Se amana si in America...MotorStorm Apocalypse Delayed in North America - PlayStation 3 News at IGN
Se amana si in America...MotorStorm Apocalypse Delayed in North America - PlayStation 3 News at IGN
Mie jocul imi place destul de mult. Este mai ok decat Pacific Rift. Are o un replay value mult mai bun. Review-ul nu putem sa-l postam decat dupa data de release, asa ca o sa mai dureze. Intre timp o sa mai postez aici pareri legate de joc.
Cheers
Intrebarea este: Data de lansare din ce tara ?..ptr ca in Romania este deja in rafturiile magazinelor
Alta intrebare: E ceva normal in Romania ?
A fost amanat si in UK si in US...au confirmat cei de la SCEE respectiv SCEA
Da, ce pot spune. Nu e prea normal. Nu stiu daca s-a sesizat Sony Romania. Avand in vedere ca jocurile exclusive Sony sunt importate de catre ei, probabil au ajuns pe rafturi tot cu acordul lor, sau nu.
http://www.tothegame.com/ps3-10628-m...station-3.html
UK RELEASE: 18-Mar-2011 (Released)
US RELEASE: 12-Apr-2011 (Upcoming)
Probabil pentru Europa nu s-a amanat ...
Mi s-a confirmat astazi de la Sony Romania. Jocul nu a fost amanat si in Romania, de aceea este la vanzare. Probabil noi nu facem parte din Europa.![]()
Frumos review, mai bun jocul decat ma asteptam dar tot ii lipseste acel ceva... Sa mai vedem si alte review-uri si vorbim dupa aia.
MotorStorm Apocalypse To Get Logitech Support | N4G
Evolution’s Matt Southern has just announced, via the magic of Twitter, that his latest game MotorStorm Apocalypse will be getting a patch down the line to include Logitech wheel support.
E, da! O sa-l cumpar sigur, m-a convins, arata foarte bine. De ce nu au bagat una dintre cursele de mai sus in demo? Parca nu au vrut sa-l promoveze, parca sunt dusmanii propriului interes financiar!
Eu zic sa nu va bazati pe comparatiile intre Pacific Rift si Apocalypse.Jocul e foarte addictive cu un gamplay de nota 10.Un must buy!
eu nu vad ce e anemic in legatura cu sunetul din joc.
ba nu va place grafica, apoi nu va place gameplay-ul. apoi de ce a introdus story?? ca pana la urma sa fie "anemic" ..sunetul???
parerea mea: ori sunteti teroare cand e vorba de jocuri, ori nu stiti ce sa mai bagati de vina atunci cand place ceva cuiva, ca sa atrageti atentie asupra voastra.
MS: Apocalypse e un joc foarte bun fie ca va convine sau nu..deal with it.
Foarte bun? Racing on the skyscrapers, multe mai inventeaza si astia. Benzi desenate tra la la bla bla bla, nu seamana de loc cu primele 2-a. Motorstorm 4 va fi pe Marte probabil, fara gravitatie, smd.
Daca mai scoatea un Motorstorm tot prin noroi si pe linga vulcani v-ati fi plans ca are acelasi enviroment.Acum ca a adus un aer nou seriei nu va convine.Pana la urma nici voi nu sunteti siguri ce vreti.
Bookmarks