Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 72 of 91 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 1816

Thread: Killzone 3

1. #1421 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    nu cred ca ai vazut bine.

2. #1422 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Eu cand am intrat prima oara in MP toate bune si frumoase pana am dat de camperi, scor final 10/30, se pare ca playeri de la COD au migrat si in KZ...

3. #1423 SP
    Junior Member petreking's Avatar

pt. cine vrea sa intre in clanul meu pe killzone 3 numele este (king*s clan)

Daca tot nu putem sa ne vedem steagul tarii pe psnetw.,macar aici vad ca suntem si din romania jucatori killzone 3.
    Cum spune si titlul cine este interesat este un clan nou pe kilzone 3 pentru cei din .ro si nu numai,daca sunteti interesati va astept pe king*s clan.

4. #1424 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Killzone 3 Sells 500,000 Units Worldwide Week One - VGChartz
    VGChartz can reveal that Sony's latest exclusive title, Killzone 3 has sold 500,000 units worldwide in its first week for the PS3. Sony sold half of the units in the Americas, and half in EMEAA.
    Roughly 10% of the 500,000 units were bundled with PS3 hardware, so there should be a modest lift for PS3 hardware during the week. The previous Killzone game on PS3, Killzone 2 released in 2009 and sold 750,000 units week one for the PS3. Killzone 2 went on to sell 2.58m units worldwide, more than tripling its week one figures over the past two years - a figure that Killzone 3 could still hit with a strong long-term sales performance.

5. #1425 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Ati avut si voi probleme cu serverele aseara ? Era un lag de vreo 2-3 secunde (minim), plus erorile de conectare, plus freeze consola ...

Funny lag death: vine unul disperat sper mine, trag in el, ajunge la mine si face melee, ne imbratisam si murim amandoi Am murit cu el de gat

6. #1426 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Un singur disconnect la inceputul unui meci. In rest totul perfect.

7. #1427 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Un singur disconnect la inceputul unui meci. In rest totul perfect.
    Tu ai relatii/cunostinte etc , mafia nu doarme au cazut niste capete dupa acel disconnect

8. #1428 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ai o bila neagra oricum. Ai fost missing in action mai ceva ca Chuck Norris aseara. La 3 bile "aus" 2 saptamani. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ti se intampla daca repeti figura dupa aceea.

9. #1429 SP
    Am onorat un asalt , deci jumatate de bila neagra

10. #1430 SP
    Junior Member muddah futtah's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Ati avut si voi probleme cu serverele aseara ? Era un lag de vreo 2-3 secunde (minim), plus erorile de conectare, plus freeze consola ...
    Nu stiu cum dracu dar jocul asta mi-a dat cele mai multe freeze-uri. Numai aseara am avut 3 in 15 minute. Mie unul imi pare cam nefinisat, prin unele garduri nu poti sa tragi, hitbox-urile pentru unele obiecte depasesc conturul lor, grenadele alea sar aiurea din pereti.

Deocamdata mai trag de el insa nu-i vad viata prea mare daca nu se schimba ceva.

11. #1431 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Am jucat ieri foarte mult killzone 3 multiplayer only pe 2 console, nu doar pe a mea si nu pot decat sa iti zic decat 0 erori,0 blocari,0 deconectari.

12. #1432 SP
    Member caine_rau's Avatar
    fac pariu ca si de kz2 au fost persoane care au zis acelasi lucru.
    GG nu va sta sigur cu mana-n san daca sunt probleme( sigur kz3 va primi din partea lor aceeasi atentie ca si kz2).

13. #1433 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by muddah futtah View Post
    Nu stiu cum dracu dar jocul asta mi-a dat cele mai multe freeze-uri. Numai aseara am avut 3 in 15 minute. Mie unul imi pare cam nefinisat, prin unele garduri nu poti sa tragi, hitbox-urile pentru unele obiecte depasesc conturul lor, grenadele alea sar aiurea din pereti.

Deocamdata mai trag de el insa nu-i vad viata prea mare daca nu se schimba ceva.
    Iti moare consola iar texturile apar asa din cauza crt-ului

14. #1434 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Interesant cum eu am probleme cu KZ3 pe noua consola, iar pe vechea consola care citeste discul cand vrea, nu mi-a dat nici un freeze. Nu ma pot atinge de campanie, cand incepe un cinematic, pare ca se desincronizeaza sunetul de video, urmand ca mai apoi sa se blocheze.

15. #1435 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si la mine s-a blocat aseara ... Si cand am vrut sa joc demo-ul s-a blocat ... what to do ?

16. #1436 SP
    Member faxiu's Avatar
    Am prestat si eu aseara. Gandul meu a fost sa forjez multi si sa las SP pentru mai tarziu. Dar dupa nenumarate "a network cable is unplugged" si alte avioane m-am lasat pagubas...Asa face jocul sau chiar trebuie sa ma apuc de inlocuit cablu, inlocuit router and so on?

17. #1437 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Am prestat si eu aseara. Gandul meu a fost sa forjez multi si sa las SP pentru mai tarziu. Dar dupa nenumarate "a network cable is unplugged" si alte avioane m-am lasat pagubas...Asa face jocul sau chiar trebuie sa ma apuc de inlocuit cablu, inlocuit router and so on?
    Inlocuieste tot

18. #1438 SP
    Member caine_rau's Avatar
    mie mi-a cam fost frica referitor la ce s-a postat in legatura cu problemele in mp, dar asear( prima de joc) am bagat 4h si 16 min fara lag, fara nici cea mai mica problema( bine poate doar camperii)...

19. #1439 SP
    Junior Member muddah futtah's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Iti moare consola iar texturile apar asa din cauza crt-ului

Anyway, cred ca tine mai mult de stiintele oculte, aseara in ~= 4 de multiplayer a mers ca uns. Dar celelalte probleme raman...

http://community.killzone.com/t5/Kil...ge/td-p/757911

20. #1440 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Am jucat aseara contra ta intr-un meci,eu si cu DMC-istii eram in echipa adversa si sa stii ca nicicare n-am avut probleme,in schimb la tine se vedea ca ai lag,si chiar la un moment dat personajul tau ramasese inghetat intr-un loc pe plansa timp de cateva minute bune,erai de momeala acolo dupa o cladire,toti trageam in tine fara folos si veneau altii si ne omorau.S-ar putea totusi sa fie si de la tine o problema ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 91 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks