My PSN ID: CulBoji
Joc acum Bad Company 2, am si Killzone 2, Resistance 2, Unreal Tournament, pt. MP, MW2 am numai pe Xbox.
Caut Uncharted 2 si MAG la pret bun
My PSN ID: CulBoji
Joc acum Bad Company 2, am si Killzone 2, Resistance 2, Unreal Tournament, pt. MP, MW2 am numai pe Xbox.
Caut Uncharted 2 si MAG la pret bun
welcome
in cazul in care sunteti in cautare de jocuri, avem un thread special pentru asa ceva doar pentru noi, clujenii, aruncati si voi un ochi
http://www.consolegames.ro/forum/f41.../index117.html
Salutare tuturor....am o rugaminte celor din cluj-napoca....as vrea sa imprumut 2-3 jocuri de ps3 pt week-end....ceva jocuri care se pot juca in 2(fotbal, curse de masini etc.)....din pacate, nu am jocuri de ps3 inca....am doar ps3-ul si astept sa imi vina candva demon's souls, dar as vrea sa ma joc in week-end cu un prieten.....daca i se face cuiva mila de mine si vrea sa ma ajute, ii multumesc mult...
salut clujenilor
---------- Post added 07-11-2010 at 01:45 PM ----------
Playstation Move Starter Pack Ps3
ce puteti sa imi ziceti de el, merita investitia, se gasesc jocuri,
are amandoua giosticurile in pachet sau al doilea e separat
---------- Post added 07-11-2010 at 01:46 PM ----------
AAAAA Mabucur mult ca v-am gasit
sper sa mai vb si sa facem schimburi
sanatate tuturor
acu o luna am achizitionat si eu un PS3 ...
luand impreuna cu el si FIFA 11(momentan doar asta il am dar sunt deschis si la alte sugestii)
PSN: ovidel07
PSN:IllussionSK
Jocurile mele:GTA 4,inFamous,Killzone 2,Star Wars:The Force Unleashed
More to come,cand imi trimite maica mea bani xDDD
P.S.:Caut cateva jocuri ca sa cumpar sa la schimb.Aruncati o privire la schimbari
Este vreo sala care se poate inchiria pt. fotbal in Cluj ?
Ori la vreo scoala ori nu stiu ... Si daca nu este ce ziceti, ne intalnim la un fotbal cand se mai incalzeste afara ? :d
si eu subscriu ... si cand se incalzeste si acuma.
deja cu colegii de munca incepem de maine ... sper sa fie mai cald decat azi .
Si in observator putem merge. Eu vin si acuma numa' ca as prefera sa termin cu examenele ...
Prima tura doare lol.
OSUT Arena
Bookmarks