si cand se ajunge la limita de 5?5 baieti happy, restul sucks lol
Renegade, you are a god among men
L-am luat si eu si l-am jucat. Cred ca o sa-mi iau un dual shock in curand, doar pentru God of War
@Painkiller: cred ca l-au luat mai multi de 5 pana acum de pe contul respectiv, as zice ca e cum zice Renegade.
Depinde de content. �n cazul acestui demo (şi al altora) nu există limită. Cum poţi să-ţi dai seama: apeşipe demo după instalare şi alegi Information. Dacă apare c�mpul Owner, �nsoţit de un comentariu la subsol (This content can be used bla bla) e cu 5 sloturi (ex. Clank demo), dacă nu, e nerestricţionat.
stai ca nu am prins ideea. eu stiam asa: un cont de psn poate fi activat pe 5 console in acelasi timp. vrei sa spui ca acum poate fi activat pe mai mult console? am inteles ca pentru god of war 3 demo nu trebuie sa ai contul activat pe consola ca sa il poti juca. eu faceam referire la altceva: daca se trezesc 4 destepti (+renegade, care a facut contul) care sa activeze contul pe consola si sa nu mai dea disable. asta inseamna ca acel cont nu va mai putea fi activ pe alta consola, nu? deci cei care nu au luat demo-ul, nici nu ar mai putea sa il ia. sa speram doar ca nu sunt si specimene din-astea printre noi.
painkiller tu ce nu pricepi? contul nu trebui activat...nimeni care l-a luat nu a dat activate la consola...
daca exista 5 destepti cum zici tu care activeaza contul..nu e nici o problema...pentru ca pe contul respectiv nu exista content ce necesita activare...in continuare se va putea lua acest joc...la infinit
deci...poate sa fie toate sloturile ocupate...nu ai nevoie de ele pentru demo gow3
e ca si chestia cu pasaportul...prin ue nu mai ai nevoie de el [content demo]...insa de vrei sua...iti trebe [content cu 5 sloturi]
Multumesc ReNeGaDe, am ocupat si eu azi noapte contul respectiv, cat am downloadat demoul. Arata beton domnu Kratos, flies like a butterfly, stings like a bee![]()
Mersi frumos ReNeGaDe
Am inceput si eu acum download-ul. Dupa cum se spunea si mai sus nu trebuie sa stai logat ca sa copiezi demo-ul.
Dai doar start si iesi de pe cont.
Noroc ca merge bine netul ca altfel aveam ceva de stat la cat de maricel e![]()
Bookmarks