Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 58 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #961 SP
    Junior Member vadim's Avatar
    iti sunt dator cu o bere am fost si mi-am luat acum caut camera o sa trec prin media galaxy ca vad ca nimeni nu are pe stoc

2. #962 SP
    Junior Member emi24k2000's Avatar
    camere sunt la altex in jur de 130-140 lei

3. #963 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    ma bucur ca ai gasit

4. #964 SP
    ZecaR_13 BliZZarD's Avatar
    La Carrefour in Iasi sunt camere multe...dar nu in MediaGalaxy sau la Altex sau la ce magazine mai au astia pe acolo, in interiorul magazinului de alimente Carrefour(de acolo de unde iei lapte,carne,branza,oualol) dar nu stiu exact pretul

5. #965 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Am eu o camera de vanzare, mi-a ramas in plus de la un StarterPack! Pret 100 RON.
    Bonus: StarterDisc.

6. #966 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    eu mi-am luat camera si jocul cu 99ron din flanco obor.nu stiu daca mai au,dar poti da o fuga.

7. #967 SP
    Member TaSe88's Avatar
    pt cei ce vor sa afle compatibilitatea intre MOVE cu jocuri pt MOVE, aici veti gasi review-uri FARA NOTA la aproape tot ce e lansat pana acum.
    tipul joaca, explica, arata cum sa faci setarile etc
    pana acum s-a dovedit a fi cea mai credibila persoana de pe internet.

YouTube - Canalul utilizatorului Waggle3D

MAG 2.0, Crisis, The Fight, SOCOM, etc etc

bafta

8. #968 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    pt cei ce vor sa afle compatibilitatea intre MOVE cu jocuri pt MOVE, aici veti gasi review-uri FARA NOTA la aproape tot ce e lansat pana acum.
    tipul joaca, explica, arata cum sa faci setarile etc
    pana acum s-a dovedit a fi cea mai credibila persoana de pe internet.

MAG 2.0, Crisis, The Fight, SOCOM, etc etc

bafta

Exact ceea ce cautam

Un comentariu obiectiv despre cum se descurca MOVE intr-un FPS serios .
    un comment mi-a placut in mod special : " I know. Give it time and it will become second nature. It's your muscles adapting to the future "
    Nu mi-a parut niciodata rau de banii dati pe MOVE dar eram putin sceptic ca-si va indeplini misiunea pt care l-am luat ...sa fie folosit in FPS-uri...shootere in general indiferent ca sunt third sau first person

Iar SOCOM cu MOVE ...pffff

Inca un multumesc lui TaSe88

9. #969 SP
    Member TaSe88's Avatar
    placerea e de partea mea.
    nu de altceva dar vad ca nimeni nu s-a obosit sa caute, sau daca au stiut sa posteze aceste filmulete. in schimb doar isi dau cu parerea intr-un scop negativ.
    ei bine iWaggle arata tot ce trebuie sa stiti despre MOVE. e bine sa il aveti bagat la subscriptions.

PS: cineva spunea ca nu gaseste setarile perfecte pt MAG 2.0

aici sunt setarile folosite de iWaggle in demonstratie.

"Update: My current settings
    Player rotation - 70
    Player pitch - 30
    Gesture sensitivity - 100 (you need to thrust the Move forward to perform knife attack - don't worry this wont cause unintentional knifing)
    Scope sensitivity - 100
    Normal play - 60 / 40 / 80
    Fixed iron sights - OFF (If you have this to On you are doing it wrong)"

10. #970 SP
    Member iradum's Avatar
    Sony Navigation Controller Black Accesoriu consola - PCFun - subcontroler la 116ron nou in stock

si de urmarit cand apare in stock Sony Motion Control Move black Accesoriu consola - PCFun la 159ron move-ul.

11. #971 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    placerea e de partea mea.
    nu de altceva dar vad ca nimeni nu s-a obosit sa caute, sau daca au stiut sa posteze aceste filmulete. in schimb doar isi dau cu parerea intr-un scop negativ.
    ei bine iWaggle arata tot ce trebuie sa stiti despre MOVE. e bine sa il aveti bagat la subscriptions.

PS: cineva spunea ca nu gaseste setarile perfecte pt MAG 2.0

aici sunt setarile folosite de iWaggle in demonstratie.

"Update: My current settings
    Player rotation - 70
    Player pitch - 30
    Gesture sensitivity - 100 (you need to thrust the Move forward to perform knife attack - don't worry this wont cause unintentional knifing)
    Scope sensitivity - 100
    Normal play - 60 / 40 / 80
    Fixed iron sights - OFF (If you have this to On you are doing it wrong)"
    Merge foarte bine cu aceste setari , sincer cred ca dead space 2 o sa mearga genial de bine cu move

12. #972 SP
    Member BatsBike's Avatar
    hai ca mai reducem din sedentarism cu move(macar la nivelul bratelor,mainilor ... )

13. #973 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

14. #974 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by pufy View Post
    Merge foarte bine cu aceste setari , sincer cred ca dead space 2 o sa mearga genial de bine cu move
    Dead Space 2 nu o sa mearga de fel cu move, no support for the game man, cred ca-l confunzi cu d.s. extraction, jocul portat de pe wii.

15. #975 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Dead Space 2 nu o sa mearga de fel cu move, no support for the game man, cred ca-l confunzi cu d.s. extraction, jocul portat de pe wii.
    da.
    Dead Space 2 comes with Move-based Extraction on PS3.

16. #976 SP
    Junior Member doriant's Avatar
    La mediagalaxy karrefour pitesti sa u cumparat intr-o zi toate.
    mi-am luat si eu doua sa ma joc sports champions.

17. #977 SP
    Member pufy's Avatar
    Nu il confund doar ca am inteles eu gresit .. i'm sad now chiar speram sa aibe suport move va trebui sa ma multumesc cu Extraction

18. #978 SP
    Member TaSe88's Avatar
    daca mai tineti minte iWaggle3D, tipul ce se joaca joace cu MOVe si face preview-uri(am pus mai sus link cum se joaca MAG2.0 sau SOCOM) a scos preview la KILLZONE 3 MOVE edition.
    vizionare placuta:

19. #979 SP
    Junior Member grigsound's Avatar
    Luat ieri din Cluj, de la chioscul cu jocuri de vizavi de Domo in Pollus. Tot pachetul, respectiv un starter kit, un motion controler in plus, un navigation controller si un joc Sports Champions. Toate impreuna 908 lei, banii jos ochii la usa... Tocmai ce despachetau marfa primita.

20. #980 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am incercat si eu cateva minute demoul RUSE cu Move. la prima strigare, controlul este oribil. mai incerc. on top of that, indicatiile de pe ecran in legatura cu ceea ce trebuie sa faci se succed asa de repede, insa nu apuci sa le citesti, daramite sa incerci sa-ti dai seama ce si cum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 58 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks