normal...de ce nu ar mai fi?
Am facut si eu precomanda de BF3 pe gameshope..am primit mailul cu nr-ul comenzii dar nu am primit nici un telefon pt confirmare !
Ar fi trebuit sa ma sune luni in mod normal caci am facut comanda vineri seara !
Trebuie sa-i sun eu sa confirm sau ma vor suna ei in momentul intrarii in stoc al jocului??
Ma muskuletz nu ti rusine sa nu ma bagi nici macar in lista a doua?! Dupa atatea meciuri jucate impreuna... Vezi ca am un ps3 nou in dotaredeci...
M-am intors sa va infectez urechile inca o data!O fost grea asteptarea dar am avut alte prioritatzi financiare...Romanica asta imi scoate peri albi la propriu!
70 de euro e pretul in austria pentru jocul bf3! sper sa vie mult mai tare decat mw3 pentru pretul asta!
ori-cum pentru mine bf3 e deja acum cel mai tare joc 2011!
add me pls ID: mr_viSTas
Unde gasesc si eu un tutorial (video ar fi preferat) cum sa pilotez elicopterele?
Ca ar cam fi timpul sa invat si eu![]()
Ce a mai simpla metoda de a invata sa pilotezi un elicopter in momentul asta mi se pare in modul Onslaught (harta Atacama Desert), unde esti tu si inamicii, care daca i dai pe dificultate easy n or sa te doboare niciodata. Acolo ai tot timpul din lume sa inveti.
Cel mai simplu inveti din greseli.
Iar un tutorial despre cum sa pilotezi cred ca gasesti pe YouTube.
Alea din poza ar trebuie sa fie cele bune; stat-urile din joc mint, asta chiar din Day 1. De ce? Naiba o stii.
Presupun ca l-ai luat de aici, nu?
Intreb pentru ca acolo mai gasesti si alte informatii folositoare. De altfel e "lectura obligatorie" pentru un jucator de BC2.
eu am cumparat VIP pack-ul de pe store acuma 2 luni ..intrebarea mea e daca i dau la un preten contul meu ar putea si el sa il descarce ???
Bookmarks