A iesit un patch ceva 1.01 pt beta,l-am instalat si tot deageaba...connecting...![]()
Eu ieri nu am reusit sa ma conectez deloc. Imi dadea error 20002 (sau ceva de genul asta). Pana la urma am renuntat si m-am bagat la joc cu boti setati pe elite. Macar atat decat deloc pana se rezolva problema cu conectarea.
da voi jucati cu consola modata ????
pe asta de joc nu e modata si nu am probleme la conetare
Cand nu se conecteaza ai 3 pasi de facut. Inchizi torrentu. Reset router. Dar primul e sa joci de pe cont pe care merg serverele. Normal ca nu mergea azi mai devreme ca eu voiam sa intrui in zona EU de pe cont US. Unde nu-i patch inca. Cred.
Qore Episode 33 features Killzone 3, MLB 11 The Show, Fight Night, and the Greatest PS3 Villains – PlayStation Blog
"Killzone 3
While most of us have been counting down to the 02.22.11 release date of Killzone 3, the Qore team got their hands on the game early. Veronica Belmont provides an in-depth look at the jetpacks, mechs, and brutal melees of this stunning sequel. She also checks out the PlayStation Move motion controller compatibility (which everybody here is talking about) of this hellacious Helgan counter-attack. This episode also includes an art gallery of the new weapons that you’ll definitely enjoy in the game.
Qore annual subscribers have access to the Killzone 3 single player demo and the PSone Classic ‘JetMoto.’ Single episode purchasers of this episode (and those of you who bought January’s episode) have access to the Qore exclusive Killzone 3 theme."
So abia astept maine sa vad ce single player demo au de oferit.Sper sa fie cel cu jet pack
![]()
tot ce-i posibil sa-si fi revenit.
aseara cred ca s-a blocat din cauza zapacelii produse de introducerea update-ului 1.01
da aveti dreptate dar sa nu-l iau pt ca un hacker l-a bagat pe torrente?
n-ai sa vezi.
poti face si meciuri stabilite din-nainte( intre cunoscuti) si in cazul celor publice exista totdeauna( sau cel putin sper sa nu fi scos optiunea) posibilitatea de a raporta astfel de obositi.
stiu din kz 2 ca operatorii erau mereu cu ochi-n 4 pe servere(ce bine-ar fi sa-si pastreze obisnuinta).
Mi-am facut curaj si am mai intrat si aseara, am facut update.. si am stat la connecting pana mi s-a acritNici ca mai calc prin beta. Intentia lui GG a fost buna, punerea in aplicare.. nu prea. Cine stie.. poate e vreo manevra ca sa te faca sa astepti cu si mai multa nerabdare aparitia jocului full
![]()
Can You Cut It As An ISA Recruit? – PlayStation.Blog.Europe
ISA Ultimate Recruit – will you make the grade?
Eu cred ca beta asta a fost pe sistemul "get it while it's hot!"ca eu de vreo 3 zile n-am mai reusit sa intru in el,si la inceput mi-a mers
![]()
sper sa nu mearga k3 online cu jou piratat, singuru care vreau in rest sa se poata oricare![]()
Bookmarks