Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 106 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 2120

Thread: God of War 3

1. #361 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    pai pe ps3 de 60 de gb merg jocurile de ps2 dar la pachetul acesta daca va fi vor pune cele 2 jocuri ( GOw 1 si Gow2) pe blu-ray ca sa poata citi toate ps3 - 40,60,80,120,160

2. #362 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Ok, explica-mi putin ca n-am inteles: pachetul acela e facut pt PS3? Ca atunci inseamna ca vor face jocuri de PS2 sa mearga pe PS3.
    PS. Voi nu aveti somn la 6 dimineata? Sorry de offtopic.
    inca nu se stie daca e adevarat stirea, dar daca ar fi adevarat vor face un special edition al jocurilor Gow 1 si
    2 special pentru PS3.

PS: acuma ma duc la culcare.

3. #363 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    pai pe ps3 de 60 de gb merg jocurile de ps2 dar la pachetul acesta daca va fi vor pune cele 2 jocuri ( GOw 1 si Gow2) pe blu-ray ca sa poata citi toate ps3 - 40,60,80,120,160
    Eu te inteleg ce spui dar de vreme ce numai o singura consola citeste jocurile de PS2 care-i logica sa puna cele 2 jocuri pe bluray? Asta nu inteleg.

4. #364 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ce nu intelegi?! Sunt mult care doresc sa joace GOW 1 si GOW 2 pe PS3. Iar ei doresc sa promoveze demo-ul de la GOW 3. Si pentru ca era aiurea sa iti ceara bani pe un "demo", se naste acest pachet. Si asa este toata lumea fericita.

5. #365 SP
    Si crezi ca o sa cumpere toata lumea acest bluray numai pt demo!?

6. #366 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu, dar o sa cumpere lumea pentru GOD1 si GOD2 cu siguranta. (Eu unul si pentru demo)

7. #367 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    I s-a indeplinit lui Rasko dorinta de Craciun

8. #368 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu, dar sunt multi care doresc sa joace GOW1 si GOW2, mai ales daca vor fi in HD

9. #369 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Eu o sa-l cumpar.
    I want them all.

10. #370 SP
    probabil ca va fi hd dar nu va arata foarte diferit de versiune PS2 sa nu credeti ca se va vedea ca jocurile din ziua de azi

11. #371 SP
    pai stati un pic ca nu intelegeti. Daca fac o versiune a jocurilor GOW si GOW2 care sa mearga pe orice PS3 atunci da, clar, ma bag si io. Dar n-as crede, sigur o fi (daca o fi) aceleasi versiuni ale jocurilor insa pe alt format cu aceesi compatibilitate, adica numai pe PS3 60Gb ar rula. Insa treaba asta ar fi o chestie restrictiva care ar limita nr. de cumparatori si Sony NU cred ca ar face asta vreodata. Marketingul n-ar aproba asa ceva clar. In fine, vom vedea.

12. #372 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    PS3 60gb nu se mai fabrica,asa ca nu are cum sa iasa exclusiv lui.Daca va aparea, si sunt sigur de asta, va aparea versiunea God of War 1 si 2 care vor merge pe orice PS3.

13. #373 SP
    Ar fi ceva de neimaginat. Crede-ma ca imi doresc tare mult asa ceva. Daca iasa il cuuuuumpar big time. Saptamana asta sper sa-mi iau iarasi PS3, insa ca jocuri il vreau doar pt astea: GOW1,2 si 3 atat.

14. #374 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Le mai cumpar odata daca ies si pe Blu-Ray...

15. #375 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    idem

16. #376 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cred ca o sa faceti pe voi la stirea asta

However, it appears that Sony may be preparing a little surprise for all PlayStation 3 owners out there, especially those who were disappointed that GoWIII didn't make it this year. A reader has turned us onto MarkPlayStation's Twitter page; this guy is supposedly a manager for Sony Mexico. And if the translation is correct, there's a very special package heading our way in December: this package will consist of both God of War and God of War II, plus a playable demo of God of War III. Yes, it's a Blu-Ray disc for the PS3 and it's very big news if true. The only bizarre part about this is that Sony hasn't announced it yet, and as this franchise has always been more popular in the eyes of Western gamers, it seems strange that Sony would announce this at the Tokyo Game Show next month. Maybe they don't consider it big enough for a show unveiling; maybe we'll just suddenly see the press release in our inboxes. Who knows?

sper sa fie adevarat, imi doresc foarte mult sa joc GOW I si GOW II
    mai multe detalii despre zvon

Backwards compatibility rumoured for PS3 with God of War re-release rumour | Brutal Gamer
    File this under RUMOR rith a capital R - oh I already did, never mind, moving swiftly on. A post on a supposed manager of Sony Mexico has led gaming site PSX to the conclusions that Gof of War 1 and 2 will be coming to a shop near us in time for Holiday 09. What’s the point you say? Well a lot of people can not play the older titles and have missed the back story. Add to this the supposed God of War 3 demo that is aledged to be on the Blu-Ray with the older titles and you have a tasty prospect.
    for more read the article .

17. #377 SP
    cum credeti ca se va termina God of War 3 ? eu as prezice un scenariu de genul : kratos il omoara si pe zeus la sfarsit deci asta sfarsind era zeilor si atunci gaia il injunghie cu ceva sabie pentru ca e prea puternic si ar putea sa i distruga si pe titani si atunci cu ultima forta kratos scoate sabiile si probabil ca pe parcursul jocului va absorbi puterile zeilor si le va lansa si i va omori pe toti si the end pare ciudat dar asa as zice opinii?

18. #378 SP
    Nu se termina saga aici. I got a feeling!

19. #379 SP
    Member MSlv's Avatar
    parca avea o fetita... stiu ca era moarta dar... poate cine stie.

---------- Post added 21-08-2009 at 12:26 AM ---------- Previous post was 20-08-2009 at 11:29 PM ----------

ah, nu mai merge edit...

in orice caz, daca ar fi sa scoata un pachet cu gow 1 si 2 pe blu-ray, cu sau fara demo, m-as baga fara nici o retinere (in afara de pretul prohibitiv la care ar ajunge la noi). Posibil sa fie lansat la pret de "buget" daca se concretizeaza...

Ar mai fi o problemuta cu grafica, pentru ca stiu cand am facut saltul de la ps1 la ps2, ca nu mai puteam sa joc aproape nimic din vechea generatie... mi se parea ca se misca in reluare, ca se vede execrabil, se controla de parca nu se putea controla. Sunt constient ca saltul nu e la fel de mare...

Si, nu in ultimul rand, daca tot trebuie sa umble prin maruntaiele jocului ca sa il porteze pe ps3, ar fi mana cereasca daca s-ar putea introduce texturi mai hi-res... Nu de alta, dar este posibil sa arate funny la 720p/1080p. Sau sa se schimbe automat rezolutia la 480p/576p, asta ce ar rezolva toate problemele de natura grafica.

20. #380 SP
    Member Catallin's Avatar
    Am PS3 de 60GB, chiar imi faceam un plan cu o doua saptamani inainte sa apara jocul termin God 1 si 2 numai bine sa vina 3. Am cumparat jocurile astea fara nici o retinere, merita banii fara discutie. Dar daca ar fi sa apara si sa le am pe un singur disc si ala Bluray si mai ales sa aiba DEMOOOOO pai atunci trebuie cumparat fara discutie Oricum God of war si Tekken sunt jocurile pentru care am ales ca si prima consola next gen PS3-ul in defavoarea XBOX-ului si cum Tekken s-a cam dus...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 106 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast