Am jucat si eu o buna parte din el si pot sa spun doar atat: Fabulos.Grafica este mult peste cea din KZ2 (ca sa nu mai vorbesc de shooter-ele actuale;poate doar cea BC2 este mai buna=>doar parerea mea !) iar brutal melee kills sunt o excelenta aditie ; nu de putine ori am intrat ca Rambo in mijlocul inamiciilor doar ca sa infig cutitul in ochi unui Helghast![]()

.

Chill guys !
( ce naiba o fi tactic in unul si arcade in celalalt numai tu stii). Pai si daca difera ca stil, cum le poti compara pt ca in final sa dai verdicte, adica cum poti spune ca unul e mai bun decat celalalt? A, daca se constata ca in unul exista lag mare si in celalalt nu, eu cred ca e alta mancare de peste, e vorba de probleme pur tehnice. Dar daca spui ca unul are harti de te plimbi cu metroul, si deci e cool, iar celalalt e sucks pt ca te calca competitorii pe bataturi, ca n-ai loc nici sa-ti sufli nasul, atunci cred ca nu se cade sa dam verdicte de astea. N-am pretentia sa intelegi dar am rugamintea sa te opresti din latrat si sa nu ma mai jignesti ( vezi ca e luna pe cer daca n-ai ce face)

Bookmarks