Descrizione
*** SPOILER *** Video contenente 10 minuti della campagna in singolo giocatore realizzato da un utente in possesso di Killzone 3 tramite videocamera, a bassa risoluzione e con audio orribile.
4NewsTV - Killzone 3 - 10 minuti Campagna Single-Player [CAM] | 4News.it
Eh.. voi astia mai instariti sau mai descurcaretiati jucat deja beta.. nu mai sunteti asa entuziasmati. Dar eu n-am jucat inca si recunosc ca-s destul de curios
O sa joc saptamana asta si dupa aia revin la ME2. In rest, nu m-am uitat la absolut niciun video care contine detalii din SP si nici nu o sa descarc demo-ul. Hell.. luna viitoare pe vremea asta o sa iau medalie d-aia de clasare intre primii 0,1 la suta din cartieru meu in MP
![]()
De abia astept si eu BETA... , cu Killzone 2 nu prea m-am inteles pt ca l-am jucat si destul de tarziu de la aparitie, dar lui Killzone3 ii voi acorda f multa atentie si rabdare. O sa fie nebunie zic eu![]()
Cu cine ma joc si eu diseara beta?In caz de ceva please add 'tomaewanmcgregor'. Mersi
![]()
No beta today.
Killzone fans! We know you are eager to join the Killzone 3 Multiplayer Open Beta and the team at Guerrilla Games has been hard at work finalizing the content. The good news is that the beta is looking better than ever and we can’t wait for you to try for yourself. Unfortunately, we’re here to report that we will have a slight delay on the beta availability. The open beta was originally set to begin on Wednesday, February 2nd, but will now be available on Thursday, February 3rd at 10:00 AM Pacific Standard Time.
Bookmarks