Am jucat si eu demo-ul si pot spune numai vorbe bune despre acest joc .Este un must-by si nu numai eu zic acest lucru si cei de la IGN si Gamespot zic la fel . Totodata este unul dintre cele mai bune PS3 exclusive games .
Am jucat si eu demo-ul si pot spune numai vorbe bune despre acest joc .Este un must-by si nu numai eu zic acest lucru si cei de la IGN si Gamespot zic la fel . Totodata este unul dintre cele mai bune PS3 exclusive games .
Am facut 28% din el,acum dau suturi in fund la pietoni si le dau heal dupa, ca sa dau unlock la un trofeu![]()
Mai e putin si poti sa il iei, ma tot mananca sa spun din joc , da ma abtin sa nu va stric placerea de a il juca.
Prototype vs. infamous
This current generation, we see many good titles come. Just think of a Gears of War, Killzone, LittleBigPlanet and Call of Duty 4. Unfortunately, many titles is very similar. In essence we do in Gears of War the same trick as in Killzone. It is therefore difficult for the wood for the trees to see. Which title is well worth it and what not?
At the end of this month and early next two games at first sight very similar, Prototype and infamous. Both are open world games � la Grand Theft Auto and both with a little sauce superhero. But what game you can just go get the best? What is your hard-earned 60 euro worth?
am citit un articol din care reiesea dintr-un interviu luat lui Bruce Oberg, cum ca Infamous nu o sa aibe parte de DLC si nici de multiplayer.
"We had several mountains to climb. But two mountaints we could'nt climb due to a lack of time: multiplayer and downloadable content."
Nu am pus spoiler la chestia aia ca am vazut ca apare in cateva review-uri,in fine ...aseara l-am terminat si eu , foarte frumos jocul.
Probabil ca se refera la faptul ca poti sa il....downlodezi? sau ca ai control mai bun pe pc? :-"
In sfarsit si-a luat ban trollu. Jesus cata lume a putut dispera.
Ontopic, l-am postat si pe threadul Prototype dar ma gandesc ca isi are locul si aici:
Frumos,mai ales melodia :X evanescense se potriveste de minune cu gameplay-ul la infamous si prototype.Acum asteptam frumos si prototype![]()
mda..imi cer scuze..am tras concluzii pripite..am rejucat demo-ul..si a inceput sa ma prinda mai mult...o sa il iau si eu...insa deja mi-am facut comanda de fallout 3 pe the hut..deci banii au fost aruncati in alta parte...sper sa ramana la acelasi pret
cine a mai facut comanda/precomanda de pe the hut [sau altele] la infamous , a luat cumva speciale edition-ul..sau limited ce o fi ala..
sunt curios ce vrea sa zica cu faza aia "psn code for powers in game bla bla"
Bookmarks