Vinde careva jocu daca tot nu va place?![]()
Incredibil, ce joc! O killareala grozava baieti, sper sa repetam si in zilele ce urmeaza miscarea din seara astaRSA,DMC and Mo all the way
![]()
Eh. Am fost cam pe langa. Nu stiu nici o harta. Pe "Frozen Dam" ce am mai miscat si eu, pentru ca o stiu din beta. Pe una dintre ele, m-am si ratacit pe acolo. Auzeam focuri de arma, ma duceam in directia aia si ma loveam de un morman de fiare. La un moment dat, tot topaiam sa cad de pe un balcon si mi-a spus cineva ca nu se poate pe acolo.
yes sir, din pacate nu pot sa stau foarte mult. Oricum daca imi placea multiplayer-ul si solo, odata ce am intrat in squad, s-a schimbat total. Un joc de exceptie![]()
tocmai am terminat demo-ul de la KZ3imens, grandios, speachless.. cred ca o sa ma joc toata seara
![]()
Multumesc celor care mi-au recomandat jocul. E chiar super. Am inceput campania si doar o problema de ordin medical ma oprit. Vreau sa zic ca nu e chiar rau de jucat cu manetele MOVE. Oricum eu cu DS era paralel. Astept cu nerabdare si sharpshooter-ul si atunci voi intra cu voi in multiplayer
Bookmarks