Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 289

Thread: Renumitul hacker Geohot, anunta ca zilele PS3 sunt numarate pana cand va fi spart !!!

1. #141 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am vazut Avatar, PS3 se modeaza. Nu mai am motive sa traiesc, ma duc sa imi tund venele. La revedere. Ne intalnim in Pandora.

2. #142 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    mie mi-ar fi nefolositoare stiind ca voi sta cu ea offline tot timpu,raman la originale
    iar daca as moda nu as iesi cu nimic mai ieftin
    pentru ca daca imi cumpar original jocu dau 185 ron dupa care il vand dupa ce ma satur de jucat(majoritatea le dau in maxim o luna ,1-2 pe an reusesc sa le tin mai mult care mi-au placut prea mult)
    si il dau cu 120-140 mai departe la mine in oras iar eu care mai pun bani cu un prieten la jocuri ies in pierdere doar 30-40 ron ceea ce m-ar costa mai mult un blank blu-ray si o unitate de scriere

ultimul exemplu fiind duty 6 am dat 2 mil pe el ,intr-o luna jumate l-am jucat de m-am saturat chiar si eu si prietenu asta al meu care cumpar cu el,m-am jucat chiar si online care ma dezamagit(nu ma atras) dupa care l-am vandut cu 140 ron(fiind impecabil ca asa le tin eu )
    Am iesit in pierdere eu 30 ron,celalalt din bloc 30 ron oare mi-as mai dori sa o modez ???

Iar jocuri care le-am tinut mai mult timp fifa.killzone2,resistance 2,gta etc (80-100 ron) chiar daca le-am vandut dupa mult timp aproape un an tot mi-am scos ceva pe ele si in plus le-am rupt jucand online DECI ?????

SUNT EXTREM DE MULTUMIT ,raman la jocuri originale

Parerea mea ,scuzati ca am scris putin dezordonat

3. #143 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Am vazut Avatar, PS3 se modeaza. Nu mai am motive sa traiesc, ma duc sa imi tund venele. La revedere. Ne intalnim in Pandora.
    kthxbye

4. #144 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Multi faceti greseala sa credeti ca jocurile vor fi scrise pe disc bluray...

5. #145 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    kthxbye
    Wow. Just wow. You're the man! Super post, super replica. Ai avut un cosmar si te-ai gandit sa dai o replica beton, total offtopic? Fac pariu ca nici macar nu ai inteles ironia postului la care ai facut referire.

Am o curiozitate. Daca intr-adevar se va moda PS3 si dupa un timp se va ajunge sa se dea ban, ce veti face? Ma refer la voi cei care ati luat ban pe Live si ati cumparat PS3 ulterior, ca nah, ati vrut sa le aratati alora de la Microsoft ca va doare in pix. O sa treceti inapoi la 360? Sau stati. Mai este si Wii pe lista si se si modeaza.

6. #146 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    mie mi-ar fi nefolositoare stiind ca voi sta cu ea offline tot timpu,raman la originale
    iar daca as moda nu as iesi cu nimic mai ieftin
    pentru ca daca imi cumpar original jocu dau 185 ron dupa care il vand dupa ce ma satur de jucat(majoritatea le dau in maxim o luna ,1-2 pe an reusesc sa le tin mai mult care mi-au placut prea mult)
    si il dau cu 120-140 mai departe la mine in oras iar eu care mai pun bani cu un prieten la jocuri ies in pierdere doar 30-40 ron ceea ce m-ar costa mai mult un blank blu-ray si o unitate de scriere

ultimul exemplu fiind duty 6 am dat 2 mil pe el ,intr-o luna jumate l-am jucat de m-am saturat chiar si eu si prietenu asta al meu care cumpar cu el,m-am jucat chiar si online care ma dezamagit(nu ma atras) dupa care l-am vandut cu 140 ron(fiind impecabil ca asa le tin eu )
    Am iesit in pierdere eu 30 ron,celalalt din bloc 30 ron oare mi-as mai dori sa o modez ???

Iar jocuri care le-am tinut mai mult timp fifa.killzone2,resistance 2,gta etc (80-100 ron) chiar daca le-am vandut dupa mult timp aproape un an tot mi-am scos ceva pe ele si in plus le-am rupt jucand online DECI ?????

SUNT EXTREM DE MULTUMIT ,raman la jocuri originale

Parerea mea ,scuzati ca am scris putin dezordonat
    emptysilence pe tine cred ca te doare atat de tare sa iti recuperezi banii, incat nici nu mai apuci sa dormi.............nu de alta da ai dead line de o luna jumate..........maxim!
    Asta ca sa obti un profit cat mai mare. Sa nu mai vorbim de multiplayer.........numa-l incerci sa nu zica lumea ca nu sti cum e.

Pana si jocurile alea putine care-ti plac le vinzi.............greu cu bani astia .

Ai impresia ca ceea ce faci tu difera cu mult fata de piraterie?

7. #147 SP
    Tu chiar crezi ca ar mai interesa pe cineva vreo modare sau ceva daca am avea toti bani? Pai daca as fi avut bani nici nu m-as mai fi obosit sa scriu macar pe aici. Imi cumparam in continuare ce-mi vroia inimioara si gata. Totusi ca sa vedeti ca nu-s chiar asa de nesimtit precum cred unii pe aici, o sa iau GOW3 original. Pt ca am GOW Collection si o sa fac o colectie E un joc mult prea bun ca sa nu le dam banii la producatori. Pt multe altele chiar nu-mi permit. Trebuie sa dau la schimb ce am ca sa pot lua altceva. Si nu vreau sa dau Collection sau fifa 10. Astea sunt singurele care le am. Credeti ca e usor cu un salar sub 1000 ron intr-un oras mic din Romania pe vremurile astea sa-ti permiti luxul de a cumpara originale? Nu, te abtii si gata. Nu sariti ca nu te mai juca, PS3 nu e pt toti, ca am avut PS3-ul de ceva timp si m-am chinuit sa-l folosesc (din perspectiva jocurilor). Chestiile astea te imping sa piratezi nu bunul simt sau ca asa vrem noi sa piratam.

8. #148 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Tu chiar crezi ca ar mai interesa pe cineva vreo modare sau ceva daca am avea toti bani? Pai daca as fi avut bani nici nu m-as mai fi obosit sa scriu macar pe aici. Imi cumparam in continuare ce-mi vroia inimioara si gata. Totusi ca sa vedeti ca nu-s chiar asa de nesimtit precum cred unii pe aici, o sa iau GOW3 original. Pt ca am GOW Collection si o sa fac o colectie E un joc mult prea bun ca sa nu le dam banii la producatori. Pt multe altele chiar nu-mi permit. Trebuie sa dau la schimb ce am ca sa pot lua altceva. Si nu vreau sa dau Collection sau fifa 10. Astea sunt singurele care le am. Credeti ca e usor cu un salar sub 1000 ron intr-un oras mic din Romania pe vremurile astea sa-ti permiti luxul de a cumpara originale? Nu, te abtii si gata. Nu sariti ca nu te mai juca, PS3 nu e pt toti, ca am avut PS3-ul de ceva timp si m-am chinuit sa-l folosesc (din perspectiva jocurilor). Chestiile astea te imping sa piratezi nu bunul simt sau ca asa vrem noi sa piratam.
    Are dreptate mark+unde mai pui ca majoritatea celor cu console sunt copii...care isi cumpara jocuri singuri.Si decat sa dau 2 mil pe un joc as putea iesi in oras o saptamana.

9. #149 SP
    Nu-i bun raspunsu pe care il dai pt ca primesti automat replica: lasa atunci consola - vinde-o si du-te in oras. E un hobby dar faorte costisitor pt multi dintre noi. Astia cu bani va rog sa va abtineti de la comentarii pt ca la fel ca si voi as comenta daca as avea bani de dat pe jocuri...

10. #150 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Incerc sa imi stapanesc rasul cand citesc ce posteaza unii in acest thread. Oameni buni, va pune cumva cineva pistolul in cap si impotriva vointei voastre sa va modati cumva PS3-ul si asta in cazul in care pana la urma va iesi un modchip sau un FW hack ? Va "violeaza" cineva sfanta consola, fara acceptul vostru ? Este cumva subiectul acestui thread cat de moral este sa iti modezi cumva consola sau sa nu ? Aveti cumva toti acasa Win cu licenta? Aveti muzica si filme prin PC-uri pentru care ati platit autorului ? Cati dintre voi nu aveti softurile de la telefoane sparte si rulati fel de fel de aplicatii !! Va place sa pozati in "sfinti" si nu reusiti sa stati in tema acestui thread. Nu vedeti decat piraterie cu o ura exacerbata fara sa vedeti o gramada de avantaje datorita modarii in aparitia a o gramda de aplicatii pe PS3. Chiar imi doresc nespus de mult sa se modeze si modalitate sa fie asa de simpla incat sa si-o faca fiecare singur acasa ca sa nu mai aud alta tema imbecila ca se imbogatesc altii din asta. Asa m-am saturat de "sfintenia" asta afisata de unii dintre noi cand stim cu totii ca lucrurile stau altfel. Si eu am multe jocuri pe PS3, Wii si PC originale cumparate de mine, dar nu fac din asta o virtute si nici nu este tema acestui thread.

11. #151 SP
    IDEM +1

12. #152 SP
    Junior Member snapisrl's Avatar
    bravo don si eu m-am saturat de atatea vaicareli pe aici, cand crezi ca se va putea moda la tine ???

13. #153 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Donely, "norocu" tau ca te intelegi bine cu MonkY, ca altfel primeai ban

14. #154 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Pai stai frate ca cica modarea nu are de a face cu pirateria. Cata ipocrizie pe unii !!!

15. #155 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Incepand de astazi cine posteaza in tema acestui thread este binevenit, cine nu si abereaza pe langa subiect, am sa ii sterg personal posturile. NU ma intereseaza discutii pro sau contra modare sau cine isi ia jocuri originale si cine nu. Tema este daca pustiul asta poate face ceea ce se lauda ca poate face si atat. Cred ca sunt destui baieti destepti, care pot sa ne spuna daca este posibil sau nu din punct de vedere tehnic. Este sistemul de protectie atat de perfect incat sa nu poata fi spart PS3-ul ca sa poate rula diferite aplicatii ?

16. #156 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Incepand de astazi cine posteaza in tema acestui thread este binevenit, cine nu si abereaza pe langa subiect, am sa ii sterg personal posturile. NU ma intereseaza discutii pro sau contra modare sau cine isi ia jocuri originale si cine nu. Tema este daca pustiul asta poate face ceea ce se lauda ca poate face si atat. Cred ca sunt destui baieti destepti, care pot sa ne spuna daca este posibil sau nu din punct de vedere tehnic. Este sistemul de protectie atat de perfect incat sa nu poata fi spart PS3-ul ca sa poate rula diferite aplicatii ?
    Pana la urma ajungem la vorba ta: PS3-ul a fost facut de mana de om si va fi spart tot de mana de om.Eu am incredere in baiatul asta!

17. #157 SP
    Banned FriTz's Avatar
    dar daca fac cei de la sony un nou update ceva sa inbunatateasca consola?mai bine ar face pentru el(geohot) lucrul acesta si cand este lucrarea finish sa o arate/dea la lume.

18. #158 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    daca baiatu asta si-ar pune minea la ceva constructiv, ar ajunge fooooarteeeeeee departe.

19. #159 SP
    Banned FriTz's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    daca baiatu asta si-ar pune minea la ceva constructiv, ar ajunge fooooarteeeeeee departe.
    minea poate vroiai sa scri mintea
    si da ar ajunge departe,poate va face impreuna cu sony o consola in viitorul apropiat
    cea mai buna consola din viitor va fi ps360

20. #160 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Am tot incercat sa ma abtin in a posta pe topicul asta dar nu mai pot. In primul rand ce face baiatul asta face din pasiune, nu ca are intentii ascunse de a falimenta compania sony sau alte chestii de genul. Majoritatea ati interpretat gresit ideea de hack'uit o consola, sarind in sus ca vai o sa pice sony in sapa de lemn daca vor fi piratate jocurile. Poate cu ocazia acestui hack PS3 va fi singura consola nextgen pe care se va putea rula homebrew, lucru care nu cred ca va duce sony in sapa de lemn, ci din contra, le'ar creste vanzarile. Sony ar pierde din piratarea jocurilor doar in cazul exclusivitatilor, dar acelea sunt in numar de 2-3 pe an.

Pe vremea PS2 toata lumea discuta un joc, fara ca nimeni sa se laude ca l'a cumparat sau ca l'a piratat, si nimeni nu era blamat. E problema fiecaruia ce face cu consola lui,atata timp cat incearca sa nu iasa in evidenta. Acum, majoritatea posesorilor de PS3 fac o virtute din cumparatul jocurilor, si improsca cu noroi detinatorii celorlalte console ca pirateaza, desi cumpararea unui joc este doar o chestie de bun simt si respect fata de producator, dar tind sa'i inteleg deoarece traim intr'o tara in care nesimtirea, tupeul si hotia sunt considerate virtuti.

Chiar credeti ca PS3'ul este imposbil de hack'uit? Eu cred ca doar nu s'a prins nimeni ce trebuie facut. Cum pe ps2 au lasat loc pe placa de baza pt modchip, asa cred ca si PS3'ul a fost facut sa fie spart, doar ca, repet, nu s'a prins nimeni ce trebuie facut.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 15 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast