da am avut cod pt ca am avut preorder. este de fapt redeem code sa iti apara sa il poti DL. redeem code este de unica folosinta. toate codurile la infamous au fost la preordere. dupa nu mai gasesti cu cod (eu am mai luat pt cineva un cod de pe ebay)
cheers
savurati inFamous ... Uncharted 2 la vremea lui.
Nu vad de unde atata hype pentru un beta.
ar putea face un film excelent dupa acest joc. pana atunci va las sa va delectati cu end credits melody
Le-am gasit pe toate,am avut si noroc insa oricum nu e ingrozitor de greu datorita faptului ca iti apar pe mini-map.In comparatie cu GTA si porumbeii lui sau in Crackdown unde e acelasi sistem si mai sunt si vreo 800 in total...
am gasit din nou pe the hut cel special edition e pe stoc
l-am pus in comanda..ar trebui in 2 saptamani sa il am![]()
Zero Punctuation inFamous review.
Nota =
Sincer ma mir, in general lui Yahtzee nu-i place nimic. lol
S-a compromis si asta.Ce ma mira este ca nu a mentionat faza cu gardul, care este omniprezenta in toate discutiile despre inFAMOUS.
Pentru prima data a zis si Yahtzee despre un joc ca merita cumparat .Si parca era suparat cu nu avea prea multe critici sa aduca la acest joc . lol
Scurt?lol Nu e deloc scurt . Pe langa story missions ai side missions , explorezi orasul , colectionezi blast sharduri . Cel putin 20 de ore ca sa il termini o data. De preferat sa il termini de 2 ori , odata fiind "the good guy" a doua oara fiind "the bad guy" .
Sincer si mie mi s`a parut scurt, dar asta pentru ca l`am jucat cam psycho. L`am terminat de 2 ori good bad si sunt la 2 stunts departare de Platinum Trophy, fiind ultimul trofeu de luat cel cu stunts.
Singurul sfat ar fi sa aveti salvari middle game, eu am doar salvari de final si nu pot face anumite stuns pentru ca ori nu sunt inamici ori e prea greu fara anumite puteri ce vin odata cu alignment.
Also the shards were a bitch. Am stat 4-5 ore dupa 349/350.
By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 3
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks