pai pe ps3 de 60 de gb merg jocurile de ps2 dar la pachetul acesta daca va fi vor pune cele 2 jocuri ( GOw 1 si Gow2) pe blu-ray ca sa poata citi toate ps3 - 40,60,80,120,160
pai pe ps3 de 60 de gb merg jocurile de ps2 dar la pachetul acesta daca va fi vor pune cele 2 jocuri ( GOw 1 si Gow2) pe blu-ray ca sa poata citi toate ps3 - 40,60,80,120,160
Ce nu intelegi?! Sunt mult care doresc sa joace GOW 1 si GOW 2 pe PS3. Iar ei doresc sa promoveze demo-ul de la GOW 3. Si pentru ca era aiurea sa iti ceara bani pe un "demo", se naste acest pachet. Si asa este toata lumea fericita.
probabil ca va fi hd dar nu va arata foarte diferit de versiune PS2 sa nu credeti ca se va vedea ca jocurile din ziua de azi![]()
pai stati un pic ca nu intelegeti. Daca fac o versiune a jocurilor GOW si GOW2 care sa mearga pe orice PS3 atunci da, clar, ma bag si io. Dar n-as crede, sigur o fi (daca o fi) aceleasi versiuni ale jocurilor insa pe alt format cu aceesi compatibilitate, adica numai pe PS3 60Gb ar rula. Insa treaba asta ar fi o chestie restrictiva care ar limita nr. de cumparatori si Sony NU cred ca ar face asta vreodata. Marketingul n-ar aproba asa ceva clar. In fine, vom vedea.
PS3 60gb nu se mai fabrica,asa ca nu are cum sa iasa exclusiv lui.Daca va aparea, si sunt sigur de asta, va aparea versiunea God of War 1 si 2 care vor merge pe orice PS3.
Ar fi ceva de neimaginat. Crede-ma ca imi doresc tare mult asa ceva. Daca iasa il cuuuuumpar big time. Saptamana asta sper sa-mi iau iarasi PS3, insa ca jocuri il vreau doar pt astea: GOW1,2 si 3 atat.
mai multe detalii despre zvon
Backwards compatibility rumoured for PS3 with God of War re-release rumour | Brutal Gamer
for more read the articleFile this under RUMOR rith a capital R - oh I already did, never mind, moving swiftly on. A post on a supposed manager of Sony Mexico has led gaming site PSX to the conclusions that Gof of War 1 and 2 will be coming to a shop near us in time for Holiday 09. What’s the point you say? Well a lot of people can not play the older titles and have missed the back story. Add to this the supposed God of War 3 demo that is aledged to be on the Blu-Ray with the older titles and you have a tasty prospect..
cum credeti ca se va termina God of War 3 ? eu as prezice un scenariu de genul : kratos il omoara si pe zeus la sfarsit deci asta sfarsind era zeilor si atunci gaia il injunghie cu ceva sabie pentru ca e prea puternic si ar putea sa i distruga si pe titani si atunci cu ultima forta kratos scoate sabiile si probabil ca pe parcursul jocului va absorbi puterile zeilor si le va lansa si i va omori pe toti si the endpare ciudat dar asa as zice opinii?
parca avea o fetita...stiu ca era moarta dar... poate cine stie.
---------- Post added 21-08-2009 at 12:26 AM ---------- Previous post was 20-08-2009 at 11:29 PM ----------
ah, nu mai merge edit...
in orice caz, daca ar fi sa scoata un pachet cu gow 1 si 2 pe blu-ray, cu sau fara demo, m-as baga fara nici o retinere (in afara de pretul prohibitiv la care ar ajunge la noi). Posibil sa fie lansat la pret de "buget" daca se concretizeaza...
Ar mai fi o problemuta cu grafica, pentru ca stiu cand am facut saltul de la ps1 la ps2, ca nu mai puteam sa joc aproape nimic din vechea generatie... mi se parea ca se misca in reluare, ca se vede execrabil, se controla de parca nu se putea controla. Sunt constient ca saltul nu e la fel de mare...
Si, nu in ultimul rand, daca tot trebuie sa umble prin maruntaiele jocului ca sa il porteze pe ps3, ar fi mana cereasca daca s-ar putea introduce texturi mai hi-res... Nu de alta, dar este posibil sa arate funny la 720p/1080p. Sau sa se schimbe automat rezolutia la 480p/576p, asta ce ar rezolva toate problemele de natura grafica.
Am PS3 de 60GB, chiar imi faceam un plan cu o doua saptamani inainte sa apara jocul termin God 1 si 2 numai bine sa vina 3. Am cumparat jocurile astea fara nici o retinere, merita banii fara discutie. Dar daca ar fi sa apara si sa le am pe un singur disc si ala Bluray si mai ales sa aiba DEMOOOOO pai atunci trebuie cumparat fara discutieOricum God of war si Tekken sunt jocurile pentru care am ales ca si prima consola next gen PS3-ul in defavoarea XBOX-ului si cum Tekken s-a cam dus...
Bookmarks