ssd se poate pune? deja ma gandesc la timpii de load![]()
Nu exista probleme fiind SATA II ? Stiu ca diferenta intre SATA si SATA II , este doar viteza de scriere , daca nu ma inshel SATA scrie cu 1.5GB iar SATA2 3.0 GB . O sa ma orientez catre un SATA 2 daca nu exista probleme . Daca exista mici probleme ma rezum la un SATA 1 . Multumesc
Fa-ma sa inteleg! Observ ca prin 2008 erai nedumerit ce HDD sa pui in consola...de atunci au trecut 2 ani si jumatate...INCA ESTI IN CAUTARE DE "cel mai bun HardDisk" pt consola ta?
![]()
NU am asteptat HDD perfect , doar ca atunci era un moft acum este o necesitate. SI acum sa fim si noi putin ON TOPIC , cum merge SATA 2 ?
Nu vreau sa fiu Off topic, dar la ce va trebuie harduri atat de mari? Parca majoritatea jocurilor nici macar nu se instaleaza direct pe HDD?
Dar nu uita caci PS3 poate fi folosit si pentru a asculta muzica sau vizualiza filme, unii poate isi tin muzica, filmele si pozele direct pe hard. Iar pe langa asta, mai sunt colectionarii, eu de exemplu am fost nevoit sa fac upgrade (relativ recent) pentru ca HDD-ul de 80GB pur si simplu nu mai facea fata (si nu tineam pe el decat game data, salvari & stuff).
Western Digital Scorpio Blue 250GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 - http://www.consolegames.ro/forum/f60...at/#post508167
@pumas, diferenta intre SATA si SATA II este intr-adevar viteza, insa nu uita ca SATA II este functioneaza si ca un SATA atunci cind detecteaza un port de acest gen, acelasi lucru este valabil si pentru SATA III care functioneaza ca un SATA II.
Eu am HDD de 40 de gb iar liberi mai am 2 GB . Am cumparat jocuri (PS Store) , Salvari + Multe jocuri care se instaleaza pe HDD . Nu am instalata nici o aplicatie , muzica , filme , imagini etc . Am scos si PS HOME ca sa pot instala NFS SHIFT 2![]()
TurboZone Computers > Seagate > Hard-disk Seagate HDD SATA 2.5" 250GB 5400RPM 8MB MOMENTUS ST9250315AS SEAGATE
Asta ar fi bun ? E prea mare pretul ?
Am luat o mica teapa cu seagate-ul era plin de erori . Dadea freeze ps3-ul se bloca la instalari si l-am schimbat pe un WD de 500 GB (merge perfect)
Ma mir ca nu am vazut pe aici nimic si despre ssd-uri. Eu as fi tentat sa incerc un corsair f60 dupa ce o fi sa imi cumpar din nou consola. E adevarat ca pretul momentan e destul de mare si capacitatea mult mai mica fata de hdd-ul standard, insa in unele cazuri timpii de incarcare/instalare se injumatatesc la anumite jocuri.
Uitati cateva diferente din gt5: http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=59143
Bookmarks