Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 289

Thread: Renumitul hacker Geohot, anunta ca zilele PS3 sunt numarate pana cand va fi spart !!!

1. #121 SP
    Member Imperatore's Avatar
    .......

2. #122 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    pai deja a postat ca l-a spart.

geohot
    fine, one tweet... i just hacked the PS3... On the PlayStation 3
    Am postata mai sus. Oricum este peste tot stirea. Chiar si pe site-urile cu "desteptii" care faceau misto de el ca nu este in stare. Oricum mai are ceva pana o sa scoata un exploit ceva.

3. #123 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Donely, cam cand crezi ca o sa apara un chip sauc eva soft, ca sa se poata moda PS3-ul ?
    Cred ca prin hackuirea PS3-ului nu s-a reusit doar jucarea backup-urilor ci si alte posiblitati...

Si totusi, e 100% proof ? A postat pana acum vreo dovada ?

4. #124 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Donely, cam cand crezi ca o sa apara un chip sauc eva soft, ca sa se poata moda PS3-ul ?
    Cred ca prin hackuirea PS3-ului nu s-a reusit doar jucarea backup-urilor ci si alte posiblitati...

Si totusi, e 100% proof ? A postat pana acum vreo dovada ?
    Comandante mai este ceva drum pana la un modchip, dar sunt multi care stiu sa programeze. Nu se stie inca nimic. Normal ca or sa fie multiple posibilitati asta depinde de ce o sa faca baiatul asta. Asteptam dovezi mai concrete.

5. #125 SP
    Banned cryyo's Avatar
    In cazul in care se modeaza eu sunt interesat de ce se va intampla in cazul unui update software de la Sony.
    Pt. mine ar fi un inconvenient sa o modez azi si peste o luna sa o trimit iara la o persoana ca Donely ca Sony a scos un update.

6. #126 SP
    Member maniac360's Avatar
    Baiatul asta e din Boston, din cate am citit, si chiar daca e adevarat ceea ce sustine, presimt un viol din partea SCEA sau o compensare sanatoasa.

7. #127 SP
    Banned Mario's Avatar
    Cat de tare, l-au modat:X.Sper ca daca il voi moda sa gasesc oameni in Costanta care fac Blu-ray:X.

8. #128 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Cat de tare, l-au modat:X.Sper ca daca il voi moda sa gasesc oameni in Costanta care fac Blu-ray:X.

Nu cred nimic p�nă c�nd nu zice Donely că modează PS3-uri

9. #129 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Mai terece apa pe Dambovita pana vom vedea verbatimuri blu-ray ptr. ps3

10. #130 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu zic ca nu merita sa modezi PS3 . Numai din pretul unui Blu-Ray Writter iti cumperi n jocuri + 15-20 de lei pentru fiecare disc. Poate decat daca o sa poti juca de pe HDD dar nu intra prea multe jocuri.
    Oricum , nimic nu e sigur inca .

11. #131 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Poate decat daca o sa poti juca de pe HDD dar nu intra prea multe jocuri.
    Huh?

12. #132 SP
    Senior Member mark's Avatar
    E oarecum logic ce face Geohot daca ne gandim din perspectiva lui. De ce? Pai simplu, ar fi tampenie asa MARE de tot sa inceapa sa spuna una alta ce a descoperit sau ce a reusit sa faca de vreme ce nu a finalizat ce a inceput sa faca. Asta deoarece poate fi contracarat foarte usor de SONY cu orice simplu update conditionat. Deci e logic nu? Acum ca o chestie total diferita de PS3: voi va dati seama ce ar fi insemnat ca SONY sa fi facut un sistem de operare pt PC cu nivelul de securitate de la PS3?

---------- Post added 23-01-2010 at 05:11 PM ----------

Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Baiatul asta e din Boston, din cate am citit, si chiar daca e adevarat ceea ce sustine, presimt un viol din partea SCEA sau o compensare sanatoasa.
    Nu se poate intampla ce ai spus. Cauta chiar aici pe topic sa vezi de ce ca s-a spus.

---------- Post added 23-01-2010 at 05:13 PM ----------

N-or sa mearga jocurile de pe bluray. Am mai zis. 80% sunt sanse ca v-or rula de pe HDD precum DEMO-urile altfel acest hack, modare a consolei e 100% inutilizabil din punctul de vedere al jocurilor. Punct.

13. #133 SP
    Banned Mario's Avatar
    Ummm daca o iei asea poti sa iti iei un hdd de 1 tera si acolo incap la jocuri...anditi-va un pic ca un joc de PS3 are MAXIM 25 gb asta venind cam 40 de jocuri cea ce nimeni nu va pune,+ca un hdd de un 1 tera e cam 100 de dolari adica aprox 2 jocuri.
    Amazon.com: Western Digital 1 TB Caviar Green SATA Intellipower 32 MB Cache Bulk/OEM Desktop Hard Drive WD10EADS [Amazon Frustration-Free Packaging]: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41AarZcmy6L.@@AMEPARAM@@41AarZcmy6L

14. #134 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Ummm daca o iei asea poti sa iti iei un hdd de 1 tera si acolo incap la jocuri...anditi-va un pic ca un joc de PS3 are MAXIM 25 gb asta venind cam 40 de jocuri cea ce nimeni nu va pune,+ca un hdd de un 1 tera e cam 100 de dolari adica aprox 2 jocuri.
    Amazon.com: Western Digital 1 TB Caviar Green SATA Intellipower 32 MB Cache Bulk/OEM Desktop Hard Drive WD10EADS [Amazon Frustration-Free Packaging]: Electronics
    Prostia a lovit din nou..

15. #135 SP
    Mario, am impresia ca si scoala primara ai piratat-o. Bravo, da-i inainte!

16. #136 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    In cazul in care se modeaza eu sunt interesat de ce se va intampla in cazul unui update software de la Sony.
    Pt. mine ar fi un inconvenient sa o modez azi si peste o luna sa o trimit iara la o persoana ca Donely ca Sony a scos un update.
    Iti faci abonament. La 5 interventii pe cord deschis, primesti 1 GRATIS.

17. #137 SP
    Banned Mario's Avatar
    Eu sunt sigur ca aia care-s anti-piraterie pe forum rup torrentele.Care e problema voastra cu pirateria?Voi dati 1 dolar pe o melodie?Dati 30 $ sa vedeti un film Blu-ray?Dupa ce s-a dat valul de banuri erau pline forumurile de oameni care vindeau x360 banat,culmea multi dintre ei domne erau anti-piraterie.Sa stiti ca nu incanta pe nimeni ca luati originalemai vad pe uni pe forumomne renunta la vicii ca sa-ti cumperi jocuri!Da ce am ajuns aicea dependenti de jocuri,e ca si cum ai renunta la un viciu si ai merge la altul care din punctul de vedere al meu e mai costisitor.

18. #138 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ii incanti pe producatorii care au muncit foarte mult timp pentru acel produs pe care tu il vei lua de pe torrent.
    Nu esti dependent de jocuri, dar daca iti consideri pasiunea un viciu inseamna ca nu e defapt pasiune.

19. #139 SP
    Eu sunt sigur ca aia care-s anti-piraterie pe forum rup torrentele.Care e problema voastra cu pirateria?Voi dati 1 dolar pe o melodie?Dati 30 $ sa vedeti un film Blu-ray?
    Nu mai fi tu asa de sigur, mare hacker. Nu sunt ipocrit sa sustin ca nu folosesc deloc torrentele, insa toate jocurile, filmele si muzica care-mi place le cumpar. Cand nu am bani sa le cumpar cand apar, mai astept cateva luni pana se ieftinesc si tot le cumpar. Si ca raspuns la intrebarile tale: da si da.

20. #140 SP
    Banned Mario's Avatar
    Pai da alea care iti palc le cumperi asta am zis si eu cateva pagini mai sus,care iti plac le cumperi.Ce tot faceti pe voi atata ca vv-ar parea rau ca se modeaza?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast