Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 106 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 ... LastLast
Results 661 to 680 of 2120

Thread: God of War 3

1. #661 SP
    Member Painkiller's Avatar
    si cand se ajunge la limita de 5? 5 baieti happy, restul sucks lol

2. #662 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    si cand se ajunge la limita de 5? 5 baieti happy, restul sucks lol
    Demo-urile nu iau din sloturile contului.

3. #663 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    saru'mana renegade

4. #664 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Demo-urile nu iau din sloturile contului.
    din cate stiu nu poti juca un content de pe un anumit cont, daca nu ai acel cont activat pe consola. si cum o activare = un slot => ce am zis mai sus.

5. #665 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Renegade, you are a god among men

L-am luat si eu si l-am jucat. Cred ca o sa-mi iau un dual shock in curand, doar pentru God of War

@Painkiller: cred ca l-au luat mai multi de 5 pana acum de pe contul respectiv, as zice ca e cum zice Renegade.

6. #666 SP
    Member Imperatore's Avatar
    a mers cu siguranta la mai mult de 5...eu si cu inca 4 amici l-am jucat acum o ora

7. #667 SP
    Member slabunator's Avatar
    puteti sa imi dati si mie demo-ul va rog?

8. #668 SP
    Member Imperatore's Avatar
    pai nu vezi o pagina mai in spate cum sa iei demoul?

9. #669 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    @Painkiller: cred ca l-au luat mai multi de 5 pana acum de pe contul respectiv, as zice ca e cum zice Renegade.
    atunci poate ma bag si eu la o tura cu kratos.

10. #670 SP
    Member L0G1X's Avatar
    din cate stiu nu poti juca un content de pe un anumit cont, daca nu ai acel cont activat pe consola. si cum o activare = un slot => ce am zis mai sus.
    Depinde de content. �n cazul acestui demo (şi al altora) nu există limită. Cum poţi să-ţi dai seama: apeşi pe demo după instalare şi alegi Information. Dacă apare c�mpul Owner, �nsoţit de un comentariu la subsol (This content can be used bla bla) e cu 5 sloturi (ex. Clank demo), dacă nu, e nerestricţionat.

11. #671 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Depinde de content. �n cazul acestui demo (şi a altora) nu există limită. Cum poţi să-ţi dai seama: apeşi pe demo după instalare şi alegi Information. Dacă apare c�mpul Owner, �nsoţit de un comentariu la subsol (This content can be used bla bla) e cu 5 sloturi (ex. Clank demo), dacă nu, e nerestricţionat.
    da, asta o stiam, ideea era ca poate cei care il vor lua vor uita sa mai dea si disable la cont si stau pe slot aiurea.

12. #672 SP
    Member L0G1X's Avatar
    da, asta o stiam, ideea era ca poate cei care il vor lua vor uita sa mai dea si disable la cont si stau pe slot aiurea.
    Nu trebuie dat niciun disable, �n această situaţie neexist�nd sloturi. Merge direct Delete pe contul userului local nou creat, demo funcţionează �n continuare & you can keep it and play it forever.

13. #673 SP
    stai ca nu am prins ideea. eu stiam asa: un cont de psn poate fi activat pe 5 console in acelasi timp. vrei sa spui ca acum poate fi activat pe mai mult console? am inteles ca pentru god of war 3 demo nu trebuie sa ai contul activat pe consola ca sa il poti juca. eu faceam referire la altceva: daca se trezesc 4 destepti (+renegade, care a facut contul) care sa activeze contul pe consola si sa nu mai dea disable. asta inseamna ca acel cont nu va mai putea fi activ pe alta consola, nu? deci cei care nu au luat demo-ul, nici nu ar mai putea sa il ia. sa speram doar ca nu sunt si specimene din-astea printre noi.

14. #674 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    painkiller tu ce nu pricepi? contul nu trebui activat...nimeni care l-a luat nu a dat activate la consola...
    daca exista 5 destepti cum zici tu care activeaza contul..nu e nici o problema...pentru ca pe contul respectiv nu exista content ce necesita activare...in continuare se va putea lua acest joc...la infinit
    deci...poate sa fie toate sloturile ocupate...nu ai nevoie de ele pentru demo gow3
    e ca si chestia cu pasaportul...prin ue nu mai ai nevoie de el [content demo]...insa de vrei sua...iti trebe [content cu 5 sloturi]

15. #675 SP
    Member CaNtO's Avatar
    pacat ca gow 3 nui si pe xbox 360 .. am un ps2, un psp ,un x360..

16. #676 SP
    Quote Originally Posted by Cantoriu Andrei View Post
    pacat ca gow 3 nui si pe xbox 360 .. am un ps2, un psp ,un x360..
    bad luck

17. #677 SP
    Member OveMan's Avatar
    multumesc frumos pt demo

18. #678 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Multumesc mult pentru demo, Renegade.

19. #679 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Multumesc ReNeGaDe, am ocupat si eu azi noapte contul respectiv, cat am downloadat demoul. Arata beton domnu Kratos, flies like a butterfly, stings like a bee

20. #680 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Mersi frumos ReNeGaDe
    Am inceput si eu acum download-ul. Dupa cum se spunea si mai sus nu trebuie sa stai logat ca sa copiezi demo-ul.
    Dai doar start si iesi de pe cont.
    Noroc ca merge bine netul ca altfel aveam ceva de stat la cat de maricel e

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 106 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 ... LastLast