Daca pentru fifa deja se fac inscrieri ma gandeam sa va intreb daca ar fi cineva interesat de un campionat pt cei pasionati de seria Pro Evolution Soccer?
Daca pentru fifa deja se fac inscrieri ma gandeam sa va intreb daca ar fi cineva interesat de un campionat pt cei pasionati de seria Pro Evolution Soccer?
da,eu as fi interesat,nu sunt expert ,dar ma descurc( cu toate ca noul Pes mi se pare f greu).Jocul imi soseste vineri si mai pot aduce inca un participant.Daca se face ceva let me know.
Flightcrank2000
Naf_007
poate ne ajuta Spike cu niste reguli etc,stiu ca are experienta in asa ceva,si sa alegem o data cand sa incepem.
dc vrea cineva sa organizeze poate da copy paste la regulamentul pe care l-am facut eu la campionatul pt fifa si sa il modifice dupa cum crede de cuviinta. poate voi ajuta si eu la organizare dc timpul imi va permite.
mai sunt 3 zile pana o sa apara jocul. cred ca il voi lua de aici prin robertdinu Pro Evolution Soccer 2011 (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/61qtfPTFDfL.@@AMEPARAM@@61qtfPTFDfL
Si eu as fi interesat sa particip intr-un campionat de pes 2011. Va rog sa ma anuntati si pe mine in caz ca se organizeaza. Nu sunt f bun dar nu cred ca asta conteaza, doar trebuie sa fie cineva in campionat care sa mai si piarda, nu?
Bookmarks