Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 45

Thread: HDD PS3

1. #21 SP
    Member claudiutk's Avatar
    ssd se poate pune? deja ma gandesc la timpii de load

2. #22 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Dinasta mi-am pus si eu. Sint foarte multumit. Nu-mi mai fac probleme din cauza spatiului.

3. #23 SP
    Member PumaS's Avatar
    Nu exista probleme fiind SATA II ? Stiu ca diferenta intre SATA si SATA II , este doar viteza de scriere , daca nu ma inshel SATA scrie cu 1.5GB iar SATA2 3.0 GB . O sa ma orientez catre un SATA 2 daca nu exista probleme . Daca exista mici probleme ma rezum la un SATA 1 . Multumesc

4. #24 SP
    Junior Member hashu_1985's Avatar
    Fa-ma sa inteleg! Observ ca prin 2008 erai nedumerit ce HDD sa pui in consola...de atunci au trecut 2 ani si jumatate...INCA ESTI IN CAUTARE DE "cel mai bun HardDisk" pt consola ta?

5. #25 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    hmm.... o fi asteptat omul sa apara si hdd de 750 gb la noi

6. #26 SP
    Member PumaS's Avatar
    NU am asteptat HDD perfect , doar ca atunci era un moft acum este o necesitate . SI acum sa fim si noi putin ON TOPIC , cum merge SATA 2 ?

7. #27 SP
    Astept si eu raspunsuri legate de sata2 ...cu 80gb nu se mai poate.

8. #28 SP
    Member Mariush's Avatar
    Nu vreau sa fiu Off topic, dar la ce va trebuie harduri atat de mari? Parca majoritatea jocurilor nici macar nu se instaleaza direct pe HDD?

9. #29 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dar nu uita caci PS3 poate fi folosit si pentru a asculta muzica sau vizualiza filme, unii poate isi tin muzica, filmele si pozele direct pe hard. Iar pe langa asta, mai sunt colectionarii, eu de exemplu am fost nevoit sa fac upgrade (relativ recent) pentru ca HDD-ul de 80GB pur si simplu nu mai facea fata (si nu tineam pe el decat game data, salvari & stuff).

10. #30 SP
    Member PumaS's Avatar
    Ce HDD ai instalat GRAFT?

11. #31 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Western Digital Scorpio Blue 250GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 - http://www.consolegames.ro/forum/f60...at/#post508167

12. #32 SP
    Iar altzi il au modat si tin jocurile pe el...si tot asa,dupa necesitati!

13. #33 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    @pumas, diferenta intre SATA si SATA II este intr-adevar viteza, insa nu uita ca SATA II este functioneaza si ca un SATA atunci cind detecteaza un port de acest gen, acelasi lucru este valabil si pentru SATA III care functioneaza ca un SATA II.

14. #34 SP
    Member PumaS's Avatar
    Eu am HDD de 40 de gb iar liberi mai am 2 GB . Am cumparat jocuri (PS Store) , Salvari + Multe jocuri care se instaleaza pe HDD . Nu am instalata nici o aplicatie , muzica , filme , imagini etc . Am scos si PS HOME ca sa pot instala NFS SHIFT 2

15. #35 SP
    Member PumaS's Avatar
    Pana la urma multumesc prietenei mele am primit un Segate 320 GB SATA 2model ST9320325AS

16. #36 SP
    Junior Member lionx1987's Avatar

17. #37 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar

18. #38 SP
    Member PumaS's Avatar
    Am luat o mica teapa cu seagate-ul era plin de erori . Dadea freeze ps3-ul se bloca la instalari si l-am schimbat pe un WD de 500 GB (merge perfect)

19. #39 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by PumaS View Post
    Am luat o mica teapa cu seagate-ul era plin de erori . Dadea freeze ps3-ul se bloca la instalari si l-am schimbat pe un WD de 500 GB (merge perfect)
    Nu ai din greseala un link cu hdd-ul WD?

20. #40 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Ma mir ca nu am vazut pe aici nimic si despre ssd-uri. Eu as fi tentat sa incerc un corsair f60 dupa ce o fi sa imi cumpar din nou consola. E adevarat ca pretul momentan e destul de mare si capacitatea mult mai mica fata de hdd-ul standard, insa in unele cazuri timpii de incarcare/instalare se injumatatesc la anumite jocuri.
    Uitati cateva diferente din gt5: http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=59143

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks