Campania de patru ore jumate , ...e de rahat atunci ......
Meniul e groaznic dar asta chiar nu contează, gameplay'ul compensează, grafica, sunetul superbe! Trebuie să �ncerc si move-ul dar mi se pare ciudat să stai cu m�na �ntinsă 30 de minute, we need docking.
Daca tu chiar crezi ca e de 4 ore... De unde stii ? Nu-mi da un link cu nu stiu ce mamaligar a scris pe blogul / site-ul lui.
Doar ca fapt divers:
Single playerul lui BC2 mi s-a parut de-a dreptul infect.
Dar am peste 270 de ore in Multi Player.
Eu unul o sa sar direct in MP in KZ3 si cred ca o sa joc SP cand e netul picat sau serverele lor
un beta,demo il pot juca si eu pana apare ??? ca eu nu l-am vazut la culoare deloc
ca nu am mai intrat de mult pe aici si mie cam greu sa stau sa citesc pe aici toate paginile
controlul cu Move este oribil. nu pot sa ma obisnuiesc cu nici o setare. o sa-mi iau si pusca respectiva, poate se imbunatateste ceva. meniul este diferit fata de ceea ce era in beta-ul anterior si nu imi place dar asta e, no big deal. am intrat din prima cu move, m-am jucat, toate bune si frumoase, ies din joc, dezactivez move, intru la loc si nu mi se conecteaza. lol.
Dupa ce mi-a spus de vreo 4 ori ca nu sunt pe PSN si ca nu imi merge netul, am renuntat. Este bine ca jocul imi dadea mesajul asta, dar ma conversam prin mesaje cu Renegade.
mda, asta e, mai e si maine o zi. o sa mai incerc totusi cu Move. e greu pana pui tinta pe unu, ca dupa aia e mort sigur.
Killzone 3 Campaign is 8-11 hours | N4G
Killzone.com's official Twitter:
That '4.5 hours' number is a misunderstanding of the 'best time' stat; normal playthrough time (including deaths) is 8-11 hours.
De cate ori ati murit din cauza ca un ratat de la tine din echipa a fost prea prost sa l omoare pe ala care ti dadea melee, el asteptand sa i dea melee la randul lui. Sau il fugarea pe inamic toata harta ca sa i dea melee, inamicul intre timp omorandu te pe tine si inca alti 3 coechipieri.
Tare s prosti si nu mai mor.
Bookmarks