Legat de discutia canibalu-tekken-ffocus cateva posturi mai sus,am avut si eu un weekend nebun,am stat mult in BBC timp in care m-am intalnit cu canibalu,care facuse la un moment dat o pasiune din a ma "felia"Imi venea sa-mi arunc Sd-ul pe geam de nervi si alta nu
GG mane,si tare m-as bucura sa ne strangem si cu tekken si cu ffocus sa vad si eu despre ce este vorba,pentru ca l-ai laudat pe om si banuiesc ca e panica mare daca l-ai vorbit asa de frumos
![]()
Nu m-am bagat in tancuri,decat la mitraliera si de cateva ori la maneta principala intamplatorMa tenteaza totusi elicopterul ,e si f misto asa ... hai sa ne strangem diseara pe la 10:30 - 11 avetzi timp???
Mie imi place de libelula mai ales daca are pilot+gunner=kinder cu surprize![]()
Eu in general sunt de la 7-8 pana pe la 11, ne gasim facem squad si le dam sa sara din baschetzi.
O sa fie masacru astazi, va atentionez...
Si eu tot pe la 7-8 intru...pana cand se stinge distractia...va dau eu invite-uri?
Absolut ,stii ca ai fost si probabil vei ramane una din gazdele foarte serioase ale multiplayerului BBCdeci da asteptam invite-uri !
P.s: @ canibalu ,in septembrie vine lcd-ul de 84 cm mane![]()
![]()
si nu in ultimul rand poze in Coltul consolistilor
![]()
Of course...ajuns acasa cu chef de batalie,constat ca nu e semnal pe cablul de internet ... a scos switchul din priza una mamica gospodinasorry guys .Sper sa ne vedem asta seara...
aseara a fost macel...doamne ce addictive e jocul asta
SYSTEM CAMUFLAJ GHILLIE JACKAL WOODLAND - Contine plasa anti-tantari Permite spalarea pe maini Material: 100% Rezistent la![]()
Damn! Frumos....am fost si eu odata aproape de asta, facusem vreo 1450pct. dar in niciun caz 52 without dying even once.
Bookmarks