Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 58 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #981 SP
    Member BatsBike's Avatar
    HEAVY RAIN MOVE EDITION ... destul de interesanta varianta demo,chiar atractiv jocul per ansamblu ... probabil,il voi lua in cele din urma ...

2. #982 SP
    Member maweryck's Avatar
    Eu sunt dezamagit de Resident Evil 5 Gold Edition . Pe langa faptul ca am ramas fara toate salvarile ...etc , nu am acces la DLC-urile respective decat dupa ce mai termin inca odata jocul are si un control MOVE care mi se pare infect . Incredibil de frustrant jocul cu MOVE (cand defapt trebuia sa fie mai placut si mai usor , accesibil ) . Si nu , chiar nu cred ca sunt doar " muschii mei care se adapteaza la viitor "...controlul e prost .
    A reusit cineva sa se obisnuiasca , schimbe setarile in asa fel incat sa se bucure de el /??

3. #983 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Tu chiar te astepti ca vibratoru asta + eyecamu sa aiba precizia unui joystick ? e facut pentru sports game and co,nicidecum pentru shootere / jocuri care cer aiming fin ( parerea mea ).

4. #984 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Tu chiar te astepti ca vibratoru asta + eyecamu sa aiba precizia unui joystick ? e facut pentru sports game and co,nicidecum pentru shootere / jocuri care cer aiming fin ( parerea mea ).
    Cred ca te inseli . Are potential f mare , doar ca e tehnologia la inceput si e normal sa existe unele probleme .
    Eu tocmai pt aiming fin l-am luat .....Daca si DS3 are aiming fin ...

5. #985 SP
    Member TaSe88's Avatar
    eu iti spun sa joci un shooter cu MOVE inainte sa spui aici parerea altora de pe internet.

eu am MOVE(nu unul) si shootere pt el.
    vreau sa spun ca la un joc exista putin lag intre miscarea MOVE-ului si cea a tintei de pe ecran, iar la alt joc nu exista deloc.
    DELOC!
    Daca THE SHOOT nu are lag, si alte jocuri pot sa nu aibe.
    acum tine si de developer.
    Sau MAG 2.0, sau SOCOM, LAG free.
    eh, iti spun eu ca shooterele" vor beneficia cel mai mult de MOVE.
    ce fac eu cu MOVE-ul intr-un shooter nu faci tu cu controllerul normal nici sa stai in cap, pt ca e imposibil fizic.

PS: e un controller cu numele de MOVE. Nu e un vibrator. Dute si fa misto de produsele de la Avon, nu de unele produse ce fac parte din revolutionarea industriei gamingului.
    MOVE e aici ca sa ramana, Kinect e aici ca sa ramana, 3D-ul e aici ca sa ramana..nu aveti ce face indiferent ca va lalaiti ca si copii mici ca nu va place voua.

6. #986 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    eu iti spun sa joci un shooter cu MOVE inainte sa spui aici parerea altora de pe internet.
    Si de unde stii tu ca n-am jucat la randu meu ? Sau cum?

vreau sa spun ca la un joc exista putin lag intre miscarea MOVE-ului si cea a tintei de pe ecran, iar la alt joc nu exista deloc.
    Te contrazici singur

PS: e un controller cu numele de MOVE. Nu e un vibrator. Dute si fa misto de produsele de la Avon, nu de unele produse ce fac parte din revolutionarea industriei gamingului.
    Usor ca faci infarct,am zis ca e PAREREA MEA dupa ce am jucat un shooter cu el,alta data cand ai inca un atac de panica verifica ce ai scris si corecteaza-te ....arata cam ironic sa acuzi lumea ca sunt copii si sa faci greseli gramaticale de clasa 4-a.

7. #987 SP
    Member TaSe88's Avatar

Te contrazici singur
    nu stiu cat de "profund" gandesti, dar nu ma contrazic deloc.
    iti demonstrez ca nu sti despre ce vorbesti.
    joaca-te "The shoot" ca apoi sa te joci shooterul cu pirati, ca sa observi existenta lagului intr-unul si non existenta in celalalt.

Quote Originally Posted by AngelicToucH
    arata cam ironic sa acuzi lumea ca sunt copii si sa faci greseli gramaticale de clasa 4-a.
    tipic. pierzi un argument, te legi de gramatica altuia..tipic. ce sa mai zici si tu. Asa faceti toti copii cand pierdeti un argument pe internet..nu sunteti in stare de ceva creativ...decat sa va legati de gramatica celui ce va inchide...tipic..

degeaba ai spus: "parerea mea" ca ai anulat-o spunand "vibrator"
    asa spun si eu ca esti un retardat de 17 ani, vorbind corect gramatical dar lipsit de idei si un comportament adegvat retarzilor fara atentie in viata reala...ca apoi sa adaug: "parerea mea" si m-am scos? nu? corect?
    ei,cam asa ai facut si tu...mai bine nu aruncai acolo "parerea mea" si era mai ok.
    nu ca te-as fi facut retardat, ca nu cred ca esti,nu te cunosc..am dat doar un exemplu.

ca sa nu mai lungim discutia asta care oricum nu ajunge la tine, repet: joaca mai MULTE shootere cu MOVE-ul, si vei vedea existenta lag-ului doar in cateva din ele.
    tu ai jucat UN joc, pt 48 de secunde, si vi aici sa spui ca "vibratorul" nu e facut pt shootere.
    nici macar atat nu sti. si te superi ca esti facut copil? pai cand ai curajul sa postezi asemenea lucruri, pregateste-te pt repercursiuni.

daca tot nu ai MOVE si nici joace sa testezi, dar iti place sa vb mult, vizioneaza si tu cateva video-uri aici:

http://www.youtube.com/user/Waggle3D

iti mai imbogatesti cunostintele in ceea ce priveste MOVE.

8. #988 SP
    Member Witchalok's Avatar
    ^^^^^

"Begun the flame war has" - Yoda

On topic: Se poate schimba cumva modul de control in FPS-uri?
    De exemplu vad ca in KZ3 MOVE misca tinta pe ecran, spre deosebire de controller unde tinta e in mijlocul ecranului tot timpul si doar schimbi pozitia "ecranului".

L.E. Nevermind, m-am uitat mai atent la filmulet si pe la minutul 8 arata asta. Se poate seta (deadzone width si height).

9. #989 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    KZ3 pare sa fie primul shooter la care chiar au lucrat serios la implementarea Move. Nu am apucat sa joc MAG cu Move (multumita desteptilor de la Sony care permit doar celor cu PSN Plus US sa descarce demoul), trag concluzia asta din ce am vazut pana acum in review-urile iWaggle.

10. #990 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am mai incercat niste jocuri. dintre toate, Racquet Sports mi se pare cel mai bun ca si implementare, urmat de Start the party.

High Velocity Bowling e un mare fail. trebuie sa tii apasat pe T si sa faci swing insa oricum as fi incercat, mai incet, mai repede, ori nu se intampla nimic, ori facea personajul din joc swing fara sa fac eu nimic. are foarte mult potential, insa din pacate este foarte prost implementata facilitatea move. per total, cam din 5 incercari reuseam sa dau o bila. ca si precizie insa, atunci cand reusesti, chiar e super ok.

Racquet Sports e ok in tennis, badminton sux la greu. In mod basic nu ai acces la trick shots, in mod advanced poti sa le faci apasand T, insa de cele mai multe ori am dat mingea afara. i need more practice. Start the party e ok pe partea de muste, insa cred ca l-as lua pentru miscare. la fel si Racquet Sports. de mentionat este ca am HVB full, insa astea doua au fost demouri.

11. #991 SP
    Member theste99's Avatar
    Ca joysticku' are o precizie fenomenala lol

12. #992 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    Sunt de acord cu TaSe88 in legatura cu jocul "the shoot"" ... nu are deloc lag si pot sa zic ca e chiar ok mai ales daca se achizitioneaza acel pistol in care incarci move-ul .... precizia creste simtitor

13. #993 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ce jocuri sunt recomandate a se juca folosind acel attachment(pistol)pentru move ... astept nume mari care sa aiba nevoie de acel gun ...

14. #994 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    eu personal stiu doar de "the shoot" dar banuiesc ca in viitor or sa apara multe nume de jocuri care sa foloseasca acest "pistol"

15. #995 SP
    Member TaSe88's Avatar
    ...
    acel pistol e doar o matrita..sunt multe aparute pe piata.
    nici un joc nu cere acel pistol cu toate ca toate shooterele beneficiaza de ele.
    la The Shoot merge cel mai bine matrita de pistol, iar la joace unde misti tu caracterul, matrita de pusca e cea mai buna, ca trebuie navigatorul sa fie in fatza.

16. #996 SP
    Member viezure's Avatar
    Ok. So. Am doar un move. Merita sa mai cumpar inca unul? Ce jocuri sunt pt 2 move-uri? In afara de gladiator si archery din sports champions, si probabil the fight, nu prea stiu vreun joc.

17. #997 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am luat si eu azi un Starter Pack si un navigation.. e pe vine si un dock. Nu ma intereseaza sa joc shootere cu Move deci nu ma intereseaza pistoale sau pusti. As vrea totusi sa ma joc The Fight, care imi face cu ochiul de mult. Se poate juca cu Move + navigation sau e musai sa ai 2 Move?

18. #998 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Este si posibilitatea de a juca the fight fara al 2 lea move controller dar din cate am inteles este incredil de imposibil de jucat fara al 2 lea move.
    P.s. : Daca il cumperi poate imi dai add sa-ti dau niste pumni

19. #999 SP
    Member viezure's Avatar
    Ca o mica paranteza, sa-mi explice si mie careva de ce are boga 2 thanks-uri in postul lui de mai sus? lol

20. #1000 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ca e boga.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 58 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks