Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 37

Thread: PS3-update pentru 3D

1. #1 SP
    Member paulone's Avatar

PS3-update pentru 3D

Tocmai am aflat o veste buna: se pregateste un update la consolele PS3 pentru a reda imagini 3D. Informatia o am de la Sony cand am intrebat de seriile de TV LCD LX900(sunt livrate cu 1 pereche de ochelari speciali) daca vor merge imagini 3D de pe playere obisnuite, bineinteles raspunsul a fost negativ. Se vor scoate noi playere blu-ray cu redare 3D, inclusiv update-ul la PS3

2. #2 SP
    Member Execitor's Avatar
    Mai este un topic asemanator... Oricum multumesc... Am inteles ca se poate doar pe televizoarele cu 120Hz .

3. #3 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    Mai este un topic asemanator... Oricum multumesc... Am inteles ca se poate doar pe televizoarele cu 120Hz .
    Nu cele la 120Hz ci cele la 200Hz, cum sunt seriile LX de la Sony, buba este ca trebuie nu numai playerul sa fie capabil de redare 3D ci si filmul sa fie filmat in formatul asta, altfel nu poate fi 3D autentic, deci distractia incluzand TV, cel putin 2 per.de ochelari, playerul si filmele te pot costa cateva mii de eurolol

4. #4 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Old news man, acest feature va fi probabil foarte atragator la un joc gen dead space 3d, inchipuiti-va niste monster lambs care ies din televizor

5. #5 SP
    Member playgame's Avatar
    Care aveti ochelari 3D in format red-cyan, uitati-va la gameplay-ul asta din Dead Space. Mi se pare interesant, parca nu m-as mai intoarce la jocurile 2D.

6. #6 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Superb, cu toate ca este doar anaglyph.

7. #7 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Uluitor, mi-a placut mult jocul dar 3D arata super...pacat de culori dar cred ca nu m-ar deranja prea mult.

8. #8 SP
    Member paulone's Avatar
    oricum va fi extrem de obositor sa te joci cu asa ceva si daca unii s-au sinucis dupa Avatar 3 D imi inchipui ce vor face dupa niste jocuri 3D

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    Uluitor, mi-a placut mult jocul dar 3D arata super...pacat de culori dar cred ca nu m-ar deranja prea mult.
    Cand va iesi update-ul se vor folosii niste ochelari care nu vor degrada in nici un fel culorile filmelor sau jocurilor, nu vor avea lentile colorate.

P.S. Poate confirma cineva cu siguranta ca tv-urile la 200hz ce se vand in prezent vor putea suporta acest 3d?
    Attached Images Attached Images 80728.jpg

10. #10 SP
    Banned Mario's Avatar
    Cred ca mai toate au acest suport,3D necesitand doar un TV care sa redea 200 HZ,cel putin asa cred.Dar oricum aceste televizoare se vor vinde si vor ajunge in casele tuturor oamenilor dupa cel putin 5 6 ani,avand in vedere ca s-au lansat anul acesta si doar peste 1 an 2 se vor lansa filme 3D nu prea are sens sa iti cumperi unul acuma el fiind foarte scump si deocamdata nu il vei folosi la mai nimic inafara de jocuri pe PS3 presupun care si acelea nu vor fi foarte multe.

11. #11 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cand va iesi update-ul se vor folosii niste ochelari care nu vor degrada in nici un fel culorile filmelor sau jocurilor, nu vor avea lentile colorate.
    Exact. Asa am facut si eu comparatie intre:
    - sala de cinema "triidii" de "doi lei" cu ochelari de aveam impresia ca mi se incrucisa privirea; la sfarsit bineinteles ma dureau ochii de imi venea sa mi-i scot si sa-i imprumut pe-ai altcuiva
    - si sala 3D ca lumea cu ochelari transparenti, dupa vreo 2h 30min de Avatar nu m-a obosit deloc

12. #12 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu sper doar sa fie optional. Personal urasc 3d-ul in filme si jocuri. Sper ca 3d-ul sa mearga in paralel cu 2d-ul de acum si lumea sa poata sa aleaga.

13. #13 SP
    Si normal ca va fi optional, oricum va dura mult si bine pana lumea va avea tv-uri 3d ready prin casa.

14. #14 SP
    Member paulone's Avatar
    [QUOTE=Mario;302134]Cred ca mai toate au acest suport,3D necesitand doar un TV care sa redea 200 HZ,cel putin asa cred...

Pai daca ar fi capabile toate TV de redare 3D, ce rost ar mai avea sa se scoata alte TV, astea de care va spun eu de la Sony probabil in afara de cei 200Hz mai au ceva din constructie, altfel n-avea rost.

15. #15 SP
    Da ai dreptate, au un transmitator infra red care trimite informatii ochelarilor. Modelul lx900 va avea acest transmitator incorporat in tv iar pentru modelele hx800 si hx900 va trebui cumparat separat si cuplat prin usb la televizor. Nu cred ca modelele de 240hz din 2009 ar suporta un astfel de transmitator, poate prin firmware update.
    Se pare ca anul 2010 va fi anul 3d tv, samsung si panasonic au anuntat si ei noiele modele de lcd-uri aproape toate suportand 3d.
    In poza de mai jos e un i.r. 3d transmiter de la sony.
    Attached Images Attached Images 1.jpg

16. #16 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    ideea cred ca e sa afiseze pe ecranele tv-urilor imagini 3d fara ochelari. televizoarele 3d-ready banuiesc ca au doar rata de refresh dubla. ca si la monitoarele de PC. Nvidia a scos niste ochelari pt 3d dar ai nevoie de un monitor cu rata de refresh 120hz ca sa poti avea 2 imagini suprapuse. Am fost la Imax Cotroceni la Avatar si a fost foarte frumos, nu m-au durut ochii sau capul. Zvonurile in legatura cu aparitia 3d-ului pe PS3 se leaga de Gran Turismo 5 care va putea fi jucat si in 3d.

17. #17 SP
    Nu vei vedea in viitorul prea apropiat imagini 3d pe tv fara ochelari aia-i clar.

18. #18 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Sony's 3D glasses and emitter to go on sale in june for $190

Sony has revealed the pricing of its 3D glasses and emitter needed for the glasses. Essentially both products will set you back a price of $190 (converted at the moment). Pretty expensive don't you think? It's going to take a while to kick off but this is for all the early adopters out there.

Only the BRAVIA LX900 series comes with a pair of glasses and has the emitter built-in.
    Attached Images Attached Images lx900.jpg

19. #19 SP
    Member paulone's Avatar
    Asta zice Sony pe site-ul lor:
    Uitaţi de amintirile imaginilor neclare şi ochelarilor ciudaţi din carton – noile televizoare Full HD 3D precum LX900 oferă acum o dimensiune nouă a acţiunii realiste. Tehnologia noastră 3D inovatoare funcţionează cu ochelari Active Shutter pentru a proiecta consecutiv imagini pentru ochiul drept şi ochiul st�ng �n Full HD. Această tehnologie 3D creează o senzaţie unică de profunzime, cu obiecte care par să iasă din ecran. Acum puteţi aduce cu adevărat la viaţă jocurile de pe PLAYSTATION�3 sau filmele de pe Blu-ray Disc™.

20. #20 SP
    Member rappy777's Avatar
    Am ramas impresionat de cum se vad jocurile in 3D
    Partea nasoala este ca nu pot sa ma joc sau sa ma uit la un film in 3D pentru ca dupa 5 minute trebuie sa`mi scot ochelarii deoarece ma dor ochii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast