Decizie buna; daca ai mai luat de la ei atunci nu sunt probleme!felicitari pt achizitie de pe acuma lol
Decizie buna; daca ai mai luat de la ei atunci nu sunt probleme!felicitari pt achizitie de pe acuma lol
Panny 50PY500... a cam imbatranit el, dar dupa ce vezi ce culori/contrast/negru are si ce poate in FullHD... nu te induri sa incerci altceva :D
Bravia KDL-32D3000. �l am de doi ani şi sunt foarte mulţumit de cum se comportă :)
Salutare şi... bine v-am "găsit"!
Şi eu sunt �n dilemă apropo de televizoare. Plănuiesc să intru şi eu �n r�ndul lumii cu un Wii si probabil si-un X-Box 360 �n cur�nd, şi dat fiind faptul c-am renunţat la TV de vreo şase ani, n-am mai ţinut pasul cu "noutăţile". M-am documentat de cur�nd şi am ajuns la aceeaşi concluzie ca iniţiatorul thread-ului curent. Alegerea mea curentă oscilează �ntre:
Am două �ntrebări... ţin�nd cont că funcţia principală e cea de jocuri (şi probabil filme de pe PC, respectiv stick), diferenţa de 362 RON se justifică? Şi KingMoth, p�nă la urmă ai fost mulţumit de Sony?
- Sony Bravia KDL-32 V5500 de 2350 RON (review aici) şi
- Samsung LE32 B530 de 1988 RON (n-am găsit review).
Şi eu tot spre Sony �nclin, dar sunt curios ce mai ziceţi şi voi.
Merci anticipat.
Eu am optat pana la urma pt Philps 32PFL8404 H/12 din mai multe motive si sunt foarte multumit,dar sa revenim la intrebarea ta-DA se justifica diferenta pe care o dai pt Sony V5500.
Am un prieten care are acest tv si se vede/proceseaza miscarea foarte bine,personal iti recomand sa te uiti si la fratioru mai mic ce va veni in Romanica noastra draga-> Philips PFL7404 (ar trb sa fie cu 1-2 miloane mai scump ca Sony).
Un sfat pt Sony uitate cu atentie la panel dupa clouding effect.
Sony Bravia KDL-32 V5500 e super!
Se pare că, �ntr-adevăr, Sony KDL-32 V5500 e un televizor bun, pe care toată lumea-l laudă.
Eu i-am găsit doar o "bubă", care este totuşi justificată de preţul relativ scăzut (şi care—sper—va fi rezolvată la update de firmware): din c�te am �nţeles, nu citeşte standarde video foarte noi (DivX / MPEG4).
Ce mai, sunt decis! Mulţumesc pentru răspunsuri şi o să revin cu păreri chiar de săptăm�na viitoare...
Eu folosesc un SAMSUNG LE22B650T6W de 22'' ;) nush daca e buna sau nu sper sa tina piept :)
philips 37pfl7603d(cel cu ambilight)
Samsung LE40B551A 40''. L-am luat acum doua saptamani la oferta la Pc World ( UK). Sunt foarte multumit. Poate singura problema e ca Digi tv nu e HD :(
Poti folosi absolut orice monitor cu intrare dvi :) Tot ce conteaza e sa fie cit mai aproape de rezolutiile suportate de ps3 care, spre deosebire de xbox se cam incalta cu fesul si n-are decit citeva rezolutii de TV disponibile.
Toshiba Regza 32AV500
E HD-Ready , 81 cm , mi se pare numai bun pentru PS3 !
E perfect adevarat ce zice L0G1X.
Am incercat ps3 si pe monitor cu HDCP si fara... doar de test, si nu merge prin cablu hdmi-dvi decat daca monitorul stie hdcp. Adevarul este ca majoritatea monitoarelor cu dvi mai noi au si hdcp, probabil din cauza asta oamenii care ii cunosti tu nu au avut probleme.
Samsung 32B530 de 81 cm ,full HD ,sunt multumit de el avand in vedere pretul de 1900 ron dar astept sa iau altul mai mare de 42 inch pentru living probabil o plasma panasonic. Oricum cine cauta un LCD cu un pret redus samsung 32b530 este perfect avand in vedere raportul calitate-pret-performanta. cine are insa un buget ceva mai ridicat de peste 3000 roni ,sunt alte variante ce isi merita pe deplin diferenta .