Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 69

Thread: Jocuri Playstation Store

1. #41 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Pai cred ca poate fi folosit un cont pe maxim 5 console ...

2. #42 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Pai trebuie sa-ti faci un user nou pe consola si cand te duci sa intrii pe PSN Store te intreaba daca vrei sa iti faci cont nou sau sa folosesti unul deja existent si dai sa folosesti unul deja existent si tu introduci aici id-ul si parola userului cu care faci schimbul respectiv, dupa ce downloadezi stergi contul respectiv si iti raman jocurile e destul de simplu... Daca esti interesat de ceva schimburi eu am Bowling si Worms, si as fi interesat de Flower si eventual si Street fighter...
    Dupa ce downloadezi jocurile nu trebuie sters useru cu care te-ai logat pe acel cont caci jocurile nu-ti vor mai merge.

Quote Originally Posted by Hyp View Post
    ok..o sa vad ce cumpar...
    nu este un numar limitat la cate persoane poti da userul..jocul? daca de ex vreodata imi stric hdd..cum fac sa imi recuperez jocul?
    Orice cont il poti imparti cu inca 4 sisteme ps3 in afara de al tau,ca sa intelegi mai bine nu jocul il dai ci contul, daca ai dat contu la alti 4 detinatori de ps3 nu vei mai putea face schimb de pe acel cont doar cu ei, nu este un nr limitat de dowloadare a jocurilor. Acele 5 console pot dowloada la nesfarsit din contul tau orice ai cumparat, deci daca ti se buleste hdd poti sa re-downloadezi tot ce ai cumparat fara probleme.

3. #43 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    am inteles...deci:
    1. nu se sterge contul..il denumesc buy si il las doar pentru aceste operatiune
    2 aceste 5 sisteme trebuie sa fie aceleasi...daca de exemplu am dat sa zicem, jocul Worms l-am luat impreuna cu 4 prieteni: eu+x+y+z+w...la alt joc nu are cum sa apara sa zicem v in locul lui y de ex daca acesta nu vrea sa il mai cumpere [pe un user se pot defini 5 sisteme ps3...5 key hardware banuiesc]
    am inteles corect?

4. #44 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    am inteles...deci:
    1. nu se sterge contul..il denumesc buy si il las doar pentru aceste operatiune
    2 aceste 5 sisteme trebuie sa fie aceleasi...daca de exemplu am dat sa zicem, jocul Worms l-am luat impreuna cu 4 prieteni: eu+x+y+z+w...la alt joc nu are cum sa apara sa zicem v in locul lui y de ex daca acesta nu vrea sa il mai cumpere [pe un user se pot defini 5 sisteme ps3...5 key hardware banuiesc]
    am inteles corect?
    corect. insa te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte. eu sunt patit si crede-ma ca este neplacut sa dai contul unui nesimtit, care il da mai departe cui vrea el. poti schimba parola daca este vreo problema, dar nu mai poti adauga alti prieteni.

5. #45 SP
    Hyp
    mi-am cumparat street fighter II Turbo HD si bionic commando [am jucat demo la mai multe jocuri si l-am confundat cu altul..la asta pot sa zic ca am luat teapa ]

6. #46 SP
    Member Solozaur's Avatar
    tocmai am cumparat Tekken 5 online edition, este super tare! Daca aveti inca 4 prieteni cu care sa puneti bani iese 20 de lei de persoana si se merita din plin. Fiecare caracter are mai mult de 100 de combo-uri diferite si grafica arata foarte bine.

Indraznesc chiar sa zic ca e mai tare ca street figher 4 gameplay-ul.

7. #47 SP
    Hyp
    deoarece a fost inchis topicul cu gruparea si desi am rugat redeschiderea lui nu s-a voit...postez aici, cred ca nu e o problema doar nu e offtopic
    mai sunt persoane interesate? ma puteti contacta pe pm

8. #48 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    tocmai am cumparat Tekken 5 online edition, este super tare! Daca aveti inca 4 prieteni cu care sa puneti bani iese 20 de lei de persoana si se merita din plin. Fiecare caracter are mai mult de 100 de combo-uri diferite si grafica arata foarte bine.

Indraznesc chiar sa zic ca e mai tare ca street figher 4 gameplay-ul.
    e mai fun ca street fighter in sensul pick up & play, sau cand vin amicii pe la tine, dar la nivel competitv cred ca il intrece sf.

on: as vrea sa vad Abe pe PSN

9. #49 SP
    Member Solozaur's Avatar
    bineinteles, eu zic din experienta mea - la nivel competitiv nu pot sa le compar ca nu am ajuns asa departe

10. #50 SP
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    on: as vrea sa vad Abe pe PSN
    Abe, ce amintiri placute, ar fi bestial sa-l porteze.

11. #51 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Cuboid si Flower so far .
    Srachi : Am eu cuboid daca vrei la schimb (intradevar un joc fain care iti pune mintea la contributie) .

12. #52 SP
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Cuboid si Flower so far .
    Srachi : Am eu cuboid daca vrei la schimb (intradevar un joc fain care iti pune mintea la contributie) .
    L-am cumparat si eu alaltaieri, da e frumos jocu, am facut vreo 30 de stagii, cele de la beginer.

13. #53 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Si eu la fel ,mai am vreo 25 la expert si gata . ^_^

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Si eu la fel ,mai am vreo 25 la expert si gata . ^_^
    Iese dlc la el, este anuntat deja si iese incurand, dlc va contine 33 de stagii noi si un editor de nivele plus ceva free patch pt custom music.

15. #55 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Wow,fain .

16. #56 SP
    Hyp
    am Bionic Commander si Street Fighter II TurboHD
    as fi interesat de Worms, Tekken, Burnout Paradise, Pain...careva ?

17. #57 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    am Bionic Commander si Street Fighter II TurboHD
    as fi interesat de Worms, Tekken, Burnout Paradise, Pain...careva ?
    Cred ca aici se fac recomandari despre jocuri cumparate de pe PSN si nu este un topic destinat schimburilor ilegale de jocuri!

18. #58 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cred ca aici se fac recomandari despre jocuri cumparate de pe PSN si nu este un topic destinat schimburilor ilegale de jocuri!
    Schimburile de pe PSN nu sunt ilegale.

19. #59 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    The whole gamesharing thing works as a replacement for 'taking a disc around to your mates house'. The idea is that, if you were to go over to a buddy's place who has a PS3, you could set up your account on his console and play the games you have purchased, just as if you took the disc with you.

However, you must not give your friends your account information - and we advise that you remove your account from anyone elses console once you have finished playing.

Further, it's actually a breach of the PSN's T&C's and can result in permanent suspension from the network if your account becomes compromised.

Ca sa nu mai vorbim de partea morala. Vreti jocuri bune pe PSN? Atunci CUMPARATI-LE. Nu va furati singuri caciula.

20. #60 SP
    Member justamodel's Avatar
    OK, Eu am 1 account pe PSN US adresa de USA si PSN Europe adresa de UK. Detin debit card Visa electron si Mastercard Taifun amandoua merg pt plati online. Care din ele merg pt plati pe PSN? Nu o sa fie problema cu adresele? Niciuna nefiind de Romania..
    Sa stiu ce card sa alimentez.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast