mi se pare mult mai bun decat Prototype.
L-am cumparat acum 2 zile jocul si de atunci joc intruna.![]()
Harta cu blast shardurile pentru cei care nu vor sa piarda prea mult timp alergand dupa ele cu L3.
Cea mai simpla metoda: print si marcate cele pe care le adunati.
Ce face foamea de trofee din oameni. Au g�ndit-o foarte bine ăştia de la Sony la capitolul "cum să ţii utilizatorul mai mult �ntr-un joc carenu mai oferă mare lucru după final".![]()
Am si eu o problema.Am terminat jocul pe evil si incerc sa eliberez toate sectoarele.Am ajuns la Historic District si mai am de eliberat 2 portiuni mici,dar chestia e ca ,nu mai gasesc nici o misiune de facut si nici un inamic de omorat ca sa imi dea hidden package mission.What to do?
Plimbă-te mai mult prin acea regiune şi chiar pe l�ngă ea. La un momant dat trebuie să apară nişte inamici. Am stat şi eu mult la o zonă, dar p�nă la urmă au apărut ei.Dacă e o zonă cu apă, vezi pe undeva pe l�ngă docul din apropiere.
Hmm,ok,o sa incerc si asa sa astept mai mult timp.Chestia e ca este o portiune izolata catre apa,la docuri nu este nimic si nu prea au ce inamici sa apara din imprejurimi ca totul este clear.Mersi de sfat.
LE: si in legatura cu DLC-ul.L-am downloadat si nu mi-a dat nimic in plus la caracter,trebuie sa apas pe ceva?Or what?
Dacă te referi la Gigawatt Blades, mergi �n meniul de upgrades și vezi că-i ultimul din dreapta, trebuie cumpărat cu puncte (3 nivele, respectiv 600/1000/2000) de experiență.
----
Apropo de "nu știu cum se face", pentru cei care nu au avansat foarte mult �n joc, sfaturile de aici pot fi foarte folositoare.
Eu tot nu-l gasesc,Gigawatt Blades.Ultimul upgrade in meniu este Lightning Storm sau cum so numi.Are ceva daca am jocul Platinum Edition?
Nu, jocul e acelasi. Chiar azi s-a discutat despre "Platinum".
Pentru ca este un DLC pentru el
The Gigawatt Blades are now free downloadable content at the Playstation Store.
Da,l-am downloadat.M-am uitat in Menu->Powers->Imi apar decat cele normale.Asta am intrebat,mie de ce nu-mi apare in meniu?
Singura chestie la care ma pot gandi e ca nu ai jocul aceeasi regiune cu DLC? Don`t know... just putting it out there... altceva nu stiu...
Dacă ai respectat regula de mai sus (aceeaşi zonă la joc şi la DLC), du-te �n download list la Store şi reinstalează Gigawatt Blades. Şi la mine făcea figura asta pt. că am descărcat DLC �nainte de a intra �n joc.
Jocul l-am primit odata cu ps3-ul.PS3 slim 250 gb cu 2 jocuri Killzone2,Infamous.
@L0G1X o as fac asta imediat.Mersi.
LE: Inca ceva,cum aflu ce zona are jocul?Si Zona 1- US/Zona 2 - UK/Zona 3 - Asia?
By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 3
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks