Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 106 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1361 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ai dreptate. Poate ne spui si noua cum e jocul pana acum . Pliz, nu baga spoilere

2. #1362 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Fara sa par Gica-Contra, dar de ce nu mutati discutia pe threadul dedicat gameshop? Acolo este un reprezentant care raspunde de fiecare data solicitarilor noastre.

3. #1363 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Jocul e ok, incepe cam "greu", dar cand crezi ca e de rau, atunci te loveste cu "bine".. l-am jucat cateva ore continuu.. acum iau o pauza.. cred ca in seara asta o sa-l termin. e foarte ok, merita jocul in varianta standard ..insa varianta ultimate.. e mult prea scumpa, si nu cred ca merita decat daca esti intr-adevar fan.

4. #1364 SP
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Jocul e ok, incepe cam "greu", dar cand crezi ca e de rau, atunci te loveste cu "bine".. l-am jucat cateva ore continuu.. acum iau o pauza.. cred ca in seara asta o sa-l termin. e foarte ok, merita jocul in varianta standard ..insa varianta ultimate.. e mult prea scumpa, si nu cred ca merita decat daca esti intr-adevar fan.

Si pe mine aseara cand m-a lovit binele, dupa 5 minute a inceput iar raul! Nu mai stiu ce sa zic despre jocul asta...Si nu numai ca m-a lovit raul, dar si binele dinainte era bine doar pe jumate, celalalta jumate fiind tot rea.

5. #1365 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Fara sa par Gica-Contra, dar de ce nu mutati discutia pe threadul dedicat gameshop? Acolo este un reprezentant care raspunde de fiecare data solicitarilor noastre.
    Pentru ca au fost cateva replici, iar acum ne-am intors la discutiile despre joc

6. #1366 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ma duc la piata sa vezi ce film am vazut 30 kill-uri cu sniper-ul ce am cantat la pian vorbeam de Kratos?

7. #1367 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Cartonasele rosii se platesc?

8. #1368 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ma duc la piata sa vezi ce film am vazut 30 kill-uri cu sniper-ul ce am cantat la pian vorbeam de Kratos?
    si tu te plictisesti, asa-i? ma refeream la faptul ca la inceput nu are nimic interesant, devine chiar plictisitor, insa dupa o vreme incepe sa devina mai incitant.. pacat ca atunci esti deja aproape de final.
    cat despre varianta ultimate.. sustin ce am zis mai devreme.. nu merita.

9. #1369 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Cartonasele rosii se platesc?

da! 5000 green orbs/cartonas

---------- Post added 18-03-2010 at 04:07 PM ----------

si tu te plictisesti, asa-i? ma refeream la faptul ca la inceput nu are nimic interesant, devine chiar plictisitor, insa dupa o vreme incepe sa devina mai incitant.. pacat ca atunci esti deja aproape de final.
    cat despre varianta ultimate.. sustin ce am zis mai devreme.. nu merita.

Prietene, doneaza jocul. Iti faci un bine!

10. #1370 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    da! 5000 green orbs/cartonas
    thx. ajunsesem la boss-ul cu cartonasele si nu stiam daca sa le platesc. still, 5000? greedy bastard!

11. #1371 SP
    Prietene, doneaza jocul. Iti faci un bine!
    ce vrei sa spui cu afirmatia asta? mie mi se pare mai slab decat primele 2 god of war, care le-am jucat cu placere.. chiar am sa le reiau dupa ce-l termin pe al 3-lea..
    voi ce parere aveti despre joc?

12. #1372 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Please use spoiler tags .

Nu am jocul inca, dar din cate am vazut pe net incepe pretty hardcore... M-as mira sa fie mai prejos de primele doua.

13. #1373 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post

Nu am jocul inca, dar din cate am vazut pe net incepe pretty hardcore... M-as mira sa fie mai prejos de primele doua.
    Pentru ce spoiler, pentru faza cu cartonasele rosii ?

14. #1374 SP
    Da, nu stiam daca e vorba despre ceva din joc sau despre admini/cartonase pe forum .

15. #1375 SP
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post

Stai foarte linistit! Nu te va dezamagi cu siguranta! Este cel mai god of war dintre god of waruri, ca sa ma exprim intr-un mare fel, la moda.

16. #1376 SP
    Abia-l astept! Oricum, din demo mi-am dat seama ca pe mine, unul, nu are sanse sa ma dezamageasca .

17. #1377 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Categoric nu dezamageste. Am avut impresia ca incepe cam lent la inceput, dar asta pt.ca abia astept sa-l prind pe Zeus . Cota categoriei "satisfacut" a ajuns undeva pe la 99%. de ce nu 100%? pt. ca nu este asa de fluent precum primele doua parti. am citti pe net si am vazut ca nu ruleaza la 60 fps, precum celalate doua parti (remasterizate pt. PS3). Nu stiu exact ce inseama acele 60 fps, dar exista o diferenta. Astept GoW Trillogy remake pt. PS4 , cu rezolutii de 2800, 16xaa la 120 fps plus 3D

ok. ne vedem peste cateva zile, sper sa-l prind pe strengarul ala de Zeus

18. #1378 SP
    Senior Member boga's Avatar

19. #1379 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Categoric nu dezamageste. Am avut impresia ca incepe cam lent la inceput, dar asta pt.ca abia astept sa-l prind pe Zeus . Cota categoriei "satisfacut" a ajuns undeva pe la 99%. de ce nu 100%? pt. ca nu este asa de fluent precum primele doua parti. am citti pe net si am vazut ca nu ruleaza la 60 fps, precum celalate doua parti (remasterizate pt. PS3). Nu stiu exact ce inseama acele 60 fps, dar exista o diferenta. Astept GoW Trillogy remake pt. PS4 , cu rezolutii de 2800, 16xaa la 120 fps plus 3D

ok. ne vedem peste cateva zile, sper sa-l prind pe strengarul ala de Zeus
    Probabil o sa fii bunic atunci si o sa-ti cam tremure degetele pe controller..lol

20. #1380 SP
    Member taz@'s Avatar
    Care vreti OST de la GOW 3,adica cele care vin cu ultimate edition,luati cat mai puteti

descarca greu dar merita

Google Nachricht

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 106 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast