eu l-am achizitionat cu consolanu as fi postat in asemenea circumstante dar nu vreau sa imi creez contul din nou / GOW <=> bestial
IGN Video: IGN_Strategize Video - Find all ten Godly Possessions in God of War III - Atentie, contine mici spoilere!
Pentru cei care il au deja: pe ce dificultate ati inceput? Eu pe normal si parca imi pare rau acum. Il iau azi de la 0 pe hard, desi am jucat ieri cateva ore.![]()
Si eu lafel asa ca i-am sunat sa-i intreb care e situatia si mi-au zis ca ma vor contacta "in momentul in care jocul este pe stoc, in aproximativ 2 saptamani".. WTF ???
I-am dat in piz*a masii, scuzati limbajul plastic, si ma duc azi sa vad daca il gasesc prin magazine. Era de bun simt sa ne anunte cu un mail/telefon ca l-i s-a epuizat stocul, pe mine tocmai m-au pierdut ca si client. Iar faptul ca nu le-a ajuns stocul initial e alta incompetenta, de la o firma cu vechime te astepti sa poata calcula cererea anumitor jocuri.
Oricum, celor care aveti preorder la gameshop si nu ati primit inca tel, va recomand sa ii sunati (0374200395 ) sa vedeti daca sunteti sau nu in plan pt primirea jocului zilele astea, ca sa va lamuriti. Daca nu sunteti, mai bine anulati comanda(si eventulafaceti un pic de scandal, poate se mai trezesc si ei) si luati-l din magazin acum, sau de la vali/web sapt viitoare mai ieftin.
Sese ti-e lene sa citesti posturile anterioare?
@jack mie sincer mie nu mi se pare o aiureala faptul ca nu stau sa anunte fiecare client in parte de faptul ca jocul nu mai e pe stoc.. in momentul cand va fi, veti fi sunati.. eu aveam precomanda de mult timp, si ieri m-au sunat.. azi m-am jucat de dimineata pana acum..
Confirm, i-am sunat si eu: Aproximativ in 2 saptamani il vom avea in stoc. Anulat comanda, comandat pe zavvi.
@rulzmaker Nu sa ne sune, dar macar sa updateze site-ul ala de tot c*****l cu ce e in stoc, ce nu, daca nu mai e in stoc. Am senzatia ca nu se ocupa nimeni de site-ul ala. E cel mai prost facut site pe care le-am vazut eu la un magazin on-line si aici nu ma refer doar la cele din strainatate.
Am o vaga banuiala ca stocul pe care il aduce Alex o sa fie mult mai mare decat cel adus de cei sus mentionati.
Nu neaparat sa ne sune, desi asa ar fii cinstit, da macar sa ne trimita un SMS, sau un mass mail care nici nu costa nimic si poate fii facut de orice tampit. Mi-i se pare normal sa anunte clientul intr-un mod sau altul daca nu isi pot onora serviciile, da pe ei ii doare la patina.
pai, daca ti se pare asa normal sa fii anuntat, arata-mi orice site vrei tu care face asta.. nu face nimeni.. pentru ca e specificat: "veti fi contactat cand produsul este in stoc" fie ca intra in ziua lansarii, fie ca intra peste 4 luni..
am mai observat ca multi au facut precomanda cu 1-2-3 zile inainte.. si acum fac gura.. pai fratilor.. de ce faceti gura? daca faceati cu 1 saptamana sau 2 inainte precomanda, cand jocurile plecau catre ei, erau mai multe la numar.. nu faci comanda dupa ce au plecat jocurile spre ei si faci gura ca nu ai primit si tu..
PS: varianta ultimate chiar nu merita..
Bookmarks