Muhaha
Ia uitati stire aici:
Recalled LittleBigPlanet copies selling for up to $250 - PS3 Fanboy
Asta intrece imaginatia mea: N4G.com : LittleBigPlanet in shelves but not for sale
Spunea cineva pe un thread ca a vazut LBP in Romania in nu stiu ce magazin pe rafturi si ca o sa faca si poze. Asta inseamna cumva ca o sa apara cumva din prima zi LBP si aici ? Si deja sunt peste tot ?
Azi a fost un pach pentru toate copile vandute acum ceva timp, 40mb si remove-ie cantecu si ceva fixuri.
Nu inteleg de ce naiba a trebuit sa'l amane daca puteau sa faca asta din start.
Sper ca dau drumu la servere pana sambata atunci o sa fac is eu rost de elca oficial se lanseaza marti si servere sunt inca offline.
Yee, a zis taicamiu ca imi ia si mie LBP saptamana viitoare. Pana atunci sper sa fie in magazine. Problema e ca el o sa il ia din Spania si o sa aiba manualul si carcasa in spaniola. AH cat urasc chestia asta. De ce nu pot toate jocurile din Europa sa fie in engleza ?Aproape toate jocurile mele sunt in italiana si cine stie ce alte limbi, ceea ce ma enerveaza cumplit. Care vrea sa faca schimb ?
pai vezi ca la unele poti schimba limba in engleza, eu am uncharted din germania, motorstorm si f1 championship, la uncharted poti sa pui la audio cam ce limba vrei sunt vreo 7 cred, germana,engleza, italiana,spaniola,daneza,suedeza,franceza. eu mai schimbam in spaniola din cand in cand ca sa ma distrez, parca devenise o telenovela uncharted
Eu nu ma refer la audio si textul din joc ( astea stiu ca sunt in engleza ), ci la manual si la carcasa jocului.![]()
Da, asta e problema mea. Si mie nu-mi place deloc chestia asta. O detest. Pentru mine e important sa stiu ce naiba citesc, nu sa ma chinui sa traduc limbile telenovelelor. Si daca o sa vreau sa vand de exemplu un joc, cine crezi ca mi-l ia daca are manualul si carcasa in cacamandeza ? Eu daca nu am totul in engleza, nu stiu. Parca nici nu-mi vine sa deschid ala sa iau discul. Si totusi, cineva trebuie sa se joace...
By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 4
By Nash in forum Sony PlayStation 3
By Nash in forum Sony PlayStation 3
By Bobby in forum Console News
Bookmarks