N-am jucat decat demo, dar si mie mi s-a parut ciudata rau faza asta
![]()
Chiar asa este lol
Nu se poate catara pe ele si nici nu poate trage prin ele, din ce am vazut in demo. Cam naspa...
da si eu m-am enervat la demo,trageam de nebun dupa un bad guy care era dupa un gard si nu avea nici pe d***u,mi s-a parut f ciudat si mie tinand cont ca era plin de electricitate gardul
![]()
jocul este extraordinar. am bagat azi 8 ore nemaipomenite.
legat de gard... nu stiu de ce nu te poti catara pe el, dar stiu ca nu poti sa tragi prin el pentru ca absoarbe energia.
oricum sunt detalii neimportante.
La faza cu power gliding de scoti fulgerase din mana si plutesti semeni cu storm din x men, la faza cu gigawatt blades, semeni cu un protosoricum frumos rau.
eu am luat infamous inca din data de 19 mai de la altex cu 270..nu era la vanzare dAR am zis sa intreb si voila avea acest joc!!acum il are la toate M G LA PRET DE 289.. ps:cam repetitiv infamous sper ca prototype sa fie altfel
Azi am luat si eu jocul si pot sa zic ca sunt foarte multumit(si nu am jucat demoul).Nu imi place o singura chestie.Am gasit cateva buguri enervante rau.1.Trece prin balustrade cand nu sare pe ele,si trece cu mana prin manerele turetelor. si 2.Eram pe un perete si era o scara langa si m-am dus sprea ea si am trecut prin ea.(adica stateam agatat de perete).In rest un joc de nota 10![]()
eu am terminat ieri demosi regret ce am spus acum vreo 2-3 pagini despre el
e un must buy...asta e clar...si in curand o sa imi ajuunga si mie acasa![]()
sorry ca scriu dupa post ..insa nu mai pot da edit...
am vrut sa il comand acum de pe thehut special edition cu respectivul cod si e sold out
daca cumpar versiunea clasica...pot introduce codul respectiv daca reusesc sa il obtin de la cineva...sau codul respectiv merge introdus doar pe o singura consola
Dupa cum poti observa mai sus la ce am scris pe the hut deja s`a terminat cel special edition,deci a avut vanzari
Unde ar trebui sa ma uit dupa beta key la Uncharted?ca am Infamous varianta US si nu am gasit nimic,doar o reclama cu fall 2009...
Bookmarks