Ai dreptate. Poate ne spui si noua cum e jocul pana acum. Pliz, nu baga spoilere
![]()
Fara sa par Gica-Contra, dar de ce nu mutati discutia pe threadul dedicat gameshop?Acolo este un reprezentant care raspunde de fiecare data solicitarilor noastre.
Jocul e ok, incepe cam "greu", dar cand crezi ca e de rau, atunci te loveste cu "bine".. l-am jucat cateva ore continuu.. acum iau o pauza.. cred ca in seara asta o sa-l termin. e foarte ok, merita jocul in varianta standard ..insa varianta ultimate.. e mult prea scumpa, si nu cred ca merita decat daca esti intr-adevar fan.
si tu te plictisesti, asa-i? ma refeream la faptul ca la inceput nu are nimic interesant, devine chiar plictisitor, insa dupa o vreme incepe sa devina mai incitant.. pacat ca atunci esti deja aproape de final.
cat despre varianta ultimate.. sustin ce am zis mai devreme.. nu merita.
Please use spoiler tags.
Nu am jocul inca, dar din cate am vazut pe net incepe pretty hardcore... M-as mira sa fie mai prejos de primele doua.
Abia-l astept! Oricum, din demo mi-am dat seama ca pe mine, unul, nu are sanse sa ma dezamageasca.
Categoric nu dezamageste. Am avut impresia ca incepe cam lent la inceput, dar asta pt.ca abia astept sa-l prind pe Zeus. Cota categoriei "satisfacut" a ajuns undeva pe la 99%. de ce nu 100%? pt. ca nu este asa de fluent precum primele doua parti. am citti pe net si am vazut ca nu ruleaza la 60 fps, precum celalate doua parti (remasterizate pt. PS3). Nu stiu exact ce inseama acele 60 fps, dar exista o diferenta. Astept GoW Trillogy remake pt. PS4
, cu rezolutii de 2800, 16xaa la 120 fps plus 3D
ok. ne vedem peste cateva zile, sper sa-l prind pe strengarul ala de Zeus![]()
Check these little babies outGod Of War 3 on eBay (end time 23-Mar-10 21:51:41 GMT)
Care vreti OST de la GOW 3,adica cele care vin cu ultimate edition,luati cat mai puteti
descarca greu dar merita
Google Nachricht
By Csander in forum Videos
Bookmarks