Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 58 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #501 SP
    Member viezure's Avatar
    It's over dudes, PS MOVE RULEAZA!

2. #502 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Yes indeed.

3. #503 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mi-a ajuns si mie acuma, sub si move. Revin cu pareri laterz.

4. #504 SP
    Member krOOm's Avatar
    revino

5. #505 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    deci pe la noi prin magazine daca vrei doua controlere cam trebuie sa iti iei doua starter pack-uri... ca vad ca unu simplu e mai scump chiar si decat pachetul cu camera inclusa.

6. #506 SP
    Member viezure's Avatar
    Nu inteleg, ai vazut tu move controller la peste 280 ron? Faza e ca n-am vazut move simplu la noi, dar pt inceput ma multumesc si cu unu' M-au sunat astia de la emag, azi ma duc sa-l ridic cu 265 ron \ /

7. #507 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ok, un mic review la controler si la demourile de pe psn.

Prima impresie, cand am luat Move-ul in mana ma asteptam sa aibe greutate mai mare, e destul de usor dupa parerea mea dar e ok fiindca contructia pare sa fie robusta. Subcontroller-ul comparat cu nunchack-ul de la wii pare a fi mai putin ergonomic din ce tin minte sau asta poate fi si problema de obisnuinta.
    Cum l-am pus in funtiune si sa aprins bila din varfu Move-ului mi-a si furat ochii, glow-ul si coloritul mi se par superbe.

Testat in jocuri am fost putin deazamagit la inceput dar lucrurile sau schimbat incercand controleru in mai multe jocuri.

Hustle Kings pare sa nu aiba prea bine implementat Move-ul sau inca nu m-am prins eu cum sa-l folosesc sa mearga ok. Nu citeste bine viteza/forta cu care vrei sa dai. Ba reusesti sa lovesti cum vrei ba nu.
    Lucrul asta se schimba insa in Sports Champions unde in ping pong cu putin antrenament poti plasa mingea unde vrei pe masa plus mai poti sa-i aplici si efecte f bine, poti lovi cu forta sau incet, poti da cu lob sau de sus in jos. Miscarea pare naturala si paleta se misca 1 la 1 fara lag vizibil. Tot la fel de bine merge si jocul unde trebuie sa arunci discuri.

Thumble un joc in care trebuie sa construiesti turnuri din tot felu de obiecte de diferite marimi si forme te lasa sa-ti dai seama cat de precis este controlerul in spatiu 3d. Obiectele cu care te joci le poti rotii, misca in adancime, in sus si in jos cu precizie foarte buna, works like charm.

Beat Sketcher e un joc/aplicatie unde iti areti talentu de mazgalit, colorezi si desenezi tot felu de prostii pe beat-uri muzicale. Ar trebui sa fie gratuit pe psn chestia asta.

Tv Superstar - asta e un joc pt copii sau adolescenti la puberate ce cauta sa prinda fufe dar nu gasesc. Ce-i dragut in el e ca-ti creezi caracteru cu propria ta fata, iti ia niste screenshoturi ps eye-ul si iti si inregistreaza vocea, poti injura bine apoi iti mai auzi replica in timp ce joci.

The Shoot e cam ce se vede si in trailere, simplu point and shoot, kill them all, Raquet Sports, daca nu gresesc acest joc a fost facut initial pentru wii si cam asa se si joaca asta insemnand ca poti lovi din incheietura si miscarea nu pare a fi chiar 1 la 1.

In cateva cuvinte Move-ul are potential foarte mare iar jocurile in care va fi implementat bine vor fi extra beton.

P.S. Stie cineva daca Sport championship poate fi jucat online? Acest joc e un must buy pt cine nu-si ia usa bundle.

8. #508 SP
    Member viezure's Avatar
    Nu merge online, mi se pare ca poti doar sa urci scorurile.

9. #509 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Daca nu merge online e jenibil rau.

10. #510 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Presupun ca daca ar fi online n-ar mai fi fost atat de precis si ai intampina lag ceea ce poate strica complet jocul. Acum sper sa gaseasca si ei o solutie pt ca asta sa nu se intample

11. #511 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Ok, un mic review la controler si la demourile de pe psn.

Prima impresie, cand am luat Move-ul in mana ma asteptam sa aibe greutate mai mare, e destul de usor dupa parerea mea dar e ok fiindca contructia pare sa fie robusta. Subcontroller-ul comparat cu nunchack-ul de la wii pare a fi mai putin ergonomic din ce tin minte sau asta poate fi si problema de obisnuinta.
    Cum l-am pus in funtiune si sa aprins bila din varfu Move-ului mi-a si furat ochii, glow-ul si coloritul mi se par superbe.

Testat in jocuri am fost putin deazamagit la inceput dar lucrurile sau schimbat incercand controleru in mai multe jocuri.

Hustle Kings pare sa nu aiba prea bine implementat Move-ul sau inca nu m-am prins eu cum sa-l folosesc sa mearga ok. Nu citeste bine viteza/forta cu care vrei sa dai. Ba reusesti sa lovesti cum vrei ba nu.
    Lucrul asta se schimba insa in Sports Champions unde in ping pong cu putin antrenament poti plasa mingea unde vrei pe masa plus mai poti sa-i aplici si efecte f bine, poti lovi cu forta sau incet, poti da cu lob sau de sus in jos. Miscarea pare naturala si paleta se misca 1 la 1 fara lag vizibil. Tot la fel de bine merge si jocul unde trebuie sa arunci discuri.

Thumble un joc in care trebuie sa construiesti turnuri din tot felu de obiecte de diferite marimi si forme te lasa sa-ti dai seama cat de precis este controlerul in spatiu 3d. Obiectele cu care te joci le poti rotii, misca in adancime, in sus si in jos cu precizie foarte buna, works like charm.

Beat Sketcher e un joc/aplicatie unde iti areti talentu de mazgalit, colorezi si desenezi tot felu de prostii pe beat-uri muzicale. Ar trebui sa fie gratuit pe psn chestia asta.

Tv Superstar - asta e un joc pt copii sau adolescenti la puberate ce cauta sa prinda fufe dar nu gasesc. Ce-i dragut in el e ca-ti creezi caracteru cu propria ta fata, iti ia niste screenshoturi ps eye-ul si iti si inregistreaza vocea, poti injura bine apoi iti mai auzi replica in timp ce joci.

The Shoot e cam ce se vede si in trailere, simplu point and shoot, kill them all, Raquet Sports, daca nu gresesc acest joc a fost facut initial pentru wii si cam asa se si joaca asta insemnand ca poti lovi din incheietura si miscarea nu pare a fi chiar 1 la 1.

In cateva cuvinte Move-ul are potential foarte mare iar jocurile in care va fi implementat bine vor fi extra beton.

P.S. Stie cineva daca Sport championship poate fi jucat online? Acest joc e un must buy pt cine nu-si ia usa bundle.
    l-ai testat la un shooter ceva?!gen mag

12. #512 SP
    Member viezure's Avatar
    Yeey, mi-am facut si updateu' 3.50, d-abea astept sa ma joc diseara
    Attached Images Attached Images 1.jpg

13. #513 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    deci pe la noi prin magazine daca vrei doua controlere cam trebuie sa iti iei doua starter pack-uri... ca vad ca unu simplu e mai scump chiar si decat pachetul cu camera inclusa.
    Uite ca am gasit ceva si seprat la MG
    Motion controller Black
    Sub controller black

14. #514 SP
    Member kside's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Uite ca am gasit ceva si seprat la MG
    Motion controller Black
    Sub controller black

Pacat ca n-au adus si la eMG. La MG e "la comanda".

In schimb am vazut destule SportChampions in rafturi si la MG si la ALTEX si alte "Move Required" games, alea gen party&pets.

Pe Heavy Rain a incercat cineva? E mai bine decat cu controlerul?
    Azi ma duc si eu dupa el (emg) dar inca's curios... :-)

15. #515 SP
    Member viezure's Avatar
    Daca ai PS3 TREBUIE sa ai si move. Ping-Pong-ul e bestial, urmat de Tumbler (in asta poti sa pierzi ore bune) si The Shooter (ca pe vremuri, in salile de jocuri). Doar astea plus inca ceva demo-uri am incercat, dar sunt sigur ca o sa fie fun si restul.

Fidelitatea e excelenta!

16. #516 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Daca ai PS3 TREBUIE sa ai si move. Ping-Pong-ul e bestial, urmat de Tumbler (in asta poti sa pierzi ore bune) si The Shooter (ca pe vremuri, in salile de jocuri). Doar astea plus inca ceva demo-uri am incercat, dar sunt sigur ca o sa fie fun si restul.

Fidelitatea e excelenta!
    Probabil ai vrut sa zici Tumble si The Shoot. Si da, Move e un must have pentru posesorii de PS3, mai ales ca se anunta destule jocuri bune ce vor fi compatibile Move.

17. #517 SP
    Member viezure's Avatar
    Corect, tumble si the shoot (ma gandeam la alt tumbler io ). Tumble e foarte tare, stau numai cu limba scoasa cand joc Si il am doar demo.

18. #518 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post

Fidelitatea e excelenta!
    Cred ca mai aproape de realitate ar fi: Daca ai PS3, TREBUIE sa iti iei Move cand va fi si ceva bun de mancat cu el, adica in niciun caz in 2010.
    Pentru toate celelalte exista Wii.

19. #519 SP
    Member viezure's Avatar
    Sigur amice, daca tu zici ca e aceeasi chestie cu wii si ca nu ai ce juca acum (sports, tumble, heavy rain, resident evil, plus ce-o sa apara acum, lbp 2 etc) cu move, n-am ce sa zic.

ps: si daca erau aceeasi chestie cu aceeasi fidelitate si blablabla, un wii e 10 milioane, un move e 2 juma'.

20. #520 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    amice, ce ai enumerat tu acolo 95% se poate juca deja pe Wii de secole intregi!
    ceilalti 5% sunt praf in ochii noilor posesori de Move.
    Crede-ma si eu imi doresc Move, da mama masii de treaba, Sony vino cu jocuri NOI!
    Patch Patch Patch, pai ce, suntem la doctor?

---------- Post added 22-09-2010 at 04:28 PM ----------

Sau stai, intra pe Wii sa vezi un Super Mario Galaxy sau un Metroid Other M sau nenumarate alte alte titluri, sa vezi ce fac cei de la nintendo cu "scula" lor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 58 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks