Gamespot review:
Infamous 2 Video Review (PlayStation 3) - GameSpot Video
![]()
E acelasi joc plictisitor (cu aceleasi bug-uri), dar cu grafica putin mai buna. La ce te asteptai ? Doar jocurile de sport pot inainta in felu asta. Jocurile cu poveste si actiune, nu cred...
Eu personal, regret ca l-am luat pe primu la oferta, cu 25 ron. M-am super plictisit de el si nu am facut nici jumate din joc. E super monoton si chiar nu are acel ceva care sa te faca sa-l continui. Sa nu mai spun de "free running" care este inexistent, chiar si in 2. salturile alea pe cladiri nu inseamna decat o mare porcarie. (ca o paranteza, macar in Prototype, omu ala alerga pe cladire si arata cool, dar aici doar sare...)
Merita sigur mai mult decat nota pe care au dat-o imberbii de la Gamespot.
Este un joc cel putin la fel de bun ca primul![]()
Nu va luati dupa criticele celor de la gamespot.Ei intotdeauna sunt asa acri;profesionalismul cam lor lasa de dorit.Jocul este superb din toate punctele de vedere,cred ca e chiar mai bun decat primul.
Infamous 2 Review - PlayStation 3 Review at IGN
parca astia-s mai cu capu' pe umeri...
Nu frecventez Gamespot, dar am intrat si eu pe site-ul lor sa vad ce inseamna mai exact 7.5 si anume"
"7.0-7.5: Good
A game within this range is good overall, and likely worth playing by fans of the particular genre or by those otherwise interested. While its strengths outweigh its weaknesses, a game that falls in this range tends to have noticeable faults."
Asa ca nu inteleg de ce sariti asa cu gura pe ei. Am jucat si eu Infamous 1, si nici nu i-as ia mai mult de atat. A fost un joc ok, dar nu l-as mai juca o data.
Asa ca pe 2 probabil ca nu o sa ma obosesc sa-l iau.
O sa incerc si eu demo, dar daca e cum zice razvanrazy: "E acelasi joc plictisitor (cu aceleasi bug-uri), dar cu grafica putin mai buna.", atunci un 7.5 mi se pare ca e exact cat merita.
din cate am observat asta e un joc gen "love it or hate it". Mie sincer mi s-a parut superb Infamous 1 (care l-am terminat in 3-4 zile...asa performanta la jocurile din generatia asta nu prea am avut). Dupa ce am terminat odata jocul cu Good Ending l-am reinceput ca Bad guy si pe cea mai mare dificultate. Sincer mi se pare un must-have pt orice posesor de ps3, desi alti useri (cum ar fi Dudel
) il considera ca fiind o prostie de joc. What can i say? Either you love it, or you hate it.
Si de ce sa ii scada cu 1,5 puncte doar pentru ca seamana foarte mult cu predecesorul sau. Acelasi lucru am putea spune si despre seria God of war, devil may cry si multe altele(si acolo nu vezi sa scada mai mult de 0.5 pt ca e cam acelasi lucru).
Am citit si eu review-ul celor de la Gamespot si am gasit asta:
"Toward the end of your adventure, you gain access to something that changes how you navigate the city. Using it is as exciting as anything else you can do, so it's surprising that you have to wait so long to acquire it. Considering that one of the most glaring problems with Infamous 2 is that it plays too much like the original, a lot of that familiarity could have been swept aside if this fantastic tool were handed to you early on."
Ce m-a enervat super mult la primul a fost ca a durat o groaza (sau asa mi s-a parut) pana am primit gliding si cum naiba ii zicea la mersul pe firele electrice.
Ce alte probleme am avut la primul a mai fost ca alegerile intre evil si good erau total aiurea... dai o lada cu mancare la populatie sau o tii pentru tine si prietenii tai. Aparent daca tii mai mult la prietenii tai decat la niste cunoscutie esti mega villain.
In fine, il voi lua probabil cand il voi gasi ieftin, dar nu e clar de full price pentru mine.
astia dela gamespot gandesc opus la cum gandesc cei de la IGN. Cei din urma au si zis: "we noticed that the gameplay is nearly identical to the original and that is a good thing if you ask us". Si eu tin sa le dau dreptate celor de la IGN: if it ain`t broken, don't fix it.
Da, si eu credeam ca cei de la Game Trailers au cele mai bune review-uri, si da, chiar le au. Totusi, cand vine vorba de acordat note la ei orice joc above average are 8-9 (sau chiar mai mult decat atat)
^^ Si de unde stii ca Infamous 2 nu merita nota respectiva? L-ai terminat deja? Daca ne luam dupa primul joc din serie, trailere si demo, jocul arata superb
@SpeedoTuxedo, te rog citeste mai atent ce am scris. Sigur ca nu am terminat jocul (insa in mod cert o voi face). Era doar o impresie generala legat de modul de notare al celor de la Gametrailers.
L-am inceput si eu aseara - peste prima parte din toate punctele de vedere, parerea care mi-a fost formata datorita demo-ului s-a intarit dupa ce am petrecut aproximativ 3 ore cu varianta full. Am primit si cod pentru Uncharted 3 beta, se pare ca fiecare copie Infamous 2 contine asa ceva.
Cand am descarcat demo de la inFamous 1 de pe psn acum un an,mi s-a parut foarte plictisitor.
Acum cand l-am luat free de pe psn cu welcome back si am jucat de la inceput,am inteles povestea etc,n-am putut sa ma dezlipesc de el 2 zile.
Isi merita banii jocul,iar inFamous 2 si mai mult.
Sunt multe jocuri carora nu le acordam atentie,dar sunt destul de bune.
Jocul este chiar foarte bun si aduce multe imbunatatiri la primul.
Am terminat pe infamous iar sfarsitul este chiar surprinzator.
Acum lucrez la hero playthrough.
Clar must-buy pentru mine dupa examene. Chiar eram curios de cum a inceput totul, cum a inceput ideea de inFamous, sau mai bine zis True Hero: http://www.consolegames.ro/forum/med...he-story-1354/ .
By andreicristian9 in forum Videos
By istrategie in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks