Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 17 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 336

Thread: inFamous

1. #181 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    sorry ca scriu dupa post ..insa nu mai pot da edit...
    am vrut sa il comand acum de pe thehut special edition cu respectivul cod si e sold out
    daca cumpar versiunea clasica...pot introduce codul respectiv daca reusesc sa il obtin de la cineva...sau codul respectiv merge introdus doar pe o singura consola
    revin cu aceasta intrebare deoarece nu mi s-a raspuns...
    a laut careva cu tot cu acel cod? merita sa mai astept sa apara din nou pe stoc special edition sau sa il iau pe cel normal? pot sa iau de la cineva codul si sa il folosesc pe cel normal?

2. #182 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    da am avut cod pt ca am avut preorder. este de fapt redeem code sa iti apara sa il poti DL. redeem code este de unica folosinta. toate codurile la infamous au fost la preordere. dupa nu mai gasesti cu cod (eu am mai luat pt cineva un cod de pe ebay)

cheers

3. #183 SP
    Hyp
    mersi ..deci nu mai am nici o sansa sa obtin unul cu acel cod

4. #184 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    savurati inFamous ... Uncharted 2 la vremea lui.
    Nu vad de unde atata hype pentru un beta.

5. #185 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

6. #186 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ar putea face un film excelent dupa acest joc. pana atunci va las sa va delectati cu end credits melody

7. #187 SP
    Banned Mario's Avatar
    l-a cumparat cineva cum e?

8. #188 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    l-a cumparat cineva cum e?
    Da,este super mega ultra tare . Are un storyline solid , gameplay nemaipomenit . Merita fiecare penny .
    Chiar ieri il terminasem si acuma ma gandesc sa il joc pe evil .

9. #189 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Da,este super mega ultra tare . Are un storyline solid , gameplay nemaipomenit . Merita fiecare penny .
    Chiar ieri il terminasem si acuma ma gandesc sa il joc pe evil .
    Un joc de exceptie. E super fun.
    Cred ca am jucat vreo 5 ore ieri seara si abea m-am atins de story missions.
    Dead drops to collect, blast shards + side missions foarte variate ceea ce e un mare plus pentru mine.
    P.S. Conduits rule.

10. #190 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Un joc de exceptie. E super fun.
    Dead drops to collect, blast shards + side missions foarte variate ceea ce e un mare plus pentru mine.
    P.S. Conduits rule.
    Dead drop-urile sunt usoare de gasit dar blast shardurile .... off , mai imi trebe vreo 15 si nu le gasesc . lol

P.s : Being evil rocks .

11. #191 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Le-am gasit pe toate,am avut si noroc insa oricum nu e ingrozitor de greu datorita faptului ca iti apar pe mini-map.In comparatie cu GTA si porumbeii lui sau in Crackdown unde e acelasi sistem si mai sunt si vreo 800 in total...

12. #192 SP
    Hyp
    am gasit din nou pe the hut cel special edition e pe stoc
    l-am pus in comanda..ar trebui in 2 saptamani sa il am

13. #193 SP
    Member andreips3's Avatar
    Zero Punctuation inFamous review.
    Nota =
    Sincer ma mir, in general lui Yahtzee nu-i place nimic. lol

14. #194 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    S-a compromis si asta. Ce ma mira este ca nu a mentionat faza cu gardul, care este omniprezenta in toate discutiile despre inFAMOUS.

15. #195 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Pentru prima data a zis si Yahtzee despre un joc ca merita cumparat . Si parca era suparat cu nu avea prea multe critici sa aduca la acest joc . lol

16. #196 SP
    Banned NikoBellic's Avatar

Thumbs up ps3

merita bani jocul asta ... eu lam terminat de 2 ori pe good si pe bad. nota 9.

17. #197 SP
    NIP
    Banned NIP's Avatar
    Am inteles ca jocul e cam scurtut.E adevarat?

18. #198 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Scurt?lol Nu e deloc scurt . Pe langa story missions ai side missions , explorezi orasul , colectionezi blast sharduri . Cel putin 20 de ore ca sa il termini o data. De preferat sa il termini de 2 ori , odata fiind "the good guy" a doua oara fiind "the bad guy" .

19. #199 SP
    Member drik's Avatar
    Sincer si mie mi s`a parut scurt, dar asta pentru ca l`am jucat cam psycho. L`am terminat de 2 ori good bad si sunt la 2 stunts departare de Platinum Trophy, fiind ultimul trofeu de luat cel cu stunts.

Singurul sfat ar fi sa aveti salvari middle game, eu am doar salvari de final si nu pot face anumite stuns pentru ca ori nu sunt inamici ori e prea greu fara anumite puteri ce vin odata cu alignment.

Also the shards were a bitch. Am stat 4-5 ore dupa 349/350.

20. #200 SP
    NIP
    Banned NIP's Avatar
    Dupa ce termini jocul mai poti sa te plimbi prin oras?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 17 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast