cu permisiunea voastra, o sa iau si eu demo-ul diseara in jur de ora 7.
multumesc.
Un gest extrem de nobil! Multumim!
Si de aici vine o idee extrem de buna... Nu ar fi foarte ok un cont comun CG? Fiecare dintre noi am putea contribui cu lucruri de acest gen, mai ales Items ce pot fi downloadate la infinit. Un fel de gameshare intre userii CG... Bine nu stiu cate astfel de items se gasesc pe PSN... dar e o idee... Am putea merge pe acelasi principiu ca la donat... Give back to the community style...
On another note, am trecut prin destule pagini si nu am vazut postat dar nu prin toate deci sorry de acum daca dublez... Performance run la E3 Demo God of War...
http://www.eurogamer.net/videos/digi...ormance-part-1
http://www.eurogamer.net/videos/digi...ormance-part-2
---------- Post added 05-11-2009 at 04:54 PM ----------
Am jucat si eu demoul... timpul pentru cateva pareri presupun... GAWWWD OF WARGHHH!!!
More of the same with a little extra... per total este destul de cool... din nou ma simt dator sa spun ca tot ce zis e parere personala...
Grafica mi se pare ok iar animatiile sunt destul de fluente, ceea ce scoate in evidenta cu atat mai mult putinele defecte... unele miscari sunt stiff si parca strica flowul celorlalte... dar nimic ce nu va fi reparat pana in martie presupun...
Mi`au placut mult anumite detalii mici, pozitia markerelor pentru quick time events relativ de cum sunt pe gamepad e o chestie mica dar effective.
Foarte ok partea de zbor si ma bucur ca au bagat asa ceva pentru ca mi se paruse cool in documentarele la GoW2, unde aratau prototip dar nu au implementat la final...
De asemenea cool ca langa unde zace Helios e Sun Shieldul folosit de Kratos si imprumutat de la acesta din Chains Of Olympus...
Care a fost combo-ul maxim care l-ati reusit ? Eu am facut 121 de lovituri parca. Oricum, peste 100.![]()
Mi-a facut impresie excelenta. Se stie in 3 saptamani sper sa-mi iau ce le 2 parti,GOW e unul din marile motive pentru care am pastrat PS3
Zaktan, logheaza-te normal cu userul tau, mai fa un user nou, du-te in dreapta la la Playstation Network si cand iti cere sa dai mai multe date despre user, alege use existing account (sper sa nu ma insel, le zic pe de rost acuma) si acolo bagi datele puse la dispozitie de ReNeGaDe.
Vad ca la noi merge frumos treaba. Urmaream ieri pe forumul gametrailers.com cum urlau aia ca s-au gasit cativa care sa schimbe destul de repede parolele conturilor publice cu GOW 3FAIL
eu acuma am aflat de acest lucru, incredibil gest renegadeiti multumim. ai o bere de la mine
![]()
e absolut demential jocul
pana in martie o sa tampesc...il vreauuuu
dar pana atunci...o sa ma delectez cu collectionul...asa ca webpredator...il vreau din prima zi![]()
ReNeGaDe124
bv,fara sa vreau intrai pe acest thread , ii dadui si eu drumu acum
din ce vazui e super tare
Bookmarks