Trebuie sa introduci codul respectiv conform cu zona jocului. Ce trebuie sa faci: te uiti pe muchia carcasei jocului si scrie-mi aici cifra si codul care iti apare acolo. Iti spun ce sa faci dupa.
Trebuie sa introduci codul respectiv conform cu zona jocului. Ce trebuie sa faci: te uiti pe muchia carcasei jocului si scrie-mi aici cifra si codul care iti apare acolo. Iti spun ce sa faci dupa.
BCES 01175 asta e de pe muchia carcasei. Acum in continuare?![]()
P.S.: Am cont facut pe USA.
Jocul tau e zona 2 ( BCES e de zona 2), deci trebuie sa bagi codul pe un cont de UK. Codul pe care trebuie sa-l bagi e pe spatele manualului.
Daca va vine sa credeti, din cele 5 packuri cu DLC-uri nelansate pana acum, 2 dintre ele vor fi cu avatare pentru PSN.
Fortune Hunters' Club - Buy Uncharted 3
Si dupa cum se poate vedea, doar un singur pack cu harti noi va fi lansat, desi la inceput au promis doua packuri. Asta daca nu cumva au socotit Fort Co-Op Adventure ca fiind un map pack. Sper ca macar acest pachet sa contina 4 harti. :-sComing Soon To Fortune Hunters' Club:
- Uncharted 3 - Flashback Map Pack #2
- Uncharted 3 - PSN Avatar Pack 1
- Uncharted 3 - PSN Avatar Pack 2
- Uncharted 3 – To be Announced Game Mode
- Uncharted 3 – To be Announced Map Pack
Daca erau destepti puteau spune ceva de genul: "As a thank you for everybody who purchased the Fortune Club Hunter, in addition to the map packs and skins packs we are giving away some unique PSN avatars as bonus". Nu sa zica ca avatarurile celea is parte din dlc-urile principale...![]()
Uncharted 3 - Patch 1.05 Notes | NaughtyDog.com
Maine, dupa ce se lanseaza hartile noi, sunt prezent la datorie.The Uncharted 3: Drake�s Deception 1.05 patch has been pushed and should be rolling out globally over the next 24 hours. The patch notes to update 1.05 are as follows:
Available: February 21, 2012Additionally, Patch 1.05 contains the necessary technical hooks for Flashback Map Pack #2, available on the PlayStation store starting today.
- Integrated bandwidth testing for hosts, so only hosts with optimum connections will be permitted to become game hosts (will help improve gameplay experience for everyone)
- Fixed an issue in which, under some circumstances, some players of a party would be left in the lobby while others went into Matchmaking and played matches
- Medal fixes for Fort - Adventure Mode specific medals; all medal icons now show up appropriately and medals can be obtained in-game.
![]()
Voua cum va merge MP-ul? Are lag?
Eu l-am incercat cu promotia Subway si era cam unplayable.
Bookmarks