Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 57 of 57

Thread: Ce TV/monitor utilizati pt PS3?

1. #41 SP
    Member taz@'s Avatar
    Decizie buna; daca ai mai luat de la ei atunci nu sunt probleme!felicitari pt achizitie de pe acuma lol

2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Panny 50PY500... a cam imbatranit el, dar dupa ce vezi ce culori/contrast/negru are si ce poate in FullHD... nu te induri sa incerci altceva

3. #43 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Bravia KDL-32D3000. �l am de doi ani şi sunt foarte mulţumit de cum se comportă

4. #44 SP
    Junior Member ViorelMocanu's Avatar

Alegerea finală...

Salutare şi... bine v-am "găsit"!

Şi eu sunt �n dilemă apropo de televizoare. Plănuiesc să intru şi eu �n r�ndul lumii cu un Wii si probabil si-un X-Box 360 �n cur�nd, şi dat fiind faptul c-am renunţat la TV de vreo şase ani, n-am mai ţinut pasul cu "noutăţile". M-am documentat de cur�nd şi am ajuns la aceeaşi concluzie ca iniţiatorul thread-ului curent. Alegerea mea curentă oscilează �ntre:
    1. Sony Bravia KDL-32 V5500 de 2350 RON (review aici) şi
    2. Samsung LE32 B530 de 1988 RON (n-am găsit review).
    Am două �ntrebări... ţin�nd cont că funcţia principală e cea de jocuri (şi probabil filme de pe PC, respectiv stick), diferenţa de 362 RON se justifică? Şi KingMoth, p�nă la urmă ai fost mulţumit de Sony?

Şi eu tot spre Sony �nclin, dar sunt curios ce mai ziceţi şi voi.

Merci anticipat.

5. #45 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Eu am optat pana la urma pt Philps 32PFL8404 H/12 din mai multe motive si sunt foarte multumit,dar sa revenim la intrebarea ta-DA se justifica diferenta pe care o dai pt Sony V5500.
    Am un prieten care are acest tv si se vede/proceseaza miscarea foarte bine,personal iti recomand sa te uiti si la fratioru mai mic ce va veni in Romanica noastra draga-> Philips PFL7404 (ar trb sa fie cu 1-2 miloane mai scump ca Sony).
    Un sfat pt Sony uitate cu atentie la panel dupa clouding effect.

6. #46 SP
    Member kkkotto07's Avatar

7. #47 SP
    Junior Member ViorelMocanu's Avatar
    Se pare că, �ntr-adevăr, Sony KDL-32 V5500 e un televizor bun, pe care toată lumea-l laudă.

Eu i-am găsit doar o "bubă", care este totuşi justificată de preţul relativ scăzut (şi care—sper—va fi rezolvată la update de firmware): din c�te am �nţeles, nu citeşte standarde video foarte noi (DivX / MPEG4).

Ce mai, sunt decis! Mulţumesc pentru răspunsuri şi o să revin cu păreri chiar de săptăm�na viitoare...

8. #48 SP
    Junior Member Crystylicious's Avatar
    Eu folosesc un SAMSUNG LE22B650T6W de 22'' nush daca e buna sau nu sper sa tina piept

9. #49 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by ViorelMocanu View Post
    Se pare că, �ntr-adevăr, Sony KDL-32 V5500 e un televizor bun, pe care toată lumea-l laudă.

Eu i-am găsit doar o "bubă", care este totuşi justificată de preţul relativ scăzut (şi care�sper�va fi rezolvată la update de firmware): din c�te am �nţeles, nu citeşte standarde video foarte noi (DivX / MPEG4).

Ce mai, sunt decis! Mulţumesc pentru răspunsuri şi o să revin cu păreri chiar de săptăm�na viitoare...
    Deobicei astfel de situatii nu sunt rezolvate de update firmware(deoarece sunt si motive de ce un anumit tv poate reda daor anumite formate). Asa ca nu ti-as sugera sa speri la rezolvare din partea lor

10. #50 SP
    Banned nufu's Avatar
    philips 37pfl7603d(cel cu ambilight)

11. #51 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Samsung LE40B551A 40''. L-am luat acum doua saptamani la oferta la Pc World ( UK). Sunt foarte multumit. Poate singura problema e ca Digi tv nu e HD

12. #52 SP
    Junior Member Vaipa's Avatar
    Poti folosi absolut orice monitor cu intrare dvi Tot ce conteaza e sa fie cit mai aproape de rezolutiile suportate de ps3 care, spre deosebire de xbox se cam incalta cu fesul si n-are decit citeva rezolutii de TV disponibile.

13. #53 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Vaipa View Post
    Poti folosi absolut orice monitor cu intrare dvi Tot ce conteaza e sa fie cit mai aproape de rezolutiile suportate de ps3 care, spre deosebire de xbox se cam incalta cu fesul si n-are decit citeva rezolutii de TV disponibile.
    Fără supărare dar aberezi. Doar monitoarele cu HDCP se pot folosi direct, cu cablu HDMI-DVI fără VGABOX sau alte artificii scumpe. PS3 suportă toate modurile TV standard pentru regiunea unde este comercilalizat: SD PAL (576i) sau NTSC (480i), HD 720p, 1080i, 1080p.

14. #54 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Toshiba Regza 32AV500

E HD-Ready , 81 cm , mi se pare numai bun pentru PS3 !

15. #55 SP
    Junior Member Vaipa's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Fără supărare dar aberezi. Doar monitoarele cu HDCP se pot folosi direct, cu cablu HDMI-DVI fără VGABOX sau alte artificii scumpe. PS3 suportă toate modurile TV standard pentru regiunea unde este comercilalizat: SD PAL (576i) sau NTSC (480i), HD 720p, 1080i, 1080p.

Nici o suparare, doar ca nu cunosc oameni care sa fi avut probleme cu HDMI to DVI pe mai multe tipuri de monitoare. Probabil toate au hdcp sau aberezi ?

16. #56 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by Vaipa View Post
    Nici o suparare, doar ca nu cunosc oameni care sa fi avut probleme cu HDMI to DVI pe mai multe tipuri de monitoare. Probabil toate au hdcp sau aberezi ?
    E perfect adevarat ce zice L0G1X.
    Am incercat ps3 si pe monitor cu HDCP si fara... doar de test, si nu merge prin cablu hdmi-dvi decat daca monitorul stie hdcp. Adevarul este ca majoritatea monitoarelor cu dvi mai noi au si hdcp, probabil din cauza asta oamenii care ii cunosti tu nu au avut probleme.

17. #57 SP
    Junior Member MihaiGuta's Avatar
    Samsung 32B530 de 81 cm ,full HD ,sunt multumit de el avand in vedere pretul de 1900 ron dar astept sa iau altul mai mare de 42 inch pentru living probabil o plasma panasonic. Oricum cine cauta un LCD cu un pret redus samsung 32b530 este perfect avand in vedere raportul calitate-pret-performanta. cine are insa un buget ceva mai ridicat de peste 3000 roni ,sunt alte variante ce isi merita pe deplin diferenta .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3