Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 11 of 42 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #201 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Daniel, eu nu am "partener" (lol) si eram interesat sa intru in campionat, dar daca se joaca asa tarziu cum s-a vehiculat eu nu pot sa particip pentru ca sunt in sesiune.
    Pai sesiunea se termina in 7 feb, nu?
    S-a ajuns la numarul maxim de echipe participante , am sa vorbesc cu renegade sa vedem care sunt optiunile si pentru cei ce au "inflorit" mai tarziu. In principiu nu cred ca e o idee buna sa extindem din nou numarul participantilor.

2. #202 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am decis sa NU marim inca o data numarul echipelor participante, astfel ca mai este loc doar pentru o singura echipa. Iata lista actualizata cu echipele participante:

1)
    imouthes
    caine_rau
    justamodel

2)
    Psycho-07
    GeoGcX
    Jack

3)
    consol3
    k1du
    ReNeGaDe124

4)
    istrategie
    Tavitzu
    Recs14

5)
    Chynagods
    MeiraBloodLove
    DJ_Andrei

6)
    adiandrei1
    alextheone732
    agent4ever

7)
    erik95
    Mask
    Studentul

8)
    raul12
    Cata25
    Existenz

9)
    MisterJuice
    Vami
    George-ST

10)
    Kobayashy
    TiBiKiMi
    Wickyz

11)
    ramusg
    Cosminbad
    Padureci

Persoane care si-au manifestat interesul de a participa la campionat si inca nu au echipa: Atrium , maweryck , AndRewqp , Muthu Raoul , Payutzu , FormableTube , Walkman.

Ne pare rau dar doar 3 dintre acestia vor putea participa la campionat, aceia care isi formeaza cat mai repede o echipa si o anunta pe acest thread. De indata ce vom avea 12 echipe, inscrierile se vor termina si vom incepe tragerea la sorti.

De asemenea, va readuc aminte ca data de incepere a campionatului este 6 februarie.

3. #203 SP
    Member justamodel's Avatar
    Ce se joaca si pe ce harti? Cu ce arme? Cu ce attach la arme? Cu ce perkuri? Cu ce killstreak?

4. #204 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    damn, din cei 6 nimeni nu e online . asta e...

5. #205 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu as vrea sa se joace cu clasele "preview" ca sa nu existe probleme de genul: "X,Y,Z aveau armele/perkurile alea si eu nu..."

6. #206 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    AndRewqp, eu sunt valabil

7. #207 SP
    ok pana acum suntem @SeikQ si eu. daca mai vrea cineva in echipa PM one of us

8. #208 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    Pai sesiunea se termina in 7 feb, nu?
    S-a ajuns la numarul maxim de echipe participante , am sa vorbesc cu renegade sa vedem care sunt optiunile si pentru cei ce au "inflorit" mai tarziu. In principiu nu cred ca e o idee buna sa extindem din nou numarul participantilor.
    La mine sesiunea incepe in februarie si tine 1 luna. Cat despre cei infloriti mai tarziu nu cred ca e cazul, ca am fost al doilea sau al treilea care am postat ca sunt interesat. Ma rog, trecem peste, asta este. Distractie cu placere.

9. #209 SP
    avem echipa completa : Andrewqp, FormableTube si SeikQ

10. #210 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Eu as vrea sa se joace cu clasele "preview" ca sa nu existe probleme de genul: "X,Y,Z aveau armele/perkurile alea si eu nu..."
    Eh, si tu acum
    Cred ca nimeni nu o sa fie de acord . Mai e pana pe 6 februarie, asa ca toti cei inscrisi au timp sa castige ce arme vor .

11. #211 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    meh, it will suck big time.
    Daca ai skill poti sa ii faci chiar daca nu ai perkurile respective

12. #212 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu sunt disponibil daca ma vrea cineva...Daca nu..spor la campionat guys

13. #213 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    @Atrium man n-am stiut ca iti incepe sesiunea in februarie si crede-ma ca stiu ca ai fost printre primii care au zis ca vor sa joace dar nu ai apucat sa faci o echipa. Vorbeste acuma pana cand nu e prea tarziu poate apuci sa intri in vre-una.

@Restu am vorbit cu Renegade si am stabilit urmatoarele:
    -Hartile jucate vor fi la alegere una din cele 3 care au fost cele mai votate (Favela, Highrise, Terminal).
    -Armele pot fi alese oricare si la fel si attach-urile(da, inclusiv n00btube-ul)
    -Perkurile sunt de asemenea la liber, nu exista restrictii.
    -Killstreakurile, pe de alta parte, am decis sa le limitam astfel vor putea fi alese doar: UAV, COUNTER-UAV, SENTRY-GUN si EMP STRIKE

Al doilea aspect pe care l-am stabilit azi este modul de desfasurare a partidelor, astfel am decis ca un meci va fi compus din 3 jocuri dupa cum urmeaza:

1. TEAM DEATHMATCH: First team to reach 7000 points
    2. DOMINATION: First team to reach 200 points
    3. SEARCH AND DESTROY: First team to accomplish 4 objectives.

Desigur aceste aspecte vor fi revizuite iar in cursul lunii viitoare voi posta un thread cu regulamentul complet, echipele finale si fisa de disputare a meciurilor.

14. #214 SP
    Member Vami's Avatar
    Oh GOD, why ? WHY NOOB TUBES ? Mi se pare jalnic sa joci cu porcaria aia, eu unul joc cu ala doar cand numai am gloante.
    Dar daca sefii au decis .

15. #215 SP
    Member slabunator's Avatar
    ce sunt noob tubes fratilor? va reveriti la shotgunurile alea cu range pana-n fundu gradinii?

16. #216 SP
    Member Atrium's Avatar

17. #217 SP
    Member slabunator's Avatar
    ms, de obicei caut pe net orice informatie si nu postez pentru lucruri care sunt "in my reach" , acum m-am grabit

18. #218 SP
    Junior Member ciaby's Avatar
    da ma dj_andrei as vrea

19. #219 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ar fi tare daca fiecare echipa sa aiba un clan tag

20. #220 SP
    Member faby_67's Avatar
    bagatima si pe mine as vrea sa joc si special ops daca se poate

---------- Post added 06-01-2010 at 10:32 AM ----------

psn----faby_67

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 42 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast