Gata, eu nu-l mai joc ca i-au gresit numele. Chiar conteaza? Iti inteleg nelamurirea dar... try to not give a damn.
Gata, eu nu-l mai joc ca i-au gresit numele. Chiar conteaza? Iti inteleg nelamurirea dar... try to not give a damn.
Wow cum arata
Am o intrebare. La Motorstorm pacific rift puteai sa apesi R1 respectiv L1 si masina baga un burst de boost care te dadea brusc spre dreapta respectiv stanga. Stie cineva daca la asta mai e asa? Mi se pareau vitale chestiile alea ca sa castigi o cursa
Eagle eye.. mai era si faza ca pe motocicleta dadeai de stick in jos de 2 ori si fereai capu' sau in sus si sareai.. alea chiar ca utile, faceam bunny-hop peste adversari. Abia astept noul Motorstorm. Pana acum le am pe toate... may as well collect them.
MotorStorm Apocalypse Demo And PSN Avatars Are Unleashed Today | N4G
PlayStation EU Blog: The Track we’ve chosen is one of my favourites: “Mainline”, which is a solid example of the way this game is never just about street racing. Every race on every track is unique in MotorStorm Apocalypse Festival mode, and we’ve picked “Off the Rails”, a Rookie track from Festival day one, with 15 insane rivals… and some surprises, courtesy of Mother Nature. You know what I mean, right?
e pe uk, spor la descarcat
---------- Post added 09-03-2011 at 08:00 PM ----------
Din ce am jucat nu vad un progres evident fata de Pacific Rift, sper sa ma insel. Putin dezamagit![]()
eu sunt si mai dezamagit. iti ia ochii cu explozii de te simti ca in CoD. am impresia ca pe parcurs, Evolution a uitat ca dezvolta un racing game.
E praf, nu-mi place. Sorry, nu vreau sa ofensez pe impatimitii seriei. Da, explozii, totul pica se darama da ma doare-n cot de aceste efectele. Stilul de a pune in valoare un rasing nebunesc in acest fel e demn de Split/Second. Apropo, Motorstorm a copiat de Split/Second sau invers ca zici ca is aceleasi.
Am incercat si eu demo-ul, sincer ma asteptam la mult mai mult. Dupa 2 curse jucate nu mai imi trebuie.
Mi se pare ca si grafica e slabuta.
imi placea mai mult cand erau in jungle si sareai prin cascade, lava si noroi. si plus ca adoram peisajele, se vedeau super...
Cum ramane cu povestea din 1 (si 2) cum ca Motorstorm era un festival de impatimiti de curse nebunesti prin locuri teribile? S-a transformat intr-un festival de "scapati de la nebuni" care distrug orase???
Pai ce vrei si tu, ne apropiem de 2012 doar, trebuie sa reiasa lucrul asta inca din prima cursa ...
Jucat cam o ora, nu e rau dar nu m-a dat pe spate, plus ca nimic nu poate inlocui peisajele din Pacific Rift.![]()
dupa nume eu sincer ma gandesc ca ar fi ultimul din serie... desi mai mult ca sigur nu o sa fie. Eu am jucat doar Arctic Edge pt ps2 si pot sa spun ca m-am distrat de minune. Chiar imi era dor de ceva cu masini da un pic mai diferit... good to see some good old fun games
![]()
Mi-ar fi placut sa scoata Arctic Edge si pe PS3... si uite asa aveam toate tipurile de mediu. Ce urmeaza? Motorstorm: Under the ocean? O sa ne intrecem sub apa.
Probabil cel mai potrivit ar fi sa faca un mega-extra-ultra joc care sa le cuprinda pe toate. Si desertul din primul joc si junglele din al 2-lea si ghetarii din Arctic Edge si orasul din Apocalypse. THAT would be EPIC!
Bookmarks