ca l-am terminat in zece minute! E tare jocul, abia astept full-ul, dar demo-ul e un *** pe bat!
ok, oricat de mult il vreau nu o sa.mi scot ps3-u din casa doar pt demo. e de ajuns ca o sa conduc 40 km pana la Gamestop si 40 inapoi pe 25. i'm a freak![]()
Asta e tot demo-ul cam pana pe la jumatatea ultimului video:
Gametrailers.com - Killzone 2 - Sony Gamers' Day 08: Direct-Feed Gameplay Part 1
Gametrailers.com - Killzone 2 - Sony Gamers' Day 08: Direct-Feed Gameplay Part 2
Gametrailers.com - Killzone 2 - Sony Gamers' Day 08: Direct-Feed Gameplay Part 3
Da e scurt,l-am jucat de 2-a ori, e fain jocul. Imi place mult grafica, nu am vazut nici un colt sau mai bine zis ceva ce nu pare a fi bine delimitat. Zici ca are antialiasing de 30x, hihi.
arata binisor ....ma asteptam la ceva si mai si ....prea scurt si cam dificil cu punerea tintei dah na ...nu sunt eu f bun in shootere
L-am jucat de vreo 6 ori pana acum.Prima inpresie, nu se poate juca cu control schemu din default .am pus ultimu findca semana mult cu cod/resistance.Este mult prea scurt si dabea din a 2-a tura poti sa vezi gfx si te poti obisnui cu armele.Este perfect shooteru am ramas masca la niste animati am tinut un helgas in viata si l-am chinuit sa vad cum se misca, am ramas masca.
Uni pe gametrailers zic ca sunt niste low-res textures m-am uitat peste tot n-am vazut nici urma de ele, singuru lucru ce cred ca n-or facut uni este sa regleze gama-u la inceputu jocului ,dus making it look a bit darky and crappy, lightingu este iar fenomenal acum nu mai pot astepta pana vine jocu full![]()
yeah right. pai daca tu joci shooterele cu cutitul
mie mi-a placut demo-ul, cu toate ca as fi vrut sa fie mai lung, dar cred ca demo-ul si-a atins target-ul, acela de a vede cu ochi proprii "minunea". in mare parte, stiam la ce sa ma astept, doar ca vroiam sa vad pe viu efectele vizuale![]()
Am vazut "n" trailere , am urmarit zeci de topicuri despre acest joc, am citit orice stire legata de el de 1 an si ceva incoace, am studiat poze si am numarat zilele si orele pana in momentul in care voi putea trage primul glont dar NIMIC din toate acestea nu aveau sa ma pregateasca indeajuns pentru capodopera care se numeste Killzone 2!
Epitetele si laudele sunt de prisos...O capodopera este o capodopera.
De ce consider eu ca sparge tiparele? Deoarece din punct de vedere grafic nimic din ce a aparut pana in momentul de fata nici macar nu se apropie la jumatate din ceea ce ofera acest joc! Pur si simplu este fara cusur.
Scepticii vor spune ca nu conteaza grafica si ca gameplay-ul, feeling-ul este mult mai important. Partial adevarat, dar Killzone 2 exceleaza si la aceste categorii.
Concluzia dupa un demo extrem de scurt este aceeasi idee pe care o sustineam la inceputul acestui topic: jocul va face istorie, este deja un "clasic in viata" si se poate alatura cu mandrie unor nume precum Call of Duty si Gears of War.
Bravo Sony!!! Bravo Guerilla!!! Indubitabil nota 10/10 din partea mea!
multiplayerul mai detaliat
Killzone 2: Let's Talk Multiplayer -
Bookmarks