Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 32 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 631

Thread: LittleBigPlanet

1. #181 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Muhaha
    Attached Images Attached Images 123.jpg

2. #182 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Muhaha
    se poate face comanda de pe play asia? mie mi s-a spus de catre o persoana de acolo ca nu pot lua jocuri de ps3.la cat te duce un joc, se plateste vama?

3. #183 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar

4. #184 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    se poate face comanda de pe play asia? mie mi s-a spus de catre o persoana de acolo ca nu pot lua jocuri de ps3.la cat te duce un joc, se plateste vama?
    Normal ca se poate, numai de acolo cumpar. Nu platesti vama.

5. #185 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Normal ca se poate, numai de acolo cumpar. Nu platesti vama.
    ms mult, am intrebat pt ca le-am dat lor mail si mi-au spus ca nu trimit jocuri de ps 3 in romania, acum aprox un an si nu am mai insistat. ms inca o data

6. #186 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

7. #187 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Spunea cineva pe un thread ca a vazut LBP in Romania in nu stiu ce magazin pe rafturi si ca o sa faca si poze. Asta inseamna cumva ca o sa apara cumva din prima zi LBP si aici ? Si deja sunt peste tot ?

8. #188 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Spunea cineva pe un thread ca a vazut LBP in Romania in nu stiu ce magazin pe rafturi si ca o sa faca si poze. Asta inseamna cumva ca o sa apara cumva din prima zi LBP si aici ? Si deja sunt peste tot ?
    eu sunt toma necredinciosul

9. #189 SP
    Deci, unde sunt pozele ? Detalii man.

10. #190 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deci, unde sunt pozele ? Detalii man.
    nu sunt eu cel cu gogonelele eu sunt toma am zis...in fine ti-am spus nu cred sa fie la noi in magazine,cauta la media galxy sau flamingo, mai bine zis intreaba,pretul va fi de 250-260 ron cred

11. #191 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Azi a fost un pach pentru toate copile vandute acum ceva timp, 40mb si remove-ie cantecu si ceva fixuri.
    Nu inteleg de ce naiba a trebuit sa'l amane daca puteau sa faca asta din start.
    Sper ca dau drumu la servere pana sambata atunci o sa fac is eu rost de el ca oficial se lanseaza marti si servere sunt inca offline.

12. #192 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    asta e genul de joc care te face sa regreti ca nu ai ps3

13. #193 SP
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Azi a fost un pach pentru toate copile vandute acum ceva timp, 40mb si remove-ie cantecu si ceva fixuri.
    Nu inteleg de ce naiba a trebuit sa'l amane daca puteau sa faca asta din start.
    Sper ca dau drumu la servere pana sambata atunci o sa fac is eu rost de el ca oficial se lanseaza marti si servere sunt inca offline.
    Din cate am citit, e vorba doar de niste buguri minore, dar nu scoate cantecul.

14. #194 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu scoate tot cantecul ci doar versurile acelea din cantec.

15. #195 SP
    Deja este vorba de alt patch Paul, 1.02.

16. #196 SP
    Yee, a zis taicamiu ca imi ia si mie LBP saptamana viitoare. Pana atunci sper sa fie in magazine. Problema e ca el o sa il ia din Spania si o sa aiba manualul si carcasa in spaniola. AH cat urasc chestia asta. De ce nu pot toate jocurile din Europa sa fie in engleza ? Aproape toate jocurile mele sunt in italiana si cine stie ce alte limbi, ceea ce ma enerveaza cumplit. Care vrea sa faca schimb ?

17. #197 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Yee, a zis taicamiu ca imi ia si mie LBP saptamana viitoare. Pana atunci sper sa fie in magazine. Problema e ca el o sa il ia din Spania si o sa aiba manualul si carcasa in spaniola. AH cat urasc chestia asta. De ce nu pot toate jocurile din Europa sa fie in engleza ? Aproape toate jocurile mele sunt in italiana si cine stie ce alte limbi, ceea ce ma enerveaza cumplit. Care vrea sa faca schimb ?
    pai vezi ca la unele poti schimba limba in engleza, eu am uncharted din germania, motorstorm si f1 championship, la uncharted poti sa pui la audio cam ce limba vrei sunt vreo 7 cred, germana,engleza, italiana,spaniola,daneza,suedeza,franceza. eu mai schimbam in spaniola din cand in cand ca sa ma distrez, parca devenise o telenovela uncharted

18. #198 SP
    Eu nu ma refer la audio si textul din joc ( astea stiu ca sunt in engleza ), ci la manual si la carcasa jocului.

19. #199 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu ma refer la audio si textul din joc ( astea stiu ca sunt in engleza ), ci la manual si la carcasa jocului.
    pai ce ai tu in italiana sau spaniola, si asta e singura problema?

20. #200 SP
    Da, asta e problema mea. Si mie nu-mi place deloc chestia asta. O detest. Pentru mine e important sa stiu ce naiba citesc, nu sa ma chinui sa traduc limbile telenovelelor. Si daca o sa vreau sa vand de exemplu un joc, cine crezi ca mi-l ia daca are manualul si carcasa in cacamandeza ? Eu daca nu am totul in engleza, nu stiu. Parca nici nu-mi vine sa deschid ala sa iau discul. Si totusi, cineva trebuie sa se joace...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 32 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast