Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 125 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1761 SP
    Member slabunator's Avatar
    cel mai corect ar fii 2 playlist-uri, unul cu hp ca inainte si unul cu crushing mode.

2. #1762 SP
    Member televizor's Avatar
    Da, ar pute sa faca un hardcore mode cum e la MW2. De fapt nu, vreau jocul cum era inainte.
    Si stiu de ce au facut asta: din cauza nubilor.
    Cand veneau prieteni pe la mine care nu prea se descurcau cu un controller de PS, ce sa mai zic de Uncharted 2, primul lucru pe care il remarcau cand jucau un meci de multi " vai frate dar cate gloante trebuie sa tragi in unu ca sa moara?".

Faza e ca daca ai putina viata, blind fire-ul devine prea folositor, la fel si campingul, nu mai sunt incurajete melee si stealth kills, si problema mea ce mai mare, nu poti sa faci combo-ul genial si simplu de a face un rush spre unu cu fire from the hip si sa il termini cu pumnu.

3. #1763 SP
    Member faxiu's Avatar
    Eu de la update am intrat 1 data. Acu nu ma mai trage nimic. Cum veneam acasa dadeam power on si start game, ma duceam la buda etc, selct multiplayer, fumam o tigara si apoi jucam juma de noapte. Acu nu ma mai trage ata deloc, am bagat aseara un peggle...La nici un joc nu suport sa stau sa astept poate pica ceva sau stai sa-l ginesc eu primul pe ala. Imi place stilul berbec. Acu cu 1.05 nu mai e nici o distractie...pacat de joc. Incepusem sa ma interesez de unde fac rost de card DE sau FR. aleluia nu mai vreau. Astept sa intre salariul sa-mi iau un mag heacy rain ceva. Ah si sa nu uit. Peggle online party nu single

4. #1764 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Eu de la update am intrat 1 data. Acu nu ma mai trage nimic. Cum veneam acasa dadeam power on si start game, ma duceam la buda etc, selct multiplayer, fumam o tigara si apoi jucam juma de noapte. Acu nu ma mai trage ata deloc, am bagat aseara un peggle...La nici un joc nu suport sa stau sa astept poate pica ceva sau stai sa-l ginesc eu primul pe ala. Imi place stilul berbec. Acu cu 1.05 nu mai e nici o distractie...pacat de joc. Incepusem sa ma interesez de unde fac rost de card DE sau FR. aleluia nu mai vreau. Astept sa intre salariul sa-mi iau un mag heacy rain ceva. Ah si sa nu uit. Peggle online party nu single
    Daca nici Faxiu nu mai joaca, e clar ca ceva e putred Sper sa mai fie cineva care mai joaca saptamana viitoare cand imi ajunge si mie jocu

No acu serios, ND n-a auzit de treaba aia cu if it ain't broken, don't fix it?

5. #1765 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Este evident faptul ca nu pot sa multumeasca pe toata lumea.La decizia asta au ajuns in urma unui studiu din cate stiu.
    Dupa cum spunea televizor si sunt de aceasi parere : o idee buna daca am avea si hardcore (ai juca ce te atrage mai mult)
    Eu unul nu mi-am schimbat stilul de joc dupa acest update,distractie sa fie :adica tot melee si alte scheme haioase chiar daca uneori o iau pe coaja grav
    P.S
    Cristache acu fi serios,asta e problema ?ca nu mai faci 50-5?Cred ca important la un joc este sa te simti bine.

6. #1766 SP
    Member faxiu's Avatar
    exact. De aceea, pana nu rezolva cumva, U2ul meu va prinde praf in strat gros.

7. #1767 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Sper sa mai fie cineva care mai joaca saptamana viitoare cand imi ajunge si mie jocu
    Eu

---------- Post added 19-02-2010 at 05:05 PM ----------

Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Cred ca important la un joc este sa te simti bine.
    Pai asta e,ca nu ma mai simt asa bine ca-nainte

8. #1768 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Pai asta e,ca nu ma mai simt asa bine ca-nainte
    I feel you mate, mai ales ca tu esti undisputed cand vine vorba de kill-uri in ROCG. Pe de alta parte, cred ca mor Azooz sau Legend cand ii fac n00bi d-aia de level 10, acum mai mult ca niciodata

PS: Deci practic, in urma acestui update, strafe-ul a devenit inutil?

9. #1769 SP
    postati si voi la comment la PS Europe pe pagina la linku pe care l-a dat Cristache, sper sa iasa ceva

10. #1770 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Pe de alta parte, cred ca mor Azooz sau Legend cand ii fac n00bi d-aia de level 10, acum mai mult ca niciodata
    Azzoz59 nu mai joaca,deloc.Pacat,era printre cei mai buni jucatori de U2 cu,care am avut placerea sa joc,
    si un baiat de nota 11.Still my friend,though

11. #1771 SP
    Una dintre glumele lui Jay Mohr (entertainer), gazda evenimentului Interactive Achievement Awards, la care Uncharted 2 a castigat detasat:

"I finally got the Indiana Jones sequel I wanted. It's called Uncharted 2. No fridges. No monkeys. No ****ing Shawn Labeef or whatever the hell he is. Who is this? Where did he come from? Just a man and his stubble, the way it ought to be when you're home alone playing a video game."

12. #1772 SP
    Member muski's Avatar
    Faxiu te astept in MAG frate, va astept pe toti de fapt din clanul nostru de Uncharted2, am 56 de ore jucate pana acum in MAG si am jocul de 10 zile , daca nu imi stergeau contul de multi de la Uncharted2 poate poate ma tineam mai mult de el (investisem cam peste 100 ore de multiplayer jucate pana sa imi stearga levelul, asta asa ca fapt divers). Am jucat si eu putin intr-o noapte dupa 1.05 si ....... l-au cam prostit. Sper sa il schimbe cat de curand.

13. #1773 SP
    Member griever666's Avatar
    Eu astept conexiunea la internet care sa mearga, ca ain ultimele zile nu prea am mai avut noroc.
    O sa am netul meu abia pe 3, dar sper sa mai prind o seara-doua cand merge bine.
    Partea proasta e ca la mine seara e la voi dimineata...
    O sa incerc sa ma obisnuiesc cu noul stil de joc, desi ma enerveaza ideea.

@chynagods
    Poate asta e placerea omului. Dupa ce esti super meserias, sa intrii si sa ti-o dea altii la chec (noobi si verze) ca te-au vazut primul si degeaba te feresti ca esti mort...las-o dreaq ca asta nu e schema.
    Ca sa nu mai zic ca distruge climbing-ul, toate hartile sunt facute pe verticala, pai acu' ia de urca, ca daca te vede vreunul esti mort...

Si sa-mi bag p*** in poll-ul lor:

http://chart.apis.google.com/chart?c...,0|bg,s,FFFFFF

5,920 raspunsuri (ceea ce e infim comparativ cu cei care joaca online INFIM!!! nu se uita nici dreaq la site-ul lor).
    2329 loved it
    1159 did not like it
    1949 give it its own list = joc asa daca am chef, deci NU vreau sa fie permanent!

Deci 3108 NU, iar 2329 DA, si ei il implementeaza.
    Eh, noi sa fim sanatosi.

14. #1774 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    N4G.com : Uncharted 2 over 3.5 million sold and more than 150 industry awards.

UNCHARTED 2: Among Thieves took the Interactive Achievement Awards by storm, grabbing ten awards, the most for any one title. It also won "Overall Game of the Year" for 2009, which is the second time PlayStation has been awarded this coveted honor by the academy.
    UNCHARTED 2: Among Thieves has also garnered more than 150 other industry awards, has over 1.5 million online users worldwide, and has surpassed 3.5 million copies sold worldwide – the fastest selling first-party title for PlayStation.

15. #1775 SP
    Member faxiu's Avatar
    Astept sa intre banu' de salariu si sare MAGu instant inspre mine. M-am mai uitat pe net la filmuletze si mi se pare OK. Eu nu am prins beta ON asa ca nu stiu cum se simte. Plus ca daca se pupa pe FragFX la fel la MW2u...eheee.

Am ziz sa-i mai dau o sansa lu nea Drake dar nu am rezolvat nimic. A fost prima data cand am iesit din joc voluntar. Ghinion ca am prins noobi care au ales Fort. 1.05 + fort => junk.

16. #1776 SP
    Hai ca azi imi iau si io jocu.. din nou Am luat si Eye of Indra, iau si skin-urile si diseara bag o tura. Sunt surescitat

17. #1777 SP
    Member faxiu's Avatar
    Mda m-a invitat 77ele aseara dar pana am intrat in joc si multi a fugit la street fighter. Am dat 3 meciuri si m-am bagat la battlefield. Tocmai iesisem cand ai intrat tu si daca era si cristaxi cred ca reveneam. Am prins un meci pe village a fost mai OK. Dar fort 0, si se apropie acu si train wrecku de lamer-eala.

18. #1778 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Mda m-a invitat 77ele aseara dar pana am intrat in joc si multi a fugit la street fighter. Am dat 3 meciuri si m-am bagat la battlefield. Tocmai iesisem cand ai intrat tu si daca era si cristaxi cred ca reveneam. Am prins un meci pe village a fost mai OK. Dar fort 0, si se apropie acu si train wrecku de lamer-eala.
    Daa,ma chinui sa bat Minimize-ul,si ma invitase
    Las' ca dam diseara,intra si Mugabi si am mai dat peste o trupa de vreo 6-7 romani prin intermediul lui Imouthes78,aseara eram 7-8 in party si am dat-o pe un custom intre noi.Referitor la 1.05,te obisnuiesti pana la urma in pana mea,dar totusi sa speram ca vor schimba.Fortul si Train Wreck-ul ti se par aiurea pentru ca acolo FAL-ul ruleaza

19. #1779 SP
    Ar fi smecherie sa ne strangem 10 romanasi si sa bagam si cate un custom din cand in cand In rest, dupa ce am stat aseara o juma de ora sa imi faca toate update-urile, am bagat si io vreo 10 meciuri /2 solo si restu cu alawi&co/ si, sincer sa fiu, n-a fost asa de rau cum ma asteptam /tinand cont de faptu ca nu mai jucasem de peste o saptamana si de noul stil de joc/.

N-am pierdut niciun meci, n-am facut niciodata negativ /ba cred ca am facut vreo 400 de kill-uri in total/, am strans o gramada de bani fara negative boosters si, mai presus de orice, m-am porcait pe acolo prin headset cu americani ofticati cu iz de noobi /evident ei au lansat primele provocari verbale/. I missed the Uncharted feeling

PS: Am intrebat io saptamana trecuta daca strafe-ul a devenit inutil cu noul update si tot io o sa-mi dau si raspunsul: no way!

20. #1780 SP
    Member muski's Avatar
    Tre sa ma reapuc si eu de el oleaca , ca m-ati uitat de tot , numai ca imi cam mananca zilele MAG-ul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 125 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks