Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 106 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast
Results 201 to 220 of 2120

Thread: God of War 3

1. #201 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    mask dupa tine o sa iasa joacele de PS2 pe bluray...pfff nu mai abera te rog frumos

2. #202 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    mask dupa tine o sa iasa joacele de PS2 pe bluray...pfff nu mai abera te rog frumos
    eu la asta m-am referit dar no el stie mai bine..

3. #203 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

N-auzi ca o sa puna pe un singur disc "trilologia trilu-lilu"?

4. #204 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    A fost doar o idee baieti.

5. #205 SP
    de la a fi o idee pana la o afirmatie e cale lunga.

6. #206 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    de la a fi o idee pana la o afirmatie e cale lunga.
    Pai daca or sa bage in colector gow 1 si 2 fi sigur ca vor merge pe ps3 si vor fi pe un disc.

7. #207 SP
    Junior Member Dumanu's Avatar
    Click si votat:GoW 1 si 2 + figurina.
    Sper sa se tina cont de parerile noastre.

8. #208 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Pai daca or sa bage in colector gow 1 si 2 fi sigur ca vor merge pe ps3 si vor fi pe un disc.

cum vor merge? sunt tare curios....dar concret cu linkuri eventual cum ar merge jocul de ps2 pe ps3 (excluzand varianta de 60gb)

multumesc

9. #209 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Eu zic ca o sa le porteze pe un SINGUR Blu-Ray pe amandoua.Simplus,nu ?

10. #210 SP
    Asta ziceam si eu ,steauacroitoru.

11. #211 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    cum vor merge? sunt tare curios....dar concret cu linkuri eventual cum ar merge jocul de ps2 pe ps3 (excluzand varianta de 60gb)

multumesc
    Da ce te mira asa tare nu inteleg? Nu ai vaz jocuri de sega genesis ce merg pe ps3? Este o colectie intreaga de jocuri de sega megadrive care ruleaza pe ps3, cum zic si baietii mai sus sunt portate pe ps3, este schimbat codul la ele in rest e acelasi joc.

12. #212 SP
    Member cristian77's Avatar
    N ar fi rau sa faca cumva sa le pot juca si pe cele anterioare pe alta varianta de ps3 decat cea de 60Gb.E printre singurele
    jocuri de care am auzit doar cuvinte de lauda,si la care n am jucat nici macar un demo

13. #213 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    N ar fi rau sa faca cumva sa le pot juca si pe cele anterioare pe alta varianta de ps3 decat cea de 60Gb.E printre singurele
    jocuri de care am auzit doar cuvinte de lauda,si la care n am jucat nici macar un demo
    Eu mi-am cumparat un PS2 pentru God of War 2 si merita toti banii!! Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. E o experienta epica care nu ar trebui pierduta de nici un gamer.

14. #214 SP
    Srachi: pt ca nu au nici un interes sa puna joc de PS2 pe PS3. de ce? simplu pt ca inca au interes sa vanda consola PS2

cat despre portarea jocurilor in discutie inca astept un link.

despre sega genesis stiu ca este scos (chiar s-a ieftinit) in discutie era gow 1 si 2.

15. #215 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Da ce te mira asa tare nu inteleg? Nu ai vaz jocuri de sega genesis ce merg pe ps3? Este o colectie intreaga de jocuri de sega megadrive care ruleaza pe ps3, cum zic si baietii mai sus sunt portate pe ps3, este schimbat codul la ele in rest e acelasi joc.
    am vazut ca este si un joc sega mega drive parca ..care contine o serie de jocuri vechi de consola clasica...l-a cumparat careva...merita banii?
    si eu as fi interesat sa joc god of war 2...insa nu imi cumpar un ps2 doar pentru asta...sper sa existe un premium box la gow3 ce sa ofere asta pentru ps3

16. #216 SP
    Member cloud's Avatar
    pe ps2 se poate juca si altceva decat gow1 & 2, dar asta e o alta discutie. nu cred ca va exista un premium cu gow1 si/sau gow2, pt ca ar presupune portare (ca sa fie accesibil si celor cu ps3 care nu pot juca jocuri de ps2), iar modelul de programare este total diferit intre cele 2 console (asta o zic din auzite) si mai mult decat atat este criza si nu o sa bage o tona de bani sa refaca de la zero un joc. cel mult niste filme cu povestea lui kratos. va doresc tuturor sa primiti o consola ps2 si cele 2 jocuri mentionate mai sus ca merita.

17. #217 SP
    Ideea finala pentru mine e ca voi lua cel mai uber ultra super limited edition al acestui joc

18. #218 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    idem

19. #219 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Anyone for real-life Blades of Chaos?

20. #220 SP
    Eu zic sa incetam discutia asta despre pachetul cu God of War 1 si 2,nici macar nu stim daca asta va fi pachetul.
    Oricum,God of War 3,orice ar contine Collectors Edition,il voi lua.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 106 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast