Aseara nu am reusit ca tot isi facea update-uri.Am jucat azi dimineata cam 20 minute.Nu e rau...se vede ca e beta. Dar am observat prea multe influente din Section 8 si prea putine din Warhawk. Pacat...
PlayStation Plus subscribers get first crack at the public demo starting next week on January 17 for the US and January 18 for Europe, PlayStation Blog reports. If you picked up Uncharted 3, you'll get a crack at the public beta two weeks later: January 31 in the US and February 1 in Europe. Finally, if you've got a regular ol' free PSN account, you can jump in on February 21, when the beta is open to all US users; European users get in on the following day.
Are cineva acces la beta / e PS+ subscriber? Daca da, dati-mi addquasivasi la ocazie sa jucam 1-2 ture impreuna.
daca nu am psn plus pot sa joc si eu beta?sau poate ma invita cineva sa il descarc cu vreun cod ceva
![]()
A observat cineva ca dupa ultimul update de 1GB si ceva a devenit mult mai interesant? Parca grafica e mai buna, chiar si sunetul. Plus harta noua, vehicole noi...Dupa ce la inceput eram un pic dezamagit de Beta, acum abia astept sa-l cumpar.
Totul s-a imbunatatit: grafica, sunetul, conexiunea, lag'ul...harta noua e superba! Joc Starhawk (si doar atat) din prima zi de cand s-a dat drumul pt. Playstation Plus subscribers si potspune ca e preorder garantat!
---------- Post added 06-05-2012 at 07:58 PM ----------
---------- Post added 06-05-2012 at 07:59 PM ----------
Bookmarks